تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

دولت سیزدهم مازندران را دروازه تجاری کشور برای ورود اوراسیا انتخاب کرد سرپرست اداره‌کل گمرک آستارا معرفی شد ابتکار اداره کل اوقاف مازندران برای مراجعات مردمی مردم برای چند درصد سود بیشتر سرمایه خود را به خطر نیاندازند حکم تعریف کردن از گناهان چیست؟ قیمت روز طلا و سکه در بازار مازندران جدیدترین وضعیت جبران خسارت سیل به کشاورزان انتشار فرم درخواست فروش سهام عدالت قیمت خودرو در بازار مازندران قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۲۸ آبان آغاز برداشت گرانترین و کم هزینه‌ترین برنج شمال بهترین راه کار در زمان تصادف با خودروی لاکچری نحوه اصلاح بخشنامه‌های مرتبط با کسب و کار ابلاغ شد بیش از 6 هزار بانوی گیلانی تسهیلات اشتغالزایی دریافت کردند انتقاد استاندار از وضعیت تامین و توزیع دارو در مازندران ۹۰ درصد سرمایه واحدهای صنعتی را بانک‌ها تامین می‌کنند بهره مندی ۱۰۰ هزار نفر از خدمات نوروزی هلال احمر مازندران نگاهی به مشکلات بنادر شمالی برنج گیلان سال گذشته بالغ بر ۱۵۰هزار میلیارد ریال گردش مالی داشت حساب‌های فاقد شناسه شهاب بانک ملی غیرفعال می‌شوند گول خوردم بیش از ۶۰ درصد بیکاران سرپرست خانوار هستند صادرات ۵۹۷ تن انواع محصولات کشاورزی از بندر آمیراباد

کد شما در این بخش
0

استفاده ۱۱ هزار و ۲۰۰ شعبه بانک از ارتباطات ماهوره‌ای

  • کد خبر : 8142
  • 15 مهر 1397 - 12:59
استفاده ۱۱ هزار و ۲۰۰ شعبه بانک از ارتباطات ماهوره‌ای

مدیرکل سنجش از راه دور سازمان فضایی ایران از استفاده ۱۱ هزار و ۲۰۰ شعبه بانک و ۸۰۰ دستگاه خود پرداز در سراسر کشور از ارتباطات ماهواره‌ای و برای تامین ارتباطات و نقل و انتقالات مالی خبر داد.

ارتباطات ماهواره‌ای به صورت خدمات ماهواره‌ای (VSAT) یکی از مفاهیم زیرساختی دارای اهمیت بسیار بالا برای بانک‌ها، مراکز نفتی و پتروشیمی و مراکز مهم و حیاتی کشور است که نیاز به شبکه‌ای به عنوان شبکه پشتیبان ارتباطات زمینی دارند و یا در مناطقی قرار گرفته‌اند که امکان ارتباط زمینی به صورت رادیویی یا کابلی وجود ندارد و نیاز است تا ارتباطات به صورت ماهواره‌ای تامین و در دسترس قرار بگیرد؛ از زیرساخت‌های کابلی استفاده می‌کنند اما در عین حال هم برای شبکه بکاپ یا پشتیبان ارتباطات زمینی استفاده می‌کنند تا در صورت هرگونه قطعی و مشکل در ارتباطات زمینی بتوانند از زیرساخت ماهواره برای ارتباط با شعب اصلی و ارائه خدمات استفاده کنند؛ زیرساخت ارتباطات ماهواره‌ای شبکه ارتباطی پشتیبان بانک‌ها، شبکه ارتباطی برخی از خودپردازها، سامانه چکاوک و برقراری ارتباط سوییچ‌های شاپرک PSP‌ها است و همین مسئله باعث شده تا ارتباطات ماهواره‌ای برای صنعت بانکداری به عنوان زیرساخت حیاتی و مهم کشور دارای درجه اهمیت بالایی باشد.

علی صادقی؛ مدیرکل سنجش از راه دور سازمان فضایی ایران در گفتگو با خبرنگار ما درباره وضعیت و سهم بانک‌ها از ارتباطات ماهواره‌ای گفت: ارتباطات ماهواره‌ای از جمله زیرساخت‌های فناوری و ارتباطی مهم برای بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری برای تامین ارتباطات پشتیبان و دسترسی برخی بانک‌ها و خودپردازها به ارتباطات در نقاطی است که ارتباطات به صورت زمینی در دسترس نیست؛ هم اکنون ۱۱ هزار و ۲۰۰ شعبه بانک در سراسر کشور از خدمات ارتباطات ماهواره‌ای برای نقل و انتقالات مالی و ارتباط با سایر شعب استفاده می‌کنند و ۸۰۰ دستگاه خودپرداز که در خارج از بانک‌ها فعال هستند برای سرویس دهی از ارتباطات ماهواره‌ای برخودارند؛ در عین حال نیز اپراتورهای موبایل برای سرویس دهی به مشتریان خود آنهم در نقاط روستایی و مرزی که عمدتا با جمعیت پایین و صعب العبور هستند از خدمات ماهواره مخابراتی برخوردارند؛ همچنین ۷۰۰ جایگاه سوخت در کشور نیز از ارتباطات ماهواره‌ای نسبت به تامین ارتباطات خود اقدام کرده‌اند.

گفتنی است، مرتضی برابری رییس سازمان فضایی ایران در گفتگو با خبرنگار ما  درباره وضعیت ماهواره “وی ست” به عنوان زیرساخت ارتباطات برخی بانک‌ها و مراکز مهم کشور و همچنین برخی اخبار منتشره مبنی بر تحریم خطوط مخابراتی ماهواره‌ای ایران با فشار دولت آمریکا، گفت: ماهواره مخابراتی ایران ست (بدر ۵) با همکاری  شرکت “عرب ست” تا سال ۲۰۳۱ قرار داد دارد که در گذشته منعقد شده و برخی بانک‌ها، پمپ بنزین‌ها و مراکز نفتی و دارای اهمیت بالای کشور از این زیرساخت برای تامین ارتباطات پرسرعت و امن خود استفاده می‌کنند و بدون شک حتی با تحریم‌های ایالات متحده آمریکا در حوزه فضایی هیچ مشکلی برای ارتباطات ماهواره‌ای و مخابراتی ایجاد نخواهد شد و مقدماتی فراهم شده تا در همین راستا خدمات بر این بستر با هرگونه تصمیمی پایدار باشد. یکی از برنامه‌های دارای اولویت سازمان فضایی ایران که در برنامه ششم توسعه تکلیف شده، تولید و طراحی ماهواره مخابراتی بومی است که در دستور کار سازمان فضایی قرار گرفته است.

منبع:رسانه مرجع بانکی

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=8142
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.