تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

توسعه زیرساخت‌های بنادر مازندران همزمان با پسروی آب دریا ضروری است شرایط گرفتن وام بانکی تسهیل می‌شود آیا اقتصاد جهان ۸۰ سال به عقب می‌رود؟ کنترل مصنوعی در بازار اعطای اختیارات ویژه به استانهای مرزی برای توسعه صادرات و مبادلات تجاری فرودگاه ساری، میزبان نسل جدید هواپیماهای غول پیکر آبیاری سویا به روش تیپ در بهشهر متاسفانه عمده مدیران ما از ترس واحدهای نظارتی بی‌انگیزه شده‌اند/ بانک‌ها مجرم‌ترین رکن اقتصادند معاون فرماندار آستارا ساماندهی محل دفن زباله را خواستار شد اطلاعیه گمرک درباره مهلت ارائه اسناد و مدارک کالاهای گروه ۴ صید بیش از ۴۹۳۰ تن ماهی کیلکا در مازندران جزییات۶ اولویت مالیاتی در سال۹۷/ ۴چالش بزرگ مالیات ستانی در ایران مقررات دریافت اسناد مالیاتی معاملات ارز تغییر می‌کند؟ پیش بینی افزایش ۲۰ درصدی تولید برنج برای امسال رمزارزها؛ بازار جدید دارایی شرط پرداخت وام اشتغال به دارندگان چک برگشتی توقیف بیش از 2 میلیارد تومان منابع مالی از اخلالگران ارزی علت آماده باش در خوزستان چیست؟ عرضه مستقیم برنج شمال به مسافران نوروزی جذب ۲۲ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در امیرآباد مازندران اول شهریور در مازندران تعطیل است افزایش تردد با قطار در مازندران جاماندگان سهام عدالت چقدر به دریافت این سهام امیدوار باشند؟

کد شما در این بخش
♥3

احداث راه‌آهن رشت – آستارا تا پایان سال ۱۴۰۱

  • کد خبر : 58682
  • 09 بهمن 1400 - 14:09
احداث راه‌آهن رشت – آستارا تا پایان سال ۱۴۰۱

رستم قاسمی گفت: ۲ هزار و ۱۷۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای پروژ‌ه های راه و شهرسازی استان گیلان در جریان سفر رئیس جمهور پیش بینی شد.

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی گفت: راه‌آهن رشت کاسپین به ۷۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز داشت که پیش بینی شد و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۱ به اتمام برسد. برای تکمیل راه آهن شمال به جنوب هم از بندرش شهید رجایی عملا به رشت متصل هستیم، اما ۱۶۵ کیلومتر راه آهن رشت – آستارا را برای اتصال به کریدور شمال جنوب احتیاج داریم.

رئیس جمهور امروز در روند بازدید از راه‌آهن رشت آستارا گفت:  راه‌آهن رشت ـ کاسپین یکی از مهم‌ترین پروژه‌های ملی است که در صورت بهره‌برداری می‌تواند بخش اعظمی از پروژه کریدور شمال به جنوب را تکمیل کند.


به گفته غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس احداث راه‌آهن رشت-آستارا اولویت نخست دستور مذاکرات ایران و روسیه بود و وزیر توسعه اقتصادی روسیه اعلام داشت پس از تصویب مقام بالاتر آن را اجرا می‌کنند.

صبح امروز رئیس جمهور در قالب پانزدهمین سفر استانی خود وارد فرودگاه رشت شد. وزرای کشور، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان، ورزش و جوانان، کار، تعاون و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، گردشگری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی برخی از وزرایی هستند که در این سفر رئیس جمهور را همراهی می‌کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=58682
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.