تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

افزایش ۴۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر امیرآباد سفیر آلمان اینجا آنجا همه جا ابرتورم می شود؟ مشق محمد مظهری در نگارخانه الهی بازدید معاون اقتصادی معاون اول رییس‌جمهوری از بندرگاه و منطقه آزاد انزلی رشد اقتصادی کشور در فصل اول سال ۱۴۰۰ به عدد ۶.۲ درصد رسید ۵۰ درصد شعبات بانکها در رشت و رودبار با ظرفیت کامل فعال هستند محاکمه سه متهم اخلالگر در نظام اقتصادی پلمب ۲ نانوایی در بهشهر به دلیل کم فروشی افزایش 40درصدی خیره آب سدهای مازندران شوخی سرک نکشیدن افزایش ۸.۵ درصدی جابه‌جایی کالاهای غیرنفتی در بنادر تعداد کارت‌های بانکی دارای تراکنش کاهش یافت مساحت تالاب بین المللی آلاگل ۵۰۰ هکتار کاهش یافت برترین اقتصادهای جهان کدامند؟ محاکمه احمد عراقچی در دادگاه مفاسد اقتصادی اسامی نامزدهای جشنواره تئاتر فجر اعلام شد خونابه فروشی روشی عجیب برای کسب درآمد تازه ترین محدودیت های ترافیکی جاده های مازندران اولین مصاحبه پس از قتل داستان رحلت پیامبر اکرم (ص) وفات یا شهادت؟ پرداخت یارانه جدید از مهر ماه برداشت ۷۰۰ تن گیلاس در گلستان

کد شما در این بخش
♥2

ممنوع‌الخروج شدن مدیران پنج شرکت ارزی

  • کد خبر : 6820
  • 21 مرداد 1397 - 14:56

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از ممنوع‌الخروج شدن مدیران پنج شرکت متخلف ارزی در البرز خبر داد و گفت: رأی یکی از این پرونده‌ها صادر و شرکت متخلف ۲٫۵ میلیون یورو جریمه نقدی شد.

علی‌اکبر مختاری اظهار کرد: تاکنون پنج پرونده تخلف ارزی به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان در استان البرز مطرح شده است.

وی با بیان اینکه مدیران همه این شرکت‌ها ممنوع‌الخروج شده‌اند، افزود: رأی یکی از این پرونده‌ها، صادر و برای شرکت متخلف ۲٫۵ میلیون جریمه نقدی در نظر گرفته شد؛ در تلاشیم آرای سایر پرونده‌ها نیز تا آخر این ماه صادر شود. عمده این تخلفات مربوط به عدم انجام تعهدات ارزی است و شرکت دریافت کننده ارز که برای واردات کالایی مشخص ارز دولتی دریافت کرده تعهدات خود را عملی نکرده است.

این مسئول اعلام کرد: اخیراً یک پرونده دیگر به ارزش ۱۱۹ هزار درهم نیز مطرح شده که در حال بررسی آن هستیم؛ گویا شرکت دریافت کننده بخشی از تعهدات خود را برای واردات یک کالای مشخص انجام نداده است.

وی در خصوص آخرین وضعیت پرونده دو انبار خودرو که مالکان از ارائه خودروها به مشتریان و بازار امتناع کرده بودند نیز گفت: ارزش یکی از این انبارها ۹ میلیارد تومان و دیگری یک میلیارد تومان بود؛ این دو پرونده هنوز به نتیجه نهایی نرسیده و طی چند روز آینده نهایی خواهد شد.

مختاری با اشاره به تخلف یک کارخانه سیمان در استان نیز خاطرنشان کرد: این کارخانه افزایش قیمت غیرقانونی در محصولات خود اعمال کرده بود که با جمع‌آوری مستندات رأی آن تا ۱۰ روز آینده صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: به طور کلی از ابتدای مرداد تاکنون ۷۴۰ پرونده در حوزه کالا و خدمات به تعزیرات ارسال شده ۸۵ مورد آن مربوط به قاچاق و ۷۶ مورد نیز در حوزه بهداشت و درمان بوده است؛ غالب این پرونده‌ها رسیدگی شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=6820
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.