تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳ بهمن ۱۴۰۱ دعوا برسر گران‌فروشی شیر/ رئیس انجمن گاوداران: گران نمی‎‌فروشیم؛ سازمان حمایت: مستندات داریم تنهای سینمای بابلسر تعطیل می‌شود فال روزانه دوشنبه 3 دی 1397 تورم فراتر از چاپ پول رشد ۳.۶ درصدی اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۹ خوش آمد  سیاسی نیازآذری به احمد حسین زادگان حکایت اسب های درشکه نقشه پلید زن و شوهر برای رییس انعقاد قرارداد سرمایه گذاری۱۴۲ میلیارد ریالی در بندر امیرآباد برگزاری آیین اختتامیه همایش « مازندران‌شناسی و الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت» تجارت ۱۷۰ میلیون تُن کالا در سال ۹۸ با وجود تحریم‌ها از شایعه تا واقعیت رفع فیلتر تلگرام محکومیت سنگین عرضه کننده کنجاله سویا تورم؛ بهانه‌ای برای حذف نشدن ارز ۴۲۰۰!؟ ردپای استقراض دولت در کاهش سود بین بانکی بازداشت رییس هیات مدیره پتروشیمی گلستان قبول‌شدگان نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش مراجعه حضوری نکنند درآمد ۳۰ میلیون دلاری ایران از تعمیرات کشتی‌های دریای خزر عفو و تخفیف مجازات ۷۹هزار زندانی حداقل و حداکثر عیدی امسال کارگران اعلام شد مفهوم ضریب تکاثر پولی دیوارهای سربی و زندگی خاکستری در « دباغ چال»

کد شما در این بخش
♥1

افزایش ۶۱ درصدی واردات نهاده دامی

  • کد خبر : 56734
  • 23 آذر 1400 - 22:50
افزایش ۶۱ درصدی واردات نهاده دامی

عباسی معروفان گفت: بنابر آمار تا ۱۵ آذر، ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن نهاده دامی وارد و توزیع شده که نسبت به سال قبل ۶۱ درصد رشد داشته است.

حسن عباسی معروفان سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای سال تا ۱۵ آذر، ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن نهاده دامی وارد و در سامانه بازرگاه توزیع شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۱ درصد رشد داشته است.

وی افزود: ماهیانه یک‌ میلیون و ۵۰۰ هزار تن نهاده دامی مورد نیاز کشور است که تا پایان سال نهاده مورد نیاز ثبت سفارش و خریداری شده است و هم اره کالاها در حال حرکت به سمت بنادر ایران هستند که ارز مورد نیاز باید تامین شود.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد گفت: از مجموع ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن نهاده دامی ، ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن ذرت و مابقی کنجاله و جو وارد شده است.

عباسی معروفان ادامه داد: تاکنون به واردات نهاده ارز ترجیحی تخصیص داده شده و حال نمی دانیم ماه بعد چه اتفاقی در زمینه تخصیص ارز رخ دهد.

به گفته این مقام‌مسئول، علی رغم افزایش واردات نهاده نسبت به سال قبل، اما شرایط خشکسالی موجب شده که تولیدکنندگان نسبت به میزان نهاده معترض باشند.

وی ادامه داد: با وجود محدودیت منابع ارزی، تا حدی که ارز تخصیص داده شود، واردات صورت می گیرد، به طوریکه هیچ مرغدار و دامداری نیست که سهمیه نگرفته باشند.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد نهاده آزاد در بازار را مربوط به تولید داخل دانست و گفت: نهاده تولید داخل در سامانه بازرگاه عرضه نمی شود و بر مبنای مکانیزم عرضه و تقاضا در بازار به فروش می رسد که با این وجود منکر توزیع نهاده در بازار نیستیم.

وی گفت: میزان سهمیه نهاده تولیدکنندگان را معاونت امور دامی تعیین کرده و همواره در حال تلاشیم تا جایی که ارز اجازه می دهد، واردات صورت بگیرد.

این مقام مسئول درباره واردات یونجه گفت: واردات یونجه آزاد است و واردکنندگان با ارز آزاد می توانند یونجه مورد نیاز را واردکنند. تاکنون مقادیری یونجه هم وارد شده است.

وی ادامه داد: تاکنون بالای ۱۲۰ هزار تن مرغ وارد و بیش از نصف آن در بازار توزیع شده است و همواره عرضه تا زمانیکه بازار کشش داشته باشد، استمرار می یابد و مابقی هم به عنوان ذخایر استراتژیک در سردخانه نگه داری می شود.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد درباره آخرین وضعیت واردات تخم مرغ گفت: با توجه به آنکه قیمت تخم مرغ درب مرغداری به کمتر از نرخ مصوب رسیده، واردات متوقف شده است.

وی گفت: در حال حاضر مشکلی در عرضه مرغ و تخم مرغ نداریم و همواره به سبب ازدیاد تولید و عرضه قیمت هر شانه تخم مرغ به ۴۰ هزار تومان و مرغ کمتر از ۳۱ هزار تومان رسیده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=56734
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.