تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

افزایش 73 درصدی بودجه پارک های علم و فناوری در سال 98 ماجرای الزام نصب پیام رسان بله در بانک ملی چه بود؟ جزییات جدید از واگذاری سرخابی‌ها/ مردم سهامدار باشگاه‌ها می‌شوند پرتغال های مازندرانی/لزوم کوتاه کردن دست دلالان بازار ۵۰ میلیون تن محصولات باغی تولید می‌شود برگزاری مراسم شب‌های قدر در ۳۰۰ بقعه متبرکه مازندران انتشار فهرست اسامی کارکنان کشیک بانک‌ها در تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ با خرافات در عرصه مهدویت مقابله جدی شود پادکست خبری ۱۵ تیر استخدام ۱۲۰۴ معلم مازندرانی در سال تحصیلی جدید قیمت خودرو در بازار آزاد در یکم خرداد ۱۴۰۱ مبارزه با گرانی از مسیر بخت‌آزمایی سرمایه‌گذاری ۵.۲ میلیارد دلاری خارجی در مناطق آزاد بی احترامی طلیسچی به کودکان بهزیستی تثبیت “نفع مردم” مهم‌ترین انگیزه دولت در مولدسازی پلاژهای دولتی سواحل مازندران برگزاری همایش یک روزه گردشگری سلامت در ساری به صدا درآمدن سوت آغاز مولدسازی زراعت ۴۱ درصد از محصولات کشاورزی مازندران اختصاص بیش از ۲۸میلیاردتومان برای ساماندهی و حمایت مشاغل خانگی آشنایی با جزئیات قانون جدید چک بانک‌ها باید سند ملک را به عنوان ضمانت قبول کنند چندین شرکت بزرگ بانک ملی امسال فروخته می‌شود داماد دزد کار دست مادر زن داد

کد شما در این بخش
♥0

افزایش نسبت تسهیلات به سپرده ها

  • کد خبر : 54596
  • 04 آبان 1400 - 13:11
افزایش نسبت تسهیلات به سپرده ها

نسبت تسهیلات به سپرده‌های بانکی در خرداد ۱۴۰۰ بعد از کسر سپرده قانونی ۸۱.۵ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۳.۷ و ۱.۳ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.

گزارش وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در پایان خرداد ماه سال ۱۴۰۰ حاکی از آن است که مانده کل سپرده‌ها بالغ بر ۴۳۱۴۹.۴ هزار میلیارد ریال بوده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۱۳۸۲۳.۴ هزار میلیارد ریال (۴۷.۱ درصد) و نسبت به پایان سال قبل معادل ۴۳۹۴.۸ هزار میلیارد ریال (۱۱.۳ درصد) افزایش نشان می‌دهد. بیش‌ترین مبلغ سپرده‌ها مربوط به استان تهران با مانده ۲۳۷۹۶.۱ هزار میلیارد ریال و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد معادل ۱۰۴.۹ هزار میلیارد ریال است.

مانده کل تسهیلات بالغ بر ۳۱۷۴۶ هزار میلیارد ریال است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۱۱۰۵۰.۱ هزار میلیارد ریال (۵۳.۴ درصد) و نسبت به پایان سال قبل ۳۸۲۳.۳ هزار میلیارد ریال (۱۳.۷ درصد) افزایش داشته است. بیش‌ترین مبلغ تسهیلات مربوط به استان تهران با مانده ۲۰۸۶۸.۷ هزار میلیارد ریال و کم‌ترین مبلغ مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد معادل ۹۸.۵ هزار میلیارد ریال است.

شایان ذکر است نسبت تسهیلات به سپرده‌ها بعد از کسر سپرده قانونی ۸۱.۵ درصد است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل و پایان سال قبل، به ترتیب ۳.۷ و ۱.۳ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد. نسبت مذکور در استان تهران ۹۵.۸ درصد و در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۰۵.۸ درصد است.

بانک مرکزی تاکید کرده است که یکی از علل مهم بالا بودن رقم تسهیلات و سپرده‌ها در استان تهران استقرار دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات تولیدی سایر استان‌ها در استان تهران بیان شده و عمده فعالیت‌های بانکی آنها از طریق شعب بانک‌ها و مؤسسات اعتباری استان تهران انجام می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=54596
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.