تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

گرفتن وام در ایران یعنی گذراندن هفت خوان رستم سرپرست فرمانداری نور معرفی شد از یادآوری عاقبت صدام حسین تا گرامی داشت مدرس و میرزا کوچک واگذاری‌ ۱۹۰۰۰ میلیارد ریال سهم و اموال دولتی در ۵ ماه کیفر خواست رئیس وقت بانک ملی تنکابن صادر شد افزایش نرخ تورم تولیدکننده صنعتی در فصل پاییز اعزام ۱۰۱ مبلغ در طرح نوروزی آرامش بهاری بخشودگی جرائم دیرکرد بیمه شخص ثالث موتورسیکلت‌ها تا آخر شهریور نقدینگی سال ۹۹ از ۳۴۷۶ هزار میلیارد تومان گذشت صندوق امانات بانک چند؟ درآمد گمرک فریدونکنار از ۶۱۰ میلیارد ریال گذشت فرمول محاسبه عوارض آزادراه تهران-شمال مشخص شد همکاری‌های امنیتی ایران تعطیل می‌شود، اگر…  تقسیط ۵ ساله مالیات برخی بنگاه‌ها تصویب شد نظارت بر ثبت سفارش‌ها؛ راهکار جلوگیری از واردات غیرضرور دلار با ۱۰۴۸۰ تومان به سنا برگشت دو پیرزن، دو خانه! استانداری و فرمانداری ها تنها مرجع صدور مجوز تردد هدررفت ۱۵ درصدی آب آشامیدنی در مازندران خط انتقال آب آقچای به آستارا در هفته دولت افتتاح می شود عضویت ۴۰۰۰ مازندرانی در صندوق اعتباری هنر قاتل پسربچه بابلی که بود؟ قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
1

مشکل در جذب تسهیلات اشتغال روستایی در نوشهر

  • کد خبر : 9078
  • 14 آبان 1397 - 19:05
مشکل در جذب تسهیلات اشتغال روستایی در نوشهر

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشهرگفت: جذب تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیر دراین شهرستان با مشکلات و موانع فراوانی مواجه است.

حمید خزایی پول ایجاد محدودیت رشته ای و اولویت بندی رسته ها، عدم همکاری برخی از نهادها در تمدید و صدور مجوزها از سوی ادارات محیط زیست، دامپزشکی و منابع طبیعی و آبخیزداری و کم کاری بانک ها را از علت های اساسی کندی روند جذب تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیر در این شهرستان برشمرد.
وی افزود: به عنوان نمونه تعداد زیادی طرح به ارزش حدود ۱۲ میلیارد تومان در قالب اشتغال روستایی به بانک ها معرفی شد ولی به علت وجود چنین مشکلاتی این اعتبار جذب نشد و متاسفانه حدود چهارمیلیارد تومان آن برگشت خورده است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشهر گفت: اکنون حدود هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از این اعتبار باقی مانده ، حدود چهارمیلیارد تومان آن جذب شده و در خوش بینانه ترین حالت شاید بتوان تا پایان آبان ماه که آخرین فرصت جذب این تسهیلات بوده ، حدود ۶ میلیارد تومان در مجموع جذب کرد.
خزایی پول با بیان اینکه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کارگروه اشتغال نقش دبیری، هماهنگی و تائید طرح های معرفی شده از سوی ادارات را دارد با ابراز تاسف ادامه داد: خیلی از ادارات با گذشت نزدیک به یکسال از تصویب این طرح از سوی دولت یک طرح اشتغالزایی را به این نهاد معرفی نکرده اند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان نوشهر گفت: در گذشته حدود ۳۷ طرح در قالب اشتغال روستایی با پیش بینی حدود چهارمیلیارد تومان به بانک ها معرفی و جذب شده است و نوع فعالیت ها نیز در زمینه کشاورزی، بومگردی ، گردشگری ، خیاطی و تجاری بوده است.
خزایی افزود: در زمینه اشتغال فراگیر نیز حدود ۵۰ طرح به کارگروه فنی اشتغال استان معرفی شده که از این تعداد ۴۷ طرح برای عقد قرارداد به بانک های عامل فرستاده شد و متقاضیان درحال پی گیری تشکیل پرونده، ارائه وثیقه و جذب تسهیلات پیش بینی شده در قالب این طرح ها هستند.
وی میزان اعتبار درنظرگرفته شده در قالب اشتغال فراگیر در شهرستان نوشهر را حدود ۳۲ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که از این اعتبار تاکنون حدود ۱۷ میلیارد تومان آن دراین شهرستان جذب شده است.
طرح اشتغال فراگیر موضوع بند الف و ب تبصره ۱۸ با اعتباری معادل ۲۰۰ هزار میلیارد ریال برای کل کشور در نظر گرفته شده که سهم مازندران در سال جاری حدود ۷۵۰ میلیارد تومان است.

منبع:ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=9078
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.