تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

تغییرات قیمت کالاهای خوراکی در مرداد ١۴٠٠ اعمال تعرفه جدید برق/ مشترکان کم‌مصرف پاداش می گیرند افزایش ۴۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر امیرآباد نگاهی به واردات کالا تورم ۶ ماهه امسال ۱۷.۵ درصد شد/ جزییات تغییرات قیمت ۱۲ گروه کالا تحلیلی بر نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی در بودجه اختصاص ۱۳ هزار میلیارد تومان به هزار شهر کشور کونگ فوکاران گیلانی در مسابقات کشوری درخشیدند افزایش قیمت خرده‌فروشی ۹ گروه کالایی/ مرغ ارزان شد نرخ تورم کل کشور در بهمن ماه ٢٣,٥ درصد است+جزئیات سرانجام واریز سود شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت چه شد؟ تجلی تاریخ و طبیعت در نامگذاری نوزادان قوم ترکمن فروش سهام عدالت بلوکی شد حضور هفت گیلانی در اردوی تیم ملی کیک بوکسینگ جزای ۳ میلیاردریالی فرجام تقلب و گرانفروشی کلاهبرداری‌های میلیونی ۴۰ پسردخترنما ازمردان چرتکه به نام مجردها افتاد جایگاه نخست گمرکات مازندران در صادرات فرآورده‌های لبنی ۱۵ هزار تن کود کشاورزی در بابل توزیع شد پسر بن لادن مرد؟ متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در مرداد ٩٩ انسداد شبانه محور هراز تا ۲۰ مرداد ادامه دارد سود سهام عدالت مازندرانی ها کی واریز می شود؟

کد شما در این بخش
♥1

دستاورد سفر رییس‌جمهور به مازندران؛ ۲۱۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های بنیاد مسکن تخصیص یافت

  • کد خبر : 69069
  • 15 آبان 1401 - 17:02
دستاورد سفر رییس‌جمهور به مازندران؛ ۲۱۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های بنیاد مسکن تخصیص یافت

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران، میزان اعتبار در نظر گرفته شده از محل مصوبات سفر رییس‌جمهور برای اجرای طرح های این نهاد را ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت که تاکنون ۲۱۰ میلیارد ریال از این اعتبار تخصیص یافته و جذب شده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،علی اصغر آسمانی مقدم یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان اعتبار برای اجرا و تکمیل طرح های هادی در روستاهای استان و نیز ایمن سازی برای جلوگیری از رانش زمین در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: از این میزان ۵۰ میلیارد ریال برای ایمن سازی روستاها و ۱۶۰ میلیارد ریال برای اجرا و تکمیل طرح های هادی در نظر گرفته شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مازندران گفت: همچنین با جذب ۵۰ میلیارد ریال اعتبار ایمن سازی روستاها از رانش زمین در ۱۵ روستای مازندران جلوگیری شد.

رانش زمین یکی از بزرگ ترین تهدیدات برای بعضی از روستاهای مازندران است که به دلیل بی توجهی به حریم راه ها ، برداشت های بی رویه شن و ماسه از رودخانه ها و قطع درختان ، شماری از روستاهای کوهپایه ای و ییلاقی استان با این معضل مواجه هستند.

آسمانی ادامه داد: از اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومانی سفر رئیس جمهور برای اجرا و تکمیل طرح های هادی در روستاهای مازندران تاکنون ۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار جذب و برای انجام امور صرف شده است.

به گفته وی، براساس آخرین سرشماری کشور سه هزار و ۶۷۱ روستا در مازندران وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۴۶۵ روستا بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند و براساس قانون مشمول تهیه و اجرای طرح هادی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مازندران بیان کرد: از این تعداد روستای واجد شرایط اجرای طرح هادی، تاکنون این طرح در یک هزار و ۱۲۹ روستای استان تهیه و اجرا شده که برای اجرای آن ها از اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.

به گفته آسمانی مقدم، هم اکنون نیمی از روستاهای با جمعیت بالای ۲۰ خانوار استان از نعمت اجرای طرح هادی برخوردار هستند که با تخصیص اعتبارات لازم امیدواریم به شاخص های کشوری در این زمینه نزدیکتر شویم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=69069
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.