تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

۷۶۰۰ روستا بدون آسفالت/ کمبود قیر گره اصلی جولان شب پره های سفید آمریکایی در جنگل‌های شمال تزریق ٩ هزار دوز واکسن کرونا در گیلان انجام شد ۱۵ هزار نفر بر انتخابات مجلس در مازندران نظارت می‌کنند ایجاد گذر مرزی بین ایران و ترکمنستان طرح مرمت بنای ۱۲ فامیل بهشهر تدوین می‌شود تحویل ۲۱ میلیون و ۴۳۴ هزار کیلوگرم گندم در بهشهر نان در گیلان به نرخ سردرگمی جزییات پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی از منطقه آزاد مازندران افزایش ۷۱ درصدی تسهیلات پرداختی بانک‌ها فال روزانه شنبه 4 اسفند 1397 آخرین مرحله ثبت شماره «شبا» در سامانه سهام عدالت آغاز شد مهلت ۴ روزه برای انصراف از سامانه یکپارچه اقدامات گمرک برای ترخیص کالاهای اساسی اسامی نامزدهای جشنواره تئاتر فجر اعلام شد جریمه یک پارکینگ عمومی برای گرانفروشی خارش ژوک چیست؟ رئیس جدید اینستکس کیست؟ افزایش پلکانی تعرفه گاز برای مشترکان پرمصرف افزایش نرخ تورم نقطه‌ای خانوارهای کشور نرخ رسمی ۲۰ ارز کاهش یافت پیش‌بینی کاهش ۱۰ تا ۱۵ واحد درصدی نرخ تورم تا پایان سال نوزادان امشب یارانه می گیرند

کد شما در این بخش
♥1

بازدهی مثبت شاخص کل بورس در آخرین روز هفته

  • کد خبر : 55559
  • 26 آبان 1400 - 19:59
بازدهی مثبت شاخص کل بورس در آخرین روز هفته

شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۲۱۵۵ واحدی معادل ۰.۱۵ درصدی به یک میلیون و ۴۱۰ هزار و ۷۵۰ واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با افت ۹ واحدی به ۲۰ هزار و ۲۴۳ واحد رسید.

 امروز تالار شیشه‌ای در معاملات پنجمین و آخرین روز کاری هفته (چهارشنبه بیست و ششم آبان ماه ۱۴۰۰)، شاهد روند صعودی شاخص‌های منتخب بود. به گونه‌ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۵۳۴ واحدی معادل ۰.۱۵ درصد به رقم ۳۴۹ هزار و ۸۶۱ واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز، با رشد ۲۸۰۵  واحدی، عدد ۳۸۶ هزار و ۷۵۴ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۱۷۶۷  واحدی به رقم ۲۴۳ هزار و ۶۵۹ واحد رسید.

همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۳۲۴۲ واحد افزایش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۸۰۲ هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۸۳۲ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۶۷ هزار واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۶۶۹۲ واحد افزایش همراه بود و عدد دو میلیون و ۷۳۵ هزار واحد را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نمادهای معاملاتی شفن، شستا، شپدیس، خبهمن، نوری و پاکشو با بیشترین افزایش، تاثیر مثبت در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی فولاد، فارس و ومعادن، بیشترین تاثیر منفی را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.

با پایان فعالیت بازار سرمایه در آخرین روز کاری بورس در هفته جاری، معامله‌گران بورس ۶ میلیارد و ۴۴۸ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۴۹۱ هزار و ۳۱۷ نوبت معامله و به ارزش ۵۰ هزار و ۶۳۹ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد شفن(پتروشیمی فناوران) با ۵ درصد رشد و پس از آن، نمادهای انرژی۳، شکربن، آپ و غنوش بود. همچنین نماد معاملاتی شفا(سرمایه گذاری شفادارو ) با ۴.۹ درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نمادهای سصفها، غشصفا، فنورد و وساخت قرار گرفتند.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=55559
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.