تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

تورم سبب عدم توازن منطقی بین هزینه‌های حمل و نقل و درآمدها شد انجمن میراث‌ فرهنگی در مازندران راه‌اندازی می‌شود الزامی شدن ثبت‌نام تدریجی سهامداران در سجام بازیگر معروف درگذشت جزییات تشکیل شورای فقهی بانک مرکزی اعلام شد پادکست خبری اول تیر قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۹ دی ماه ۱۴۰۲ افزایش ۲۰ درصدی نرخ بلیط اتوبوس های بین شهری سرمایه‌گذاری بیش از ۵۰۰ میلیارد ریالی بخش‌خصوصی در بندر آستارا درآمدهای گمرکی افزایش یافت روزی برای فردوسی 41 نوروزگاه در گلستان راه اندازی می شود ما هر لحظه با اصغر شاهوردی می‌میریم قصاص قاتل دو پسر عمو در بابل وضعیت تمدید کارتهای عابر بانک چگونه است؟ دانشگاه گنبدکاووس برای توسعه کشاورزی گلستان تفاهم‌نامه امضا کرد جشنواره ماهی کباب تاج الدین محله افزون بر ۸۷ میلیارد ریال کمک بلاعوض به سیل زدگان گلستان پرداخت شد اعطای سهام عدالت به جاماندگان در چه مرحله‌ای است؟ روز دوم محرم کاروان امام حسین(ع) به کربلا رسید توزیع ۷٠٠ بسته معیشتی از محل موقوفات بابل بین نیازمندان خانوارهای ایرانی چقدر برای ارتباطات هزینه می کنند؟ پرداخت 12 میلیارد تومانی خسارت به سیل زدگان صومعه سرا

کد شما در این بخش
1

مامانِ تتلو: امیر را شما زامبی‌ها خراب کردید

  • کد خبر : 9095
  • 14 آبان 1397 - 19:34
مامانِ تتلو: امیر را شما زامبی‌ها خراب کردید

فریده واثق، مادر امیر تتلو درباره حاشیه های اخیر به وجود آمده برای فرزندش در اینستاگرام نوشت: «خوب تخلیه شدین عقده ایا زامبیا با شمام شماها که دهنتون بوی گندش که با فحشها و اهانتهایی که به منه مادر میکنین بوش همه جا مخصوصا وجودتونو گرفته.

فریده واثق، مادر امیر تتلو درباره حاشیه های اخیر به وجود آمده برای فرزندش در اینستاگرام نوشت:

«خوب تخلیه شدین عقده ایا زامبیا با شمام شماها که دهنتون بوی گندش که با فحشها و اهانتهایی که به منه مادر میکنین کثیف و بوش همه جا مخصوصا وجودتونو گرفته من از این بدتراشو دیدم میگذرم میبخشم و رها میکنم ولی شماهایی که از دهنتون کثافت میباره بدونین که موقعی که باید کثیف باشین هیچکی به پاتون نمیرسه از بی رحمی و قساوته قلبه شماها زامبیای کثیفه بیرحم امیره پر عشقه مهربانه شاد با ادبه منو تبدیل کردید به آینه خودتون.

من می بخشم و آزاد و رها میکنم خود من یه زنه آسیب دیده اجتماعی و خانواده و خانواده شوهر و شوهر و همه جوره از صاحب کارای پدرسوخته تا شماها ولی خواستم با این پست بفهمین که اونایی که دم از نجابت وپاکی وادب میزنن خودشون تو … ولجن غوطه ورن من به تربیتی که کردم ایمان دارم تو این چند ساله اخیر امیر آینه شما پدر سوخته های بد دهنه فاسد شد خیلی سخته نه، پس منم بخوام از هر کدام از شما زامبیا شکایت کنم همتون ته چاهین این منه مادر قوی وقدرتمند هستم که شمارو همه جوره تحمل میکنم.

من مثل شما عقده فالوئر نیستم و هیچ تبلیغیم رو پیجم نکردم فقط و فقط به عشق سلطانو سرورم و روحو قلبو جانم اومدم که کاراشو دنبال کنم و ناظر باشم همین والسلام بعد این پست که همتون و پست پر از انرژیه سیاه و تیره شده لااقل برای خودتون یه پست میزارم .

بیاین روشن کنید بلکه یه گوشه از ایرانه عزیزمون که خودمون با حرفامون و با کارامون نابودش کردیمو درست کنیم خداوند هممونو ببخشه و ازمون بگذره حالا بازم از رو نریا بیا دهانه بو گندوتو باز کن فحش بده امیرو من تربیت کردم و ذاته پاکش رو خوب میشناسم ولی این اخیرا امیر خود خود شماس خودتونو دیدین خوشتون اومد»

مامانِ تتلو: امیر را شما زامبی‌ها خراب کردید

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=9095
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.