تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

پسر علی مطهری پست گرفت رشد معاملات بورس انرژی در شش ماهه نخست امسال جزئیات هک درگاه پرداخت متن کامل حکم دیوان عدالت اداری و نظر شورای نگهبان درباره اراضی مورد اختلاف جهاد کشاورزی و اوقاف ۴ راهکار سقوط تورم به زیر ۵ درصد اپلیکیشن پولیک؛ کلاهبرداری نوین موبایلی حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی کیست؟ شرایط اختصاص تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا اعلام شد چرا سرمایه‌گذاری در دلار با ریسک بالا همراه است؟ تغییر ساعت کاری ادارات مازندران ۱۳۳ میلیارد ریال برای آسفالت ۲ جاده روستایی مراوه‌تپه تخصیص یافت پرداخت 15 میلیارد تومان وام به متقاضیان اشتغال در کلاله کشف ۱۱۵ تن گندم و جو احتکاری در ساری خاکستر شدن حدود ۱۰ هکتار از بهشت پرندگان قیمت خودرو در بازار آزاد ۱۵ آبان ۱۴۰۱ کاهش نرخ رسمی ۲۲ارز جزئیات طرح ﺣﻤﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬﺍﺭﯼ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺿﺪﺗﺤﺮﯾﻤﯽ دستگیری زوج سارق طلافروشی‌های رشت جنگل ویلا در آستارا قطبی: منتظر باخت فولاد بودند پرداخت ۹۱ میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان آزادشهر و مینودشت آخرین قیمت‌ها از بازار شهروندان ایرانی چقدر برای خوراکی هزینه می‌کنند؟

کد شما در این بخش
0

وزیر راه: ۳۹ هزار واحد مسکن مهر تا پایان دولت به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر : 45817
  • 10 اسفند 1399 - 13:03
وزیر راه: ۳۹ هزار واحد مسکن مهر تا پایان دولت به بهره‌برداری می‌رسد

وزیر راه و شهرسازی گفت که در ماه‌های باقیمانده تا پایان عمر دولت، ۳۹ هزار واحد مسکن مهر ناتمام در استان‌های کشور تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

محمد اسلامی در حاشیه سفر به گلستان در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت : با بهره برداری از این خانه‌ها، پرونده مسکن مهر در دولت دوازدهم بسته خواهد شد.

وی ادامه داد : تکمیل تعداد اندکی از واحدهای مسکن مهر که دارای پرونده در دستگاه قوه قضایی هستند از اختیارات وزارت راه و شهر سازی خارج است و از مبادی مربوطه در حال رسیدگی است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به اجرای ماده ۱۰ قانون زمین شهری در خصوص واگذاری اراضی محدوده و حریم شهرها به سازمان ملی زمین و مسکن گفت که تحویل و تثبیت مالکیت اراضی به روند احداث مسکن در طرح اقدام ملی شتاب می‌بخشد.

وی اظهار داشت: اجرای این قانون پس از سال ها وقفه و پس از انجام توافق با وزارت جهاد کشاورزی آغاز شد.

وی افزود : تامین زمین یکی از اصلی ترین مولفه های احداث ساخت مسکن ملی است که در صورت واگذاری زمین، قیمت تمام شده واحدها کاهش خواهد یافت .

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد : ۵۰۴ هزار واحد مسکونی با شرایط سه گانه در سراسر کشور ساخته می شود که بخش نخست آن شامل ۱۴۰ هزار واحد با واگذاری اراضی به صورت گروهی به مردم صورت می گیرد.

وی گفت: در این روش زمین به متقاضیان واگذار می شود تا خانه توسط آنان و با پرداخت آورده اولیه و کمک‌های تسهیلاتی ساخته شود.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد : ۲۳۰ هزار واحد نیز از طریق مجتمع سازی در حال تکمیل است که تاکنون ۱۱ هزار واحد آن به بهره برداری رسیده و به متقاضیان واگذار شد.

اسلامی گفت : ۱۳۴ هزار واحد دیگر نیز با انعقاد تفاهم نامه با برخی نهادها مانند آموزش و پرورش و شرکت های انبوه ساز ساخته  ودر اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

وزیر راه و شهرسازی به همراه اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و تعدادی از وزرا و معاونان برای افتتاح چند طرح و شرکت در جلسه اقتصاد مقاومتی صبح امروز شنبه به استان گلستان سفر کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=45817
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.