تاریخ : سه‌شنبه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 22 September , 2026

اخبار ویژه

انجام وظیفه زیر تبر در انزلی آیین گرامیداشت روز دریای خزر برگزار شد حمایت از کالای ایرانی نیازمند طراحی بسته‌ اقدامات ضروری ترخیص ۴۷۰ هزار تن نهاده دامی از بندر امیرآباد آغاز شد پاتوسی: دوست دارم با استقلال تمدید کنم راه اندازی سامانه «پل» در بانک ملی ایران نقدی بر صوری بودن قراردادهای بانکی تغییر مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران کفه نامتوازن گردشگری در رامسر ثبت ۹ اثر معنوی مازندران در جمع میراث ناملموس کشور از بیکاری جوانان تا نارسایی در بازار ارز راهیابی فیلم تولید انجمن سینماجوان لاهیجان به جشنواره‌ای در انگلستان همسر نتانیاهو رسوایی به راه انداخت متلاشی شدن باند سارقان موتور سیکلت با ۴۰ فقره سرقت رشد اقتصادی سال ۹۶ با نفت ۳.۷ و بدون نفت ۴.۳ درصد آموزش نماز ظهر به صورت کامل دولت تا پایان سال برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فرصت دارد پیش‌بینی تامین مالی ۶۱ هزار میلیارد تومانی از واگذاری دارایی‌ها تدوین دستورالعمل قضایی و حقوقی رمز ارزها در دستور کار دادستانی امکان امضای الکترونیک برای سامانه‌های بانک مرکزی سرمایه گذاری خارجی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام مازندران تنها ۱۰ درصد ظرفیت مازندران در اختیار تولید است پرداخت ۸۰۰ میلیون ریال وام به هنرمندان بندرترکمن

کد شما در این بخش
1

جزییاتی از برنامه مسکنی دولت/ ۴ میلیون مسکن دولتی می‌توان ساخت

  • کد خبر : 52381
  • 08 شهریور 1400 - 19:52
جزییاتی از برنامه مسکنی دولت/ ۴ میلیون مسکن دولتی می‌توان ساخت

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مصوب شد ۲۰ درصد تسهیلات بانک‌ها به مسکن تعلق بگیرد، گفت: دولت می‌تواند در مدت ۴ سال، ۴ میلیون مسکن در تهران بسازد.

وزیر راه و شهرسازی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: مسکن، دغدغه حاکمیت و رئیس جمهور و مشکل مردم است؛ حرف‌های من شعاری نیست، بلکه مبتنی بر آمار و ارقام است. وی افزود: سهم هزینه مسکن در سبد خانوار سهم بزرگی است.

رستم قاسمی با بیان اینکه مسکن یکی از مهمترین موضوعات امروز جامعه است، گفت: هزینه‌ مسکن در سبد خانوار در متوسط کشور بالای ۳۷ درصد و در شهرهای بزرگ مانند تهران بالای ۵۰ درصد است.

وی افزود: موضوع مسکن دغدغه‌ی اصلی حاکمیت و رئیس جمهور است که در زمان انتخابات و پس از آن به صورت جدی پیگیری می‌کند. وزیر راه و شهرسازی در ادامه با بیان اینکه سه قشر از جامعه نیازمند مسکن هستند، افزود: یکی از این اقشار طبقات بالای جامعه هستند که نیازی به خدمات و کمک مالی دولت ندارند.

بخش دوم متوسطین جامعه هستند که نیاز به حمایت دولت دارند که بسته‌های حمایتی برای آن‌ها پیش بینی شده و بخش سوم هم تنها با حمایت مشکلشان مرتفع نمی‌شود بلکه نیاز به کمک مالی دولت دارند.

وجود همه مولفه های اصلی ساخت مسکن در کشور

وزیر راه و شهرسازی در بخش دوم صحبت‌های خود ۵ مولفه‌ی اصلی زمین، خدمات دولتی، منابع، مواد و مصالح ساختمانی و توان مهندسی فنی و کارگری برای احداث مسکن را مهمترین عوامل برای تحقق شعار یک میلیون مکسن در سال برشمرد و افزود: تمامی این مولفه‌ها در کشور وجود دارد و می‌توان طی ۴ سال ۴ میلیون مسکن دولتی برای نیازمندان احداث کرد.

رستم قاسمی افزود: یکی از راه‌های دولت برای نیل به این هدف راه اندازی بانک زمین است که بر اساس قانون جهش تولید مسکن، همه‌ بخش‌های دولتی موظفند سند زمین‌های درون و جوار شهرها و شهرک‌های جدید را به وزارت راه و شهرسازی منتقل کنند.

وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از یک میلیون هکتار زمین دولتی در شهرها، جوار شهرها و شهرک‌های جدید شناسایی شده است، گفت: طبق قانون این زمین‌ها طی دو ماه به تملک وزارت راه و شهرسازی درآمده و این وزارتخانه زمین‌های درون شهری را به بافت تبدیل کرده و زمین‌های جوار شهرها را به شهرها الحاق می‌کند. این زمین ها به صورت ارزان قیمت و با اقساط بلند مدت با بهره ی کم به نیازمندان تعلق می گیرد.

۲۰ درصد تسهیلات بانک‌ها به بحث مسکن تعلق می گیرد

وزیر راه و شهرسازی گفت: درباره بحث خدمات تصمیم گرفته شد بسیاری از این خدمات به کسانی که جزو طبقات یک و دو هستند و امکان صاحبخانه شدن آن‌ها پایین است به صورت مجانی بدهیم و بخشی دیگر را به صورت ۵۰ درصد در اختیار متقاضیان قرار دهیم.

رستم قاسمی با بیان اینکه در جاهایی که انبوه سازی انجام می‌شود زیرساخت‌ها مانند مساجد، مدارس، مراکز درمانی، فضای سبز و پارک و … به دوش مردم نهاده نمی‌شود، افزود: با تهاتر از محل همین زمین‌ها با انبوه سازان، زیرساخت‌های مورد نیاز برای زندگی را تامین می‌کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در سال ۹۹ حدود یک درصد از تسهیلات بانک‌ها به مسکن اختصاص داده شده است، گفت: امروز مصوب شد که ۲۰ درصد تسهیلات بانک‌ها به بحث مسکن تعلق بگیرد.

او افزود: پیش بینی می‌کنیم سود بازپرداخت تسهیلات به صورت پلکانی محاسبه شود و سهم مواد و مصالح یک میلیون مسکن بدون واسطه به مردم ارائه شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=52381
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.