تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

زندگی دانشجویی؛نوستالژی گروهی آغاز نهضت احیای بافت‌های فرسوده در مازندران قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۸ آبان ۱۴۰۳ آمارهایی جالب از عابربانک‌های برداشت و واریز پول در جهان+نمودار مصوبه افزایش ۵ درصدی حداقل مزد ابلاغ شد + متن ابلاغیه بانک‎کشاورزی تندیس مشتری‌مداری گرفت راهکار رویارویی برای حل مشکل اجاره‌نشینی سهمیه بنزین شهریورماه واریز شد + جدول ۸۱ طرح عمرانی و اقتصادی گالیکش در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می شود مهلت ثبت سفارش کالا ۶ ماهه شد آخرین قیمت ارز، طلا و سکه در بازار امروز جزییات پرداخت سبد کالا به ۶۰ میلیون ایرانی اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی در آمل امکان استعلام بدهی مالیاتی و ممنوع‌الخروجی فراهم شد مطالبه ۳میلیارد تومانی اوقاف بهشهر از دستگاههای اجرایی بررسی تحریم‌ها علیه اقتصاد ایران/نگاهی به آثار و تبعات احتمالی نحوه افزایش حقوق گروههای مختلف در سال آینده ارز آوری 17 میلیون دلاری چای حضور در نمایشگاه‌های خارجی، فرصت معرفی قابلیت‌های صادراتی گیلان پیش فروش ۴۳ هزار قطعه سکه در بانک ملی کوتوله‌های سیاسی با «نفی واقعیت» رتبه‌بندی بانک‌ها بر اساس تحقق حاکمیت شرکتی و بانکداری دیجیتال ۱۰ پروژه ملی و زیربنایی با حضور وزیر نیرو در گیلان بهره‌برداری شد

کد شما در این بخش
2

عقب نشینی زمستانه گیلانی‌ها از بازار سرمایه

  • کد خبر : 58973
  • 16 بهمن 1400 - 15:07
عقب نشینی زمستانه گیلانی‌ها از بازار سرمایه

طبق گزارش ماهانه بورس منطقه‌ای گیلان، ارزش معاملات بازار سرمایه استان در نخستین ماه از فصل زمستان ۱۰ هزار و ۶۷۱ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال بود که نسبت به ماه گذشته آن حدود ۲۳ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فعالان بازار سرمایه در گیلان آذرماه امسال ۱۳ هزار و ۷۱۱ میلیارد و ۴۶۱ میلیون ریال معامله کردند که این میزان در دی ماه امسال به ۱۰ هزار و ۶۷۱ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال رسید.

طی ماه گذشته بازار بورس منطقه‌ای استان در تعداد سهام معاملاتی نیز با افزایش ۵۰ درصدی مواجه شد و از یک میلیارد و ۴۶۴ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۸۱۳ سهم در آذرماه به بیش از ۲ میلیارد و ۲۵۴ میلیون و ۳۵۸ هزار ۷۶۳ سهم در دی ماه رسیده‌ است.

کفه ترازوی ارزش معاملات در دی ماه به سمت فروش سهام سنگین‌تر شد و از مجموع ارزش معاملاتی، پنج هزار و ۹۷۶ میلیارد و ۹۱۴ میلیون ریال مربوط به فروش و چهار هزار و ۶۹۴ میلیارد و ۷۰۵ میلیون ریال مربوط به خرید بود.

همچنین دی ماه امسال یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۷۸ سهم خریداری شده است و یک میلیارد و سه میلیون و ۵۶۳ هزار و ۶۸۵ سهم نیز فروخته شده است.

سایه کاهش نرخ ارز و خروج نقدینگی

سرپرست تالار منطقه‌ای بورس گیلان گفت: شرکت بیمه ملت، صندوق سرمایه‌گذاری شرکت آسمان امید و استاد خزانه ۹۰۵ بیشترین ارزش معاملات را طی ماه گذشته به خود اختصاص دادند.

دکتر حافظ محفوظی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معاملات بورس در دی ماه با افت شاخص و ریزش، روزهای معاملاتی خوبی را تجربه نکرد و شاهد کاهش ارزش معاملات بوده‌ایم.

وی اظهار داشت: چالش ها، شایعات و مسایل مربوط به بودجه و همچنین کاهش نرخ ارز و خروج نقدینگی از بورس باعث نگرانی سهامداران در بازار بورس شده‌ است.

سرپرست تالار منطقه‌ای بورس گیلان بیان داشت: با توجه به افت قیمت سهام که در بسیاری از سهم‌ها به کمتر از ارزش ذاتی خود رسیده‌اند، نمودارها نشان دهنده کف قیمتی سهام شرکت‌ها در بازار است و به نظر می‌رسد کف قیمتی سهام در همین محدوده‌ها باشد.

محفوظی اضافه کرد: با توجه به اینکه بسیاری از شرکت‌ها در سه ماهه سوم عملکرد خوبی از خود گزارش کرده‌اند، شرایط حاضر، موقعیت مناسبی برای ورود کم ریسک در بازار فعلی ایجاد کرده‌است.

تعداد کارگزاران در بورس منطقه ای گیلان طی ماه گذشته ۶۰ نفر عنوان شده‌است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=58973
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.