تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

کندوان از سمت شمال به جنوب یکطرفه شد تورم ۵ ماهه امسال ۱۴.۷ درصد/ تغییرات دخل و خرج خانوار لزوم به روزرسانی اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان کشور افزایش تسهیلات ساخت مسکن تا ۸۰ درصد توافق، پایان تورم نیست سهم اندک بهره‌وری از رشد نگاهی به مشکلات بنادر شمالی واردات بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از بنادر مازندران اولین دور گفت‌وگوی فرهنگی ایران و روسیه برگزار می‌شود اپلیکیشن پولیک؛ کلاهبرداری نوین موبایلی پرونده باغ ۳۳ هکتاری رامسر پس از رفع اشکال به یونسکو ارسال می‌شود پتروشیمی بوعلی‌سینا آزمون استخدامی برگزار می‌کند/ ثبت نام آزمون از پنجم اسفند آغاز می‌شود روایت گرانی های دنباله دار طلب ۳۵۶ میلیارد تومانی شرکت گاز مازندران از مشترکین هشدار نسبت به خرید استارت آپ ها کشف ۱۰ تن آرد احتکار شده در یک روستا ۴ پیشنهاد برای تسریع در ترخیص کالاهای اساسی ریزش ۱۱۸ هزار تومانی قیمت سکه در آستانه تحویل سکه‌های پیش‌فروشی کشف جسد جوان ۱۹ ساله به پرداخت ملت بیش از ۳۰۰درگاه غیرمجاز را مسدود کرد هنرجویان پیانو در لاهیجان نرخ رسمی ۲۷ ارز کاهش یافت سایپا به سایت فروش یکپارچه خودرو اضافه شد

کد شما در این بخش
♥0

ثبت نام جدید نهضت ملی مسکن در هفته دولت

  • کد خبر : 65712
  • 30 مرداد 1401 - 23:46
ثبت نام جدید نهضت ملی مسکن در هفته دولت

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: حدود ۵.۶ میلیون نفر برای طرح نهضت ملی مسکن در سامانه ثبت نام کردند که ۱.۵ میلیون نفر متقاضی فعال هستند؛ در هفته دولت امکان ثبت نام جدید در بعضی شهرها فراهم می‌شود.

به گزارش ایسنا محمود محمودزاده در نشست خبری حوزه مسکن وزارت راه و شهرسازی به مناسبت هفته دولت ۱۴۰۱ اظهار کرد: تا امروز حدود ۵.۶ میلیون نفر برای واحدهای نهضت ملی مسکن در سامانه طرح های حمایتی وزارت راه و شهرسازی ثبت نام کرده اند از این تعداد ۱.۵ میلیون متقاضی حائز شرایط و فعال هستند که مدارک خود را بارگذاری کرده اند.

وی افزود: برای حدود ۱.۵ میلیون واحد مسکونی نهضت ملی مسکن تامین زمین شده است. در هفته دولت (دوم تا هشتم شهریور ماه) امکان ثبت نام متقاضیان در بعضی شهر ها برابر می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی درباره آخرین وضعیت پروژه نهضت ملی مسکن گفت: ۵۷۶ هزار واحد در مسکن شهری، ۱۸۲ هزلر واحد روستایی و ۳۳۵ هزار واحد خود مالک در پروژه نهضت ملی مسکن در حال ساخت است. ۴۲۰ هزار واحد کلنگ زنی شده که در مراحل مختلف شروع ساخت، فونداسیون و مراحل بالاتر قرار دارد.

محمودزاده با اشاره به راهبردهای شش‌گانه دولت در طرح نهضت ملی مسکن خاطرنشان کرد: اولین سیاست افزایش ساخت ساز بخش خصوصی بود. تا پیش از این سالیانه برای ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار واحد پروانه صادر می‌شد. برای افزایش این تعداد مجوزی دریافت کردیم که تسهیلات ساخت در قالب نهضت ملی مسکن به سازندگان ارائه شود.

وی ادامه داد: این وام بدون خرید اوراق و بدون سپرده گذاری است. از این طریق از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۳۳۵ هزار متقاضی خود مالک در سامانه وزارت راه و شهرسازی ثبت‌نام کرده‌اند. امیدواریم به زودی رکورد جدیدی در صدور پروانه از سال ۱۳۹۳ به بعد ایجاد شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی دومین راهبرد را افزایش ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده دانست و گفت: به منظور بازآفرینی شهری امتیازاتی شامل تسهیلات ارائه می شود. سومین راهبرد ساخت مسکن برای دهک های اول تا سوم با ویژگی در استطاعت و دربرگیری اقشار هدف دستگاه‌های حمایتی است.

به گفته محمودزاده دهک‌های پنجم تا ششم که از تسهیلات متوسط دولتی استفاده می‌کنند راهبرد چهارم، مسکن روستایی راهبرد پنجم و اجاره داری حرفه‌ای، برنامه ششم پروژه نهضت ملی مسکن است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=65712
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.