مدیر جهاد کشاورزی بابل
تاریخ: ۱۱:۱۲ :: ۱۴۰۴/۰۸/۱۲
نیمی از نانوایی‌های بابل دوگانه سوز شد

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: نیمی از نانوایی های در این خطه از شمال به همراه ۱۷۰ مرغداری در بخش های مختلف شهرستان به سیستم دوگانه سوز مجهز شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،رحیم شهیدی پور روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در بابل اظهار کرد: تا کنون برای دوگانه‌سوزی واحدهای تولیدی و خدماتی در بابل اقدامات موثرب انجام و بر ضرورت تسریع در دوگانه‌سوز کردن واحدهای تولیدی و خدماتی از جمله مرغداری‌ها، گلخانه‌ها و نانوایی‌ها تأکید شد.

وی گفت: موضوع تأمین سوخت و دوگانه‌سوز کردن واحدهای تولیدی و خدماتی از قبیل مرغداری‌ها، گلخانه‌داران و نانوایی‌ها از جمله ضرورت های مهم محسوب می شود که در حال انجام است.

شهیدی پور ادامه داد: شهرستان بابل دارای ۸۰۰ واحد نانوایی فعال است که ۵۰ درصد از این نانوایی‌ها به همراه ۱۷۰ واحد مرغداری، تاکنون به سیستم دوگانه‌سوز مجهز شده‌اند.

این مقام مسوول تصریح کرد: این اقدام گامی مؤثر در راستای افزایش تاب آوری تولید و پایداری خدمات در شرایط مختلف سوختی ارزیابی می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بابل با بیان این که شهرستان با توجه به تراکم جمعیت و گستردگی جغرافیایی دارای واحدهای تولیدی و خدماتی موثری است، ادامه داد: همه تلاش ها بر آن است تا قبل از فرا رسیدن سرما فرایند راه اندازی سسیتم دوگانه سوز در واحدهای تولیدی و خدماتی انجام شود.

در شرایط فعلی شهرستان بابل۳۸۳ واحد تولیدی و صنعتی فعال دارد که در سه شهرک و سه ناحیه صنعتی در بخش های مختلف این شهرستان مشغول فعالیت و تولید در بخش های مختلف هستند.

print

پاسخی بگذارید