تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

جزئیات طرح ۲فوریتی ساخت ۶میلیون مسکن اوراسیا بازار بکر تجاری جزئیات جدید از پرداخت یارانه بنزینی زباله میراث گردشگران در مازندران فعالیت ۳۱۲ بنگاه اقتصادی در شهرستان تنکابن سکوت شورای رقابت در برابر قیمت گذاری‌ها/ امتیاز نفتی به چین نمی‌دهیم برداشت هرچه سریعتر میوه‌های رسیده و باقیمانده مرکبات راهکارهای مهار تورم دو دهه ای در ایران واردات از محل ارز صادراتی انجام شود باز هم افزایش،این بار در عوارض آزادراه گلستان ۲۵۰ هکتار گلخانه درحال ساخت و بهره‌برداری دارد تولید ۱۹۷۰ تن گوشت مرغ در بابل بررسی مشکلات کشاورزی شهرستان فومن با حضور فرماندار قیمت سکه و طلا در بازار مازندران هزینه احداث هر کیلومتر خط ریلی ۱۰ میلیارد تومان است ادارات مازندران یکشنبه تعطیل شدند/ فعالیت مدارس فردا غیرحضوری خواهد بود سرطان و وراثت زمان واریز یارانه معیشتی بهمن ماه اعلام شد آقای ورمقانی لطفا کمی تسریع کنید اقدام به خودکشی مرد ۴۰ ساله در رامسر همکاری و مشارکت مردم سبب موفقیت در مدیریت مصرف گاز شده است درنای بلژیکی در مازندران چرا در قرآن شب قدر را شبی مبارک نامیدند؟

کد شما در این بخش
0

افزایش مسیرهای پروازی از فرودگاه‌های مازندران قابلیت اجرا دارد

  • کد خبر : 89675
  • 19 فروردین 1404 - 22:40
افزایش مسیرهای پروازی از فرودگاه‌های مازندران قابلیت اجرا دارد

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران گفت: آمادگی کامل جهت افزایش پروازهای داخلی و خارجی در مسیرهای مختلف در فرودگاه‌های استان وجود دارد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،اکبر حسنی روز سه شنبه در حاشیه نشست شورای اقتصادی مازندران در گفت و گو با خبرنگاران به آماده بودن زیرساخت‌ها در هر سه فرودگاه‌های استان اشاره کرد و افزود: باتوجه به استقبال هم‌استانی‌ها از سفرهای هوایی، آمادگی کامل جهت افزایش پروازهای داخلی و خارجی در مسیرهای مختلف در فرودگاه‌های استان وجود دارد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر از فرودگاه شهدای ساری به مسیرهای مشهد، تهران، عسلویه، شیراز، کیش، قشم، بندرعباس، اهواز و نجف و در فرودگاه شهدای نوشهر هفته‌ای یک پرواز به مشهد مقدس و در فرودگاه شهدای رامسر هفته‌ای ۲ پرواز به مشهد مقدس برقرار است.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران بیان کرد: ۲۳۷ پرواز نشت و برخاست داخلی و خارجی با اعزام و پذیرش ۲۷ هزار و ۹۱۴ مسافر داخلی و خارجی طی تعطیلات نوروزی یعنی از ۲۳ اسفند تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در فرودگاه شهدای ساری انجام شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=89675
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.