تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

همایش استانی حفظ حقوق بیت المال در لاهیجان برگزار شد قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ تاثیر حذف ارز ۴۲۰۰تومانی در اقتصاد کشور روش رفع چین و چروک دور چشم با ویتامین E بیمه سامان موفق به دریافت گواهینامه مدیریت دریافت شکایت مشتری شد مجمع عمومی عادی بانک قرض الحسنه رسالت برگزار می‌شود آتش در جنگل‌های نوشهر رونق کشت فندق در نور، از تولید تا اشتغال‌زایی تحقق وارونه وعده کاهش قیمت ها/ نفت ایران به بازار بر می گردد؟ شهر معاصران بی نصیب از موزه هنرهای معاصر سرمایه گذاری مناطق آزاد به بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان رسید مراوه تپه را ببینید خریداران سکه از بانک مرکزی مشمول پرداخت مالیات می شوند تقدیر از بانک قرض الحسنه مهر ایران افزایش ساعت کاری ساتنا و پایا در روزهای پایانی سال شهرستان های سیاهکل و رودبار به هم وصل می شوند آخرین جزئیات تعطیلی پنج شنبه ها در مازندران فریبرز رییس‌دانا درگذشت معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران منصوب شد استقبال گسترده شهروندان از طرح های تسهیلاتی بانک شهر کالا‌های بلاتکلیف و رسوبی تعیین تکلیف می‌شوند رضا پهلوی: ایران را تحریم و پولش را به ما بدهید شاخص‌های اقتصادی مازندران در نرخ تورم و بیکاری بهبود و کاهشی شده است

کد شما در این بخش
0

پیش‌بینی افزایش مناسبات تجاری ایران و ترکمنستان با میدان‌داری مازندران

  • کد خبر : 91037
  • 13 خرداد 1404 - 22:02
پیش‌بینی افزایش مناسبات تجاری ایران و ترکمنستان با میدان‌داری مازندران

استاندار مازندران گفت: باتوجه به سابقه روابط تاریخی که بین ایران و ترکمنستان از نظر فرهنگی، سیاسی و اقتصادی وجود دارد، نیاز است تبادلات تجاری بین ایران به خصوص مازندران با این کشور حاشیه دریای خزر افزایش یابد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل ایرنا،مهدی یونسی رستمی روز سه‌شنبه در نشست با سفیر ایران در ترکمنستان در ساری با بیان اینکه در چند سال اخیر تبادلات ایران و ترکمنستان کم بوده و امیدواریم این تبادلات تسریع و تسهیل شود، افزود: ما از نظر دانش فنی، تولید محصولات کشاورزی، انرژی و فعال بودن بنادر و منطقه آزاد می‌توانیم گام‌های موثری در خصوص افزایش سرمایه در ایران و ترکمنستان برداریم.

استاندار مازندران با بیان اینکه در خصوص گردشگری سلامت نیز اقدامات و گفتگوی اولیه با سفیر ایران در ترکمنستان انجام شد، ادامه داد: با توجه به وجود پزشکان با تجربه، صاحب نام و کارآزموده در مازندران، این آمادگی وجود دارد تا در بیمارستان‌های خوب و ممتاز در زمینه گردشگری سلامت با ترکمنستان مشارکت داشته باشیم.

یونسی رستمی تصریح کرد: روابط تجاری ایران و ترکمنستان که ریشه در عمق تاریخ دارد در مقطعی با رکود روبرو شد اما سفر مهر سال گذشته دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور به این کشور حاشیه دریای خزر، رنسانس جدیدی در روابط تجاری با انعقاد تفاهم نامه های اقتصادی با میدان داری مازندران ایجاد کرد.

دکتر پزشکیان ۲۰ مهرماه سال گذشته برای برگزاری اجلاس «ارتباط متقابل زمان‌ها و تمدن‌ها-مبنای صلح و توسعه» به کشور ترکمنستان سفر کرد. رییس جمهور در این سفر برنامه های کاری فشرده ای را برگزار کرد که بخش قابل توجهی از آن دیدار با سران کشور ترکمنستان در راستای رونق ترانزیت و تجارت بین دو کشور بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=91037
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.