تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

افتتاح و کلنگ زنی ۹ هزار و ۸۳۸ واحد مسکونی در دهه مبارک فجر دمنوش های جوان کننده انجام وظیفه زیر تبر در انزلی «اتاق تاریک»در راه نمایش خانگی ۸ اقدام بانک مرکزی برای مقابله با قمار و شرط‌بندی یک کارخانه خمیر کاغذ به تولید برگشت افزایش ۱۸ درصدی پوشش بیمه زنان خانه دار در مازندران قیمت لوازم خانگی باید کاهش یابد/ سرنوشت نامشخص سکاندار بانک مرکزی ماجرای این زن هفت خط متن کامل لایحه بودجه ۹۸ منتشر شد تهاتر نفتی؛ مزایا و معایب جزئیات افزایش قیمت شیر و لبنیات + جدول معمای تامین مالی از مکافات عمل غافل نشو حضور در نمایشگاه‌های خارجی، فرصت معرفی قابلیت‌های صادراتی گیلان پرداخت ۵ هزار میلیارد تومان یارانه نان در مازندران مشتریان خارجی طالب محصولات دانش بنیان مازندران حذف آزمایشی یارانه ۲۰۰ هزار نفر اقداماتی برای بهبود شرایط در سراوان رشت انجام شده است پادکست خبری سوم تیر بازدید مدیران و کارشناسان دامپزشکی استان های کشور از بندرامیرآباد اختصاص اعتبار ۷۰۰۰ میلیارد تومانی برای فقر مدیرعامل بانک رفاه: بانک ها بزرگترین رکن تجهیز منابع هستند

کد شما در این بخش
5

ماجرای حذف کارت سوخت چیست؟

  • کد خبر : 94629
  • 03 خرداد 1405 - 14:36
ماجرای حذف کارت سوخت چیست؟

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت:تا این لحظه هیچ تغییر ملی در زمینه افزایش قیمت یا کاهش سهمیه صورت نگرفته است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،رضا نواز، سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت کشور، با اشاره به آخرین وضعیت سهمیه‌بندی و قیمت سوخت، اعلام کرد که تا این لحظه هیچ تغییر ملی در زمینه افزایش قیمت یا کاهش سهمیه صورت نگرفته است.

نواز با تأکید بر اینکه جایگاه‌داران کوچک‌ترین نقشی در تعیین سهمیه و قیمت ندارند، گفت:ما حسب رسالت اجتماعی خود، انتقادات و پیشنهادات مردم را از سراسر کشور جمع‌آوری و به صورت رسمی به مسئولان منعکس می‌کنیم. بسیاری از این پیشنهادات توسط مسئولان بررسی و برخی نیز عملیاتی شده است.

نواز در پاسخ به سوالی درباره طرح‌های آزمایشی در دو استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان تصریح کرد: در این استان‌ها طرحی با هماهنگی استانی در حال اجراست که طی آن بیشتر کارت‌های آزاد جمع‌آوری و مبلغ پنج هزار تومان به ازای هر لیتر در کارت سوخت شخصی شارژ می‌شود. این طرح که برای شناسایی مصرف‌کننده واقعی طراحی شده، به مدت چند روز به صورت آزمایشی در حال اجراست و بازخوردهای آن بررسی خواهد شد.

سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت در پایان با اشاره به نبود کارت‌های اضطرار در جایگاه‌ها هشدار داد: متأسفانه از سال ۱۴۰۲ تعداد و میزان شارژ کارت‌های اضطرار هر سال کاهش یافته و اکنون عملاً با کمبود شدید این کارت‌ها مواجهیم. از مردم درخواست می‌کنیم از کارت سوخت شخصی خود استفاده کنند و در صورت نبود کارت اضطرار، فقط برای یک بار و به میزان مازاد مصرف سوختگیری نکنند تا سایر شهروندان معطل نمانند. اگر صرفه‌جویی واقعی در مصرف توسط مردم رخ دهد، شاید نیازی به اجرای طرح‌های خاص کاهش مصرف نباشد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=94629
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.