تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

رتبه بندی کارخانه های شالیکوبی گیلان سکه ۱۲ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان شد نوشیدنی ارزان که برای مغز مفید است کشف ۴۰ تن نهاده دامی قاچاق در نکا کشف جسد یک زن در فریزر پیچیدن نسخه انحرافی برای نرخ سود ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی ۱۵ میلیون تومان شد ماجرای به دام افتادن اسنودن در روسیه تعیین تکلیف سواحل تا یک ماه آینده همه‌چیز درباره پرداخت‌یاری تغییرات تورمی ماهانه استان‌ها در آذرماه ششمین همایش ایران و اروپا ۸ و ۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود شناسایی ۱۹۶ واحد تولیدی راکد گیلان برای فعالسازی ماجرای قتل داغ امروز صبح تجاوز به یک دختر ایرانی در مسکو مهلت استفاده از بسته ارزی برای تجار تمدید شد شاعری: ۷۴پروژه بااعتبار ۱۰میلیارد تومان در شرق مازندران اجرا می شود تصویب لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی در مجمع تشخیص نظام جاده های گلستان بوی خون می دهد ۳۱ میلیون دلار خرج “نوشابه” شد ارائه خدمات بانکی با کارت ملی هوشمند امروز کلید می خورد اقتصاد سیاسی از تریبون نماز ملوان صدرنشینی را از دست داد و شهرداری آستارا به مدعیان پیوست

کد شما در این بخش
6

ترافیک سنگین در برخی از محورهای شمالی کشور

  • کد خبر : 94752
  • 20 خرداد 1405 - 11:07
ترافیک سنگین در برخی از محورهای شمالی کشور

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی از جمله چالوس خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال، محبوبه‌کباری – ایمان محرابی‌نیا، مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور خبر داد و گفت:  محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در هر دو مسیر رفت و برگشت تا ساعت ۱۵ روز ۱۹ خردادمسدود بوده و در حال حاضر  تردد برقرار است.

وی افزود: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی از سامانه‌های نظارت تصویری و گشت‌های راهداری، ترافیک در محور هراز در مسیر رفت و برگشت، به‌ویژه در محدوده‌های سد هراز و سه‌راهی چلاو، سنگین گزارش شده است.

محرابی‌نیا ادامه داد: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس و همچنین آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان جریان دارد و مشکلی از نظر ترافیکی در این محورها مشاهده نمی‌شود.

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور با اشاره به شرایط جوی محورهای شمالی اظهار کرد: محور فیروزکوه در برخی ارتفاعات دارای مه‌گرفتگی است، اما سایر محورهای شمالی کشور فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند و تردد در آن‌ها در شرایط عادی انجام می‌شود.

وی از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت ترافیکی و محدودیت‌های تردد را از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی مرکز مدیریت راه‌ها دریافت کرده و با توجه به انسداد محور چالوس و آزادراه تهران–شمال، مسیرهای جایگزین را برای سفر به استان‌های شمالی انتخاب کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=94752
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.