رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بهشهر با اشاره به احیای موقوفات کشاورزی شهرستان بهشهر طی سالهای اخیر، گفت: در راستای احیای موقوفات و کمک به خودکفایی در تولید گندم، اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بهشهر اقدام به کشت گندم در اراضی کشاورزی این شهرستان کرده است.
به گزارش اقتصاد گستر شمال،مهدی نعمتالهی با اشاره به اینکه از اراضی ۱۸۵ هکتاری موقوفه میرزا مهدی اشرفی روستای کلاک ۱۵۰ هکتار زیر کشت گندم رفت، گفت: حدود ۴۰۰ تن گندم از این اراضی برداشت و به کارخانه آرد موقوفه عباسعلی دماوندی بهشهر تحویل داده شد.
وی یکی از موقوفات شاخص شهرستان بهشهر را موقوفه میرزا مهدی اشرفی روستای کلاک اعلام کرد و افزود: این موقوفه با مساحت ۱۸۵ هکتار جزو موقوفات بزرگ کشاورزی کشور بهشمار میرود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بهشهر با اشاره به اینکه از اراضی ۱۸۵ هکتاری موقوفه میرزا مهدی اشرفی روستای کلاک ۱۵۰ هکتار زیر کشت گندم رفت، خاطرنشان کرد: حدود ۴۰۰ تن گندم از این اراضی برداشت و به کارخانه آرد موقوفه عباسعلی دماوندی بهشهر تحویل داده شد.
نعمتالهی با اشاره به شوری خاک این اراضی و ضرورت اصلاح خاک و تقویت ریشه گیاه با کودهای عالی، عنوان کرد: با کمک مهندسین مشاور کشاورزی بهدنبال اصلاح خاک و بهبود شرایط کشت در این اراضی هستیم.
وی از کشت سیاهدانه در ۱۵ هکتار از اراضی موقوفه میرزا مهدی اشرفی روستای کلاک خبر داد و گفت: این محصول بهصورت آزمایشی کشت شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بهشهر نیت اراضی کشاورزی موقوفه میرزامهدی اشرفی را کمک به فقرا و نیازمندان اعلام کرد و گفت: درآمدهای حاصل از این موقوفه در مسیر حمایت از اقشار محروم هزینه میشود.






