تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

فعالان صنایع دستی مازندران اطلاعات هنری خود را در سامانه ثبت کنند شرکت ‏های تولیدکننده نرم افزار از مالیات معاف شدند بررسی دلایل عدم توسعه تولید چادر مشکی در ایران چرا ابن ملجم قاتل امام علی(ع) شد؟ آب سرد در طب سنتی و دلایل مضر بودن آن نوبخت قول داد:امسال بیشتر از پارسال اقدام غیرقانونی وزیر سابق در توقف ثبت سفارش خودرو افزایش غیرمتعارف قیمت مرغ در شمال ۲۴ میلیارد تومان پروژه عمرانی هفته دولت در تنکابن بهره‌برداری می‌شود قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ فصل جدید گسترش تجارت مازندران با ولگاراد روسیه آغاز شد فعالسازی کریدور شمال – جنوب با همکاری مناطق آزاد ایران و روسیه ساپیا در بورس می تازد ماجراهای مالیات و بودجه ادامه دارد مازندران دومین استان پر تردد کشور گول خوردم موج سواری سوداگران از افزایش تورم و گرانی انتقال قطعات دومین پل فلزی زیرقوسی کشور راه‌های فرار مالیاتی مسدود می‌شود/ مصوبات جدید مقابله با پولشویی ساخت ۱۲ هزار و چهار صد قطعه نیروگاهی در داخل کشور تصمیم‌گیری درباره کاخ پرسروصدای سیمرغ در کمیسیون ماده ۹۹ استاندار: مولدسازی تکمیل سه‌هزار طرح نیمه‌تمام مازندران را شتاب می دهد راه اندازی برنامه صدور رمز یکبار مصرف در بانک سرمایه

کد شما در این بخش
0

مرکز رشد صنایع پوشاک در بابل راه اندازی می شود

  • کد خبر : 76713
  • 28 تیر 1402 - 17:33
مرکز رشد صنایع پوشاک در بابل راه اندازی می شود

دبیر جشنواره فن بازار و پوشاک مازندران گفت: نمایشگاه‌ها و رویدادها مانور فعالیت‌های علاقمندان صنعت پوشاک است که عیار صنعت پوشاک را بسنجیم؛ اگر قرار است در اولویت‌های خود به صنعت پوشاک توجه کنیم باید تعداد فعالین این حوزه و تنوع و کیفیت فعالیت تولیدکنندگان را بدانیم.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،مدیرتجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه به زودی مرکز رشد صنایع پوشاک در بابل راه اندازی می شود، گفت: سال گذشته در کارگروه اشتغال استان مرکز پایدارسازی مشاغل خرد خانگی را مصوب کردیم که زیرساخت‌های آن درحال فراهم شدن است همچنین امسال همزمان با رویداد پوشاک مشاغل کارگروه اشتغال تخصصی پوشاک برگزار و با برنامه ریزی انجام شده به زودی شاهد اتفاقات خوبی این حوزه هستیم.

رمضان مهدیزاده امروز در آئین اختتامیه جشنواره فن بازار پوشاک مازندران که در بابل برگزار شد با اشاره به اینکه این جشنواره گام مثبتی در توسعه صنعت پوشاک استان است  اظهار کرد: با مشارکت ذینفعان مختلف در این جشنواره در کنار هم اتفاقات خوبی آغاز شد و تا راهکاری باشد مبنی براینکه در جامعه اسلامی در صنعت پوشاک اتفاقات خوب و موثری رقم بزنیم.

مدیرتجاری سازی فنآوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی مازندران تصریح کرد: با نگاه توسعه گرایانه و تسهیل گری که در ماموریت جهاددانشگاهی است در راستای شبکه سازی، می توانیم نهادهای مختلف، دستگاه های اجرایی، فعالین اقتصادی و علاقمندان صنعت پوشاک را در کنار هم قرار دهیم.

 

دبیر جشنواره فن بازار و پوشاک مازندران یادآور شد: نمایشگاه‌ها و رویدادها مانور فعالیت‌های علاقمندان صنعت پوشاک است که عیار صنعت پوشاک را بسنجیم؛ اگر قرار است در اولویت‌های خود به صنعت پوشاک توجه کنیم باید تعداد فعالین این حوزه و تنوع و کیفیت فعالیت تولیدکنندگان را بدانیم.

مدیرتجاری سازی فنآوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی مازندران افزود: امیدواریم بتوانیم با توجه به مزیت‌هایی که در اقتصاد استان است اتفاقات خوبی را با نگاه توسعه اقتصادی و فرصت سازی برای علاقمندان به ویژه با رویکرد نوآوری رقم بزنیم زیرا فعالین حوزه پوشاک نیازمند توجه هستند تا ابتدا به عنوان هنرمند بعد به عنوان فعال اقتصادی دیده شوند.

 

دکتر مهدیزاده با اشاره به اینکه چگونگی حضور فعالان صنعت پوشاک در عرصه نوآوری نیازمند ایجاد نهادی به عنوان مرکز رشد صنایع خلاق دارد که با پارک فنآوری استان نیز رایزنی شد گفت: چون پارک فنآوری در بابل  مرکز رشد ندارد سعی داریم مرکز رشد را در بابل ایجاد کنیم تا فضایی برای فعالین حوزه پوشاک، صنایع دستی و فرش باشد.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=76713
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.