تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

تسهیلات ساخت مسکن ۶۰۰ میلیون تومان شد ۱۲ فروردین، روز «جمهوری اسلامی» قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱ اسفند ۱۴۰۱ کمیته ویژه جذب سرمایه‌گذاری خارجی در مازندران تشکیل می‌شود فشردگی دیدارها / کم آوردن نیمه دوم فرار از بورس به مسکن/ طرح واردات خودرو در مسیر رفت و برگشت به مجلس صادقی: بانک سرمایه لیست اسامی بدهکار را در اختیارم قرارداد/معترضان شکایت کنند افزایش قیمت 6گروه خوراکی انحلال شورای شهر ساری موفق‌ترین کشورها در جذب میلیونرها مسدودی حساب در چند دقیقه! تجارت خارجی ۱۰ ماهه ایران به ۷۲ میلیارد دلار رسید ۱۱ درصد باغ‌های خرمالوی کشور در گیلان است دتاکس واتر چیست؟ تورم چین به بالاترین سطح ۱۵ ماه اخیر رسید اطلاعیه شرکت واحد اتوبوسرانی برای بازی پرسپولیس و السد تاجر مشهور در گذشت متلاشی شدن ۳ باند حفاری غیرمجاز در سوادکوه شمالی پرداخت بیش از ۴۰۳ هزار فقره وام ودیعه مسکن هفته دولت ۲۳ طرح در جویبار افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود استعفای مدیرعامل باشگاه سپیدرود رشت فقط گروه خونی O بخوانند پیگیری مصوبات رئیس جمهور در گلوگاه مازندران

کد شما در این بخش
7

دستکم ۴۰ هزار مشترک خانگی پرمصرف در استان شناسایی شد

  • کد خبر : 94968
  • 08 تیر 1405 - 12:21
دستکم ۴۰ هزار مشترک خانگی پرمصرف در استان شناسایی شد

استاندار مازندران با تأکید بر ضرورت مدیریت بهینه مصرف انرژی در بخش‌های مختلف، گفت: دستکم ۴۰ هزار مشترک خانگی پرمصرف در استان شناسایی شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،مهدی یونسی رستمی روز دوشنبه در جلسه کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان مازندران در ساری اظهار کرد: برای دستیابی به راهکارهای مؤثر در حوزه مدیریت مصرف انرژی، از ظرفیت اساتید دانشگاهی، نخبگان علمی و نیروهای فنی و متخصص بهره‌گیری خواهیم کرد تا با استفاده از دانش روز و راهکارهای کارشناسی، برنامه‌های اجرایی مناسبی در این حوزه تدوین و اجرا شود.

وی افزود: رویکرد استان این است که ضمن تأمین رفاه و آسایش مردم، فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی با کمترین آسیب ممکن ادامه یابد؛ زیرا تولیدکنندگان با خلق ثروت و ایجاد گردش مالی در استان نقش مهمی در اقتصاد مازندران دارند و نباید شرایط به گونه‌ای باشد که این چرخه دچار اختلال شود.

استاندار مازندران با اشاره به اهمیت مشارکت عمومی در مدیریت مصرف انرژی تصریح کرد: با همکاری و همراهی مردم عزیز می‌توانیم فرهنگ صرفه‌جویی را تقویت کرده و مصرف انرژی را به شکل مطلوب مدیریت کنیم.

یونسی رستمی همچنین بر ضرورت تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای رفع ناترازی انرژی تأکید کرد و گفت: در حوزه‌های آب، برق و گاز باید کارگروه‌های تخصصی تشکیل شود و دستگاه‌های مسئول موظف هستند هر دو هفته یک‌بار گزارش عملکرد و اقدامات خود را ارائه دهند تا روند اجرای برنامه‌ها به صورت مستمر مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های پایش هوشمند مصرف انرژی در استان اظهار داشت: هم‌اکنون مصرف انرژی در یک‌هزار و ۷۰۰ اداره به‌صورت لحظه‌ای رصد می‌شود و در صورت عبور از الگوی تعیین‌شده، محدودیت‌های لازم به صورت خودکار اعمال خواهد شد.

استاندار مازندران ادامه داد: همچنین حدود ۴۰ هزار مشترک خانگی پرمصرف و ۳۵ هزار مشترک تجاری به صورت لحظه‌ای تحت پایش قرار دارند و در موارد مصرف خارج از الگو، سامانه‌های هوشمند به شکل خودکار اقدام به اعمال محدودیت خواهند کرد.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های هوشمندسازی افزود: افزایش تعداد کنتورهای هوشمند در بخش‌های مختلف به‌ویژه برق و آب از اولویت‌های استان است و از طریق سامانه‌های مانیتورینگ، اطلاعات مصرف به صورت مستمر دریافت و تحلیل می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=94968
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.