تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

تصویب لایحه توسعه محدوده منطقه آزاد تجاری – صنعتی انزلی پایان آزادراه رشت- قزوین تا سال ۱۳۹۹ برگزاری مسابقه دوچرخه سواری انتخابی قهرمانی کشور در مازندران جزئیات پرداخت تسهیلات خودمالکی مسکن اعلام شد کاهش ۱۰ درصدی شعب بانک‌های ادغامی تا پایان سال اولین تصویر تروریست چابهار منتشر شد شرکت ارتباط فردا، برنده دومین دوره جایزه ملی تحول دیجیتالی ورود خودرو ها به گیلان ۴۱ درصد افزایش یافت دستورالعمل نحوه ثبت الکترونیکی قراردادهای تسهیلات بانکی ابلاغ شد دومین خانه محیط زیست استان مازندران در ایزدشهر نور افتتاح شد مازندران دومین استان پر تردد کشور کمیته امداد مازندران در اجلاس نماز شایسته تقدیر شد ویدئوی آوای ایران منتشر شد جنگ جیب خالی و بازار حساب وکالتی سامانه یکپارچه خودرو کی آزاد می شود؟ قیمت گاز CNG از اول خرداد ۳۲ درصد افزایش می‌یابد پرداخت ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به عشایر گلستان از فردا آغاز می‌شود شغل‌های یک میلیون تومانی؛ شوخی است! مالیات‌ستانی از کارتخوان‌ها قانون مجلس است تثبیت شاخص بورس در کانال ۱۷۶ هزار واحد اظهارات عجیب سرمربی یونایتد کشف پیکر مادر و فرزند مفقود شده در سیل نور صادرات ۱۰ هزار تن مرکبات از جویبار

کد شما در این بخش
0

رونالدو برنده‌ی توپ طلای ۲۰۱۸ می شود؟

  • کد خبر : 9251
  • 16 آبان 1397 - 15:55
رونالدو برنده‌ی توپ طلای ۲۰۱۸ می شود؟

ژرژ مندس ایجنت کریستیانو رونالدو که یکی از مشهورترین ایجنت‌های دنیای فوتبال است می‌گوید مطمئن است کریستیانو رونالدو برنده‌ی توپ طلای ۲۰۱۸ خواهد شد.

ژرژ مندس ایجنت کریستیانو رونالدو که یکی از مشهورترین ایجنت‌های دنیای فوتبال است می‌گوید مطمئن است کریستیانو رونالدو برنده‌ی توپ طلای ۲۰۱۸ خواهد شد.

رونالدو تا کنون ۵ بار موفق به دریافت توپ طلا شده و مندس می‌گوید این ابرستاره‌ی فوتبال دنیا که این روزها در یوونتوس توپ می‌زند امسال برای ششمین بار توپ طلا را به خود اختصاص خواهد داد.

مندس در لیسبون در یک همایش فوتبالی گفت هیچ شکی ندارد که در ماه دسامبر زمانی که برنده‌ی توپ طلای امسال اعلام می‌شود رونالدو دقیقاً ۱۰ سال بعد از آنکه برای اولین بار این افتخار مهم را بدست آورد، برای ششمین بار صاحب توپ طلا خواهد شد. جایزه‌ای که برنده‌ی آن هر ساله از سوی نشریه‌ی فرانسوی فرانس فوتبال معرفی می‌شود.

مندس از رونالدو به عنوان فوتبالیستی استثنایی یاد کرد و گفت:” امیدوارم کریستیانو برنده‌ی توپ طلا شود. او سال آینده هم احتمالاً دوباره این جایزه را خواهد برد”.

مندس دیروز سه‌شنبه در لیسبون پرتغال در همایشی که برای ترویج نوآوری‌های تکنولوژیک در فوتبال برگزار شده بود جایزه‌ی نوآوری در ورزش را به خاطر یک عمر فعالیت به عنوان ایجنت فوتبال به دست آورد. این همایش با هدف تغییر و تحول در فوتبال پرتغال در این کشور برگزار می‌شود. مندس در مصاحبه‌ی خود درباره‌ی رونالدو از موفقیت او در سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ به عنوان کلیدی‌ترین برهه‌های مطرح شدن کریستیانو رونالدو به عنوان ابرستاره‌ی دنیای فوتبال یاد کرد.

مندس با اشاره به انتقال رونالدو از اسپورتینگ لیسبون به منچستریونایتد گفت:” وقتی من در سال ۲۰۰۳ رونالدو را به انگلستان بردم، در فوتبال دنیا یک اتفاق خاص افتاد. تا قبل از آن فوتبالیست‌های پرتغالی در بازار فوتبال انگلیس هیچ جایی نداشتند. با ورود رونالدو و زمانی که او به بهترین بازیکن یونایتد تبدیل شد، آنهم فقط در عرض یک سال، همه چیز تغییر کرد”.

مندس در ادامه گفت:” رونالدو درهای فرصت‌ها را به روی بازیکنان جوانتر باز کرد و همچنان به این کار ادامه می‌دهد. یکی دیگر از موکلین من ژوزه مورینیو بود که زمانی که او را در سال ۲۰۰۴ به انگلیس و باشگاه چلسی منتقل کردم کاری کرد که این باشگاه انگلیسی بعد از مدتها دوباره قهرمان شود”.

مندس در ادامه گفت:” این دو اقدام برای کشور ما پرتغال فوق‌العاده مهم بود”.

مندس در ادامه به قهرمانی پرتغال در جام ملتهای اروپای ۲۰۱۶ اشاره کرد و از آن به عنوان مهمترین رویداد فوتبالی زندگی‌اش نام برد و اضافه کرد که دلش می‌خواهد تیم ملی پرتغال در یک تورنمنت بین‌المللی بزرگ دیگر قهرمان شود. مندس در این باره گفت:” ما بازیکنان فوق‌العاده باکیفیتی داریم و می‌توانیم در دوره‌ی بعدی جام ملتهای اروپا قهرمان بشویم. حتی کسی چه می‌داند، شاید قهرمان جام جهانی بعدی شدیم”.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=9251
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.