تاریخ : چهارشنبه, ۸ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 30 September , 2026

اخبار ویژه

معادن غیرفعال به مزایده گذاشته شد از انتظار برای اقدام بانک مرکزی در بازار ارز تا ابلاغ دستوالعمل خودروهای وارداتی توقع باغ‌داران از رئیس‌جمهور راه اندازی دفتر آیت الله جوادی آملی در ساری ارزش تجارت خارجی گمرکات مازندران به بیش از یک میلیارد دلار رسید «رجل سیاسی» یا «سلبریتی سیاسی»؟ جزییات پیش ثبت‌نام ورود به بازار متشکل ارزی بارندگی‌های موثر ۲ماهه خرداد و تیرماه برای شالیکاری مازندران ازدحام تابستانی گردشگران در زمزم تلقیح مصنوعی ۵۸ هزار رأس دام در مازندران پرواز رامسر به مشهد برقرار شد به کارگیری ۲۰۵ ژنراتور برای مقابله با تنش آبی در مازندران اهتمام به توسعه گیلان و تسهیل امور مردم را داریم رشد اقتصادی ۸ درصدی پر! مجوز فعالیت بانک سرمایه‌گذاری اروپا در ایران صادر شد تکاپو برای ساماندهی نوار ساحلی غرب مازندران شهروندان ایرانی چقدر برای خوراکی هزینه می‌کنند؟ اطلاعیه شماره ۹ ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی مهار تورم در لیست اولویت‌های بانک مرکزی موسسه اعتباری کاسپین در بانک آینده ادغام می‌شود؟ کمیته شناسایی متخلفان احتمالی مدیریت پسماند رشت تشکیل شود پرداخت تسهیلات به معادن کوچک ماجرای پنج فرمان بانکی چه بود؟

کد شما در این بخش
♥0

۱۰ کیلوگرم خاویار در آستارا تولید شد

  • کد خبر : 30189
  • 16 شهریور 1398 - 23:50
۱۰ کیلوگرم خاویار در آستارا تولید شد

رئیس اداره شیلات آستارا از استحصال ۱۰ کیلوگرم خاویار فیل ماهی به ارزش ۶۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

صادق خاصی پور گفت: با انتقال ۲ قطعه فیل ماهی از مزارع پرورش ماهیان خاویاری آستارا به مرکز فرآوری ماهیان خاویاری بندر انزلی، ۱۰ کیلوگرم خاویار از آنها استحصال شد.

وی افزود: پس از گذشت حدود ۹ سال از کار مزارع پرورش ماهیان خاویاری آستارا، این دومین تخم گیری ماهیان خاویاری در سال جاری در این شهرستان است و پیش از این سه کیلوگرم تولید شده بود.

وی بیان کرد: سطح مفید مزارع پرورش ماهیان خاویاری، ۶ هزار و ۴۰۰ متر مربع است و فیل ماهی، بیشتر از گونه های دیگر پرورش داده می شود.

تخم ماهیان خاویاری از گرانترین غذاهای جهان است و دریای خزر به عنوان بزرگ ‌ترین منبع ماهیان خاویاری، بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تأمین می ‌کند.

آستارا در منتهی الیه غرب استان گیلان با ۱۸ و نیم کیلومتر نوار ساحلی و منابع آبی متعدد، مستعد پرورش آبزیان گرمابی، سردابی و خاویاری است و در این شهرستان ۲ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری فعال است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=30189
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.