تاریخ : جمعه, ۸ آبان , ۱۴۰۵ Friday, 30 October , 2026

اخبار ویژه

چالش‌های حمل‌ونقل در دریای خزر فیلم اسرائیلی در ایران ساخته شد رسانه‌ها در محاصره گرانی جزئیات وام ۲۰ میلیون تومانی به فرهنگیان ۴ درصد مردم گلستان خواندن و نوشتن بلد نیستند // واحد ۳ بخاری نیروگاه نکا مجددا وارد مدار تولید شد رشد ۳۳ درصدی وصول درآمدهای عمومی مازندران قیمت اوراق تسهیلات مسکن ۳۸ هزار تومان شد یک میلیون اظهارنامه مالیاتی ارائه شده است سکه از کانال ۱۲ میلیون تومان عبور کرد رایزنی برای جلوگیری از قطعی گاز در مازندران برای زمستان پیش رو آغاز شد منابع تأمین آب شهرک‌ها و نواحی صنعتی افزایش می یابد «مرغ‌زنده» به‌گور! جزئیات افزایش مالیات‌ها در سال آینده/ مالیات بر درآمد دارای بیشترین افزایش گیلان از پیشگامان تهیه نقشه باستان شناسی است کشف ۱۶ هزار لیتر مواد خوراکی فاسد در تنکابن جشنواره بین المللی زبان مادری در شهرستان ساری برگزار می‌شود خانواده های شمالی فقیرتر شدند ماجرای آقازاده و کمپوت آناناس عبور از بحران میانکاله؛ چرا وچگونه؟ ایرادات شورای نگهبان به لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی ۶ طرح خدماتی و اشتغالزایی در سوادکوه شمالی به بهره برداری رسید

کد شما در این بخش
♥0

تاسوعا و عاشورا چه اعمالی دارد؟

  • کد خبر : 30250
  • 18 شهریور 1398 - 11:50
تاسوعا و عاشورا چه اعمالی دارد؟

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: روزه داری در ماه محرم از جایگاه بالایی برخوردار بوده اما مستحب است و متقیان می‌توانند تا روز هشتم محرم روزه بگیرند، اما روز نهم و دهم محرم حکم روزه مکروه است.

مهدی شریعتی‌تبار کارشناس علوم قرآنی پیرامون اعمال روز‌های منتهی به تاسوعا و عاشورای حسینی گفت: روزه داری در ماه محرم از جایگاهی بالایی برخوردار بوده اما مستحب است و متقیان می‌توانند تا روز هشتم محرم روزه بگیرند، اما روز نهم و دهم محرم حکم روزه مکروه است.

وی در همین راستا ادامه داد: «پیامبر اکرم(ص)» در خصوص روزه در ماه محرم می‌فرمایند: هرکس در ابتدای ماه محرم روزه بگیرد خداوند خواسته هایش را برآورده می‌کند همانگونه که حضرت ذکریا روزه و نماز بجا آورد و خداوند خواسته ایشان را برآورده کرد همچنین در ماه محرم دادن اطعام و نذری به نیازمندان ثواب بسیاری دارد.

شریعتی تبار پیرامون دیگر اعمالی که می‌توان در ماه محرم بجا آورد بیان کرد: در این ماه توجه به حادثه بزرگ کربلا همواره مطرح بوده و اعمالی نیز برای آن بیان شده است، محزون بودن در این ماه و به یاد «سید الشهداء(ع)» بودن به ویژه در تاسوعا و عاشورا بسیار سفارش شده است.

وی تصریح کرد: «امام رضا (ع)» در باره محزون بودن پدر گرامیشان می‌فرمایند: در ماه محرم پدرم موسی بن جعفر (ع) هرگز شاد و خندان دیده نمی‌شد و هر چه زمان به سمت عاشورا و تاسوعا نزدیک می‌شد پدرم غمگین‌تر بودند این بخاطر ظلمی بود که بر خاندان «ائمه معصومین(ع)» گذشته بود.

این کارشناس علوم قرآنی به ادعیه‌ای که همواره در روزهای نزدیک به تاسوعا و عاشورا بر آن توصیه شده است اشاره و خاطرنشان کرد: خواندن زیارت عاشورا که از که از زبان «امام باقر (ع)» بیان شده است در روزهای نزدیک به تاسوعا و عاشورا ثواب بسیار فراوانی دارد و در بین دعا‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و همواره مورد تاکید بسیار قرار داشته است.

منبع:میزان

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=30250
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.