تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

دلار و دومینوی زیان در بورس قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ هزینه بانک‌ها به ازای جذب هر ۱۰هزار تومان تراکنش خرید چقدر است؟ كارگروه توانمندسازي برق حرارتي در نيروگاه نكا برگزار شد آمادگی چینی‌ها برای خرید محصولات معدنی مازندران پرداخت ۱۴۰ میلیارد ریال وام مشاغل خانگی پرداخت ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از مطالبات برنج کاران مازندرانی رشد ارز و سهام در خدمت گروه‌های خاص علت مرگ مادر و فرزند چه بود؟ پروازهای رشت به سه مقصد داخلی افزایش یافته است واکنش عجیب فردوسی‌پور به دعوت احمدزاده به تیم ملی لزوم همراه داشتن زنجیر چرخ در محور‌های برف گیر دخترها آب چشمه را قیچی نمی‌کنند؟ سفره شب یلدا در قاجار رسیدگی به کلیات لایحه بودجه در صحن مجلس افزایش مشمولین دریافت حمایت‌های معیشتی به ۶۰ میلیون نفر بدهی دولت با بانک ها انتصاب مدیر امور پشتیبانی و مهندسی بانک ایران زمین بازی با حقایق اصیل «وقف» توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری اعلام ۴۱۲ گزارش مردمی تخلف اقتصادی در مازندران تعاونی‌های مازندران تا ۱۹ خرداد فرصت ثبت‌نام در جشنواره را دارند کشف ۳۰ تن کود شیمیایی احتکاری در ساری شفافیت تسهیلات امتیازی با راه اندازی سامانه میانگین موجودی

کد شما در این بخش
1

«نگاه آسمانی» سالار عقیلی منتشر شد

  • کد خبر : 19393
  • 08 اسفند 1397 - 22:35

آلبوم موسیقی «نگاه آسمانی» به آهنگسازی ناصر ایزدی، همراهی ارکستر ملی «مهر» و خوانندگی سالار عقیلی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

سرویس فرهنگی اقتصادشمال ،آلبوم موسیقی «نگاه آسمانی» به آهنگسازی ناصر ایزدی، همراهی ارکستر ملی «مهر» و خوانندگی سالار عقیلی در دسترس مخاطبان قرار گرفت. این اثر پیش تر با انتشار نماهنگ پر مخاطب «درخت تر» در فضای مجازی به مخاطبان معرفی شده بود.

آلبوم «نگاه آسمانی» شامل پنج قطعه با نام‌های «یک مژه خفتن» با شعری از محمدرضا شفیعی کدکنی، «نگاه آسمانی» با شعری از سیاوش کسرایی، «بیا بیا دلدار من» با غزلی از مولانا، «پرواز با خورشید» با شعری از فریدون مشیری و «درخت تر» با شعری از هوشنگ ابتهاج و سیاوش کسرایی است. ضمن اینکه قطعه بی کلام «قاصد بهار»، یک قطعه ساز و آواز با شعری از محمدرضا شفیعی کدکنی و نوازندگی پیانو بردیا صدرنوری و یک قطعه ساز و آواز با شعری از سعدی و نوازندگی کمانچه علیرضا دریایی از دیگر بخش‌های آلبوم است.

ناصر ایزدی مؤسسه و رهبر ارکستر ملی مهر از جمله هنرمندانی است طی سال‌های گذشته علاوه بر فعالیت در عرصه آهنگسازی و نوازندگی در محضر هنرمندانی چون محمدرضا لطفی، منصور نریمان، علیرضا مشایخی، وارطان ساهاکیان به فراگیری موسیقی پرداخته است.

ارکستر ملی مهر نیز از مجموعه‌های فعال حوزه موسیقی است که طی سال‌های اخیر آثار تعدادی از بزرگان موسیقی کشورمان از جمله همایون خرّم، جواد معروفی، محمدرضا لطفی و انوشیروان روحانی را به همراه آثاری از ناصر ایزدی را در قالب کنسرت‌های مختلف اجرا کرده است. اجرای قطعه «کولبر» به خوانندگی علیرضا افتخاری نیز از جمله فعالیت‌های تازه این ارکستر طی ماه‌های اخیر است.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=19393
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.