تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

تحقق رویای خانه‌دارشدن ۴۲ هزار خانوار گلستانی در گرو طرح جهش تولید مسکن اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده از دوشنبه اجرایی می‌شود هنرمندان گیلان برای مسابقه کارتون و کاریکاتور دعوت شدند نگاهی به تدبیر شماره ۲۳ الگوی پایه اسلامی نرخ تورم خرداد ماه ۴۳ درصد شد اعلام زمان پرداخت سود سهامداران موسسه ملل نوبخت : تا بهار آینده راه آهن سراسری به دریای خزر می رسد پرداخت وام ازدواج بانک ملی ایران به ۳۳ هزار زوج ویژگی‌های امنیتی ایران چک‌های جدیداعلام شد استاندار: متقاضیان نهضت ملی مسکن در مازندران مراحل ثبت نام خود را تکمیل کنند مدیران ادارات نظارت ارز و بین‌الملل منصوب شدند چه کسی تختی را کشت؟! سقف تازه شاخص کل بورس قیمت خودرو در بازار آزاد در ۶ شهریور ۱۴۰۱ بسته تشویقی کمیته امداد برای تولید کنندگان مازندرانی ارائه شد بهبود شرایط اقتصادی اتفاق نمی‌افتد سرنوشت نامعلوم کالابرگ الکترونیکی تاریکی هفت ساله کنارگذر جنوبی بابل برداشت سالانه ۳۱ تن عسل در شهرستان صومعه سرا تولید ۵۵۰ کیلوگرم خاویار در آستارا سایپا به سایت فروش یکپارچه خودرو اضافه شد تغییر کاربری ۱۳ هکتار از اراضی امیرود نوشهر شناسایی شد موقوفه خواری موقوف شد/برخورد قاطع دستگاه قضایی با موقوفه خواران

کد شما در این بخش
0

مبلغ کارت رفاهی مازندرانی ها چقدر است؟

  • کد خبر : 92522
  • 27 مهر 1404 - 11:57
مبلغ کارت رفاهی مازندرانی ها چقدر است؟

کارت رفاهی مازندرانی ها فعال شده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،سخنگوی دولت با اشاره به طرح دولت برای کمک به مردم، گفت: باید اعلام کنم که کارت رفاهی متصل به اوراق گام فعال شده است؛ البته این کارت‌ها از قبل بوده و رقم آن از ۳۰۰ میلیون تومان به ۵۰۰ میلیون تومان با پازپرداخت ۲۴ ماهه فعال شده است و مردم با مراجعه به بانک‌های تجارت، ملت و ملی می‌توانند این کارت را دریافت کنند.

این کارت‌ها به فروشگاه‌های بزرگ متصل شده‌اند و منبع تأمین این کارت‌ها اوراق گام است و در راستای رفع نیاز‌های مردم در نظر گرفته شده و مردم با این کارت‌ها می‌توانند لوازم خانگی و کالا‌های ماندگار خریداری کنند.

سخنگوی دولت گفت: کارت رفاهی به فروشگاه‌های بزرگ متصل شده و منبع تأمین این کارت‌ها اوراق گام است و در راستای رفع نیازهای مردم در نظر گرفته شده و مردم با این کارت‌ها می‌توانند لوازم خانگی و کالاهای ماندگار خریداری کنند.

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت  در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم درباره تشریح اقدامات دولت، طی سخنانی با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه دولت این است که اشتغال در سطح بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط حفظ شود، بیان کرد: هرچقدر کمک میعشتی صورت بگیرد اگر نتوانیم در راستای حفظ اشتغال گام برداریم، این کمک‌ها کارآیی لازم را نخواهد داشت و اولویت اصلی کشور در کنار موضوعاتی از جمله کمک‌های معیشتی تمرکز بر حفظ اشتغال در بنگاه‌های مذکور است.

وی افزود: جلسات مختلفی با اساتید اقتصادی و فعالان اقتصادی و بازرگانی در این زمینه با حضور رئیس‌جمهور برگزار شده است. کارگروه انرژی برای حل مشکل کمبود انرژی صنایع تشکیل شده و وزیر نیرو کار آن را دنبال می‌کند؛ در سنوات گذشته به‌صورت باصدا و بی‌صدا دائماً برق و گاز صنایع قطع شده بود و دولت می‌کوشد هرچقدر می‌توان تلاش کرد تا گاز صنایع کم‌تر قطع شود. هم‌چنین پنل‌های خورشیدی مد نظر است و حدود ۲۵۰۰ مگاوات برق خورشیدی به مدار آمده ولی این میزان تا رفع نیاز، فاصله دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=92522
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.