تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

استاندار:تسهیل‌گری فعالان اقتصادی مازندران برای تحقق شعار سال ضروری است وضعیت ترانزیت کالاهای تجاری از ایران در سال ۹۹ افشای راز آدم‌ربایی ساختگی تولید محصولات زراعی ١۴٠٠-١٣٩٩ در حدود ۵٧,٨ میلیون تن برآورد شد آخرین قیمت‌ها از بازار سکه، طلا و ارز صادرات مرغ مازندران به کشورهای عربی اقتصاد ملی و بحران بهره‌وری پایین نیروی کار جزئیات جدید از پرونده مرگ مرموز قاضی منصوری / وکیلش فاش کرد زلزله در ساری رشد مافیا در اقتصاد غیرشفاف ربع پهلوی رفت سر اصل مطلب +عکس وام روستایی و عشایری ۶۶۰۰ گلستانی را صاحب شغل کرد افتتاح همزمان ۳۴ پروژه کشوری از طریق ویدئوکنفرانس در انزلی نرخ تورم سالانه تولیدکننده کاهش یافت وضعیت سبد سهام عدالت در ۱۷ مرداد ماه زمان فروش بخشی از سهام عدالت مشخص شد آخرین وضعیت پرونده قتل میترا استاد ویژگی‌های شخصیتی حضرت فاطمه(س) حال سینما خوب است؛ اما تو باور نکن ۷ چالش‌ توسعه کسب و کارهای فین تک در ایران رسوایی پشت رسوایی کشف زمین خواری میلیاردی در چالوس میلیونرها به کجا مهاجرت می‌کنند؟

کد شما در این بخش
♥0

عقبگرد شاخص کل بورس در اولین روز هفته

  • کد خبر : 55366
  • 22 آبان 1400 - 20:52
عقبگرد شاخص کل بورس در اولین روز هفته

شاخص کل بورس اوراق بهادار با کاهش ۱۷۳۰۱ واحدی معادل ۱.۱۹ درصدی به یک میلیون و ۴۳۹ هزار و ۱۷۸ واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با افت ۱۶۹ واحدی به ۲۰ هزار و ۴۷۸ واحد رسید.

امروز تالار شیشه‌ای در معاملات اولین روز کاری هفته (شنبه بیست و دوم آبان ماه ۱۴۰۰)، شاهد روند صعودی شاخص‌های منتخب بود. به گونه‌ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با کاهش ۴۲۹۰ واحدی معادل ۱.۱۹ درصد به رقم ۳۵۶ هزار و ۹۱۸ واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز، با افت ۳۳۴۱ واحدی، عدد ۳۸۷ هزار و ۹۴۲ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با کاهش ۲۱۰۵ واحدی به رقم ۲۴۴ هزار و ۴۴۸ واحد رسید.

همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۲۳۳۶۴ واحد کاهش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۸۳۷ هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۱۳۹۱۶ واحد کاهش به رقم یک میلیون و ۹۰ هزار واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۳۰۹۵۰ واحد کاهش همراه بود و عدد دو میلیون و ۷۸۶ هزار واحد را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نمادهای معاملاتی فارس، فولاد، شستا، شپنا، شتران و وبملت با بیشترین کاهش، تاثیر منفی در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی شیراز، شپدیس و خراسان، بیشترین تاثیر مثبت را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.

با پایان فعالیت بازار سرمایه در اولین روز کاری بورس در هفته جاری، معامله‌گران بورس ۵ میلیارد و ۷۲۴ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۵۱۴ هزار و ۳۵۰ نوبت معامله و به ارزش ۴۵  هزار و ۷۲ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد سپید(سپید ماکیان) با ۵.۲۲ درصد رشد و پس از آن، نمادهای حپترو، وساغربی، دشیمی و سشمال بود. همچنین نماد معاملاتی ختور(رادیاتور ایران‌) با ۴.۹۹ درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نمادهای کالا، خگستر، خاهن و ونیرو قرار گرفتند.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=55366
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.