تاریخ : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 13 September , 2026

اخبار ویژه

مرمت «سر در تاریخی بابل» آغاز شد سربلند و استوار در اولین بهار از گام دوم انقلاب بانک مرکزی نسبت به خطرات شرط‌بندی آنلاین هشدار داد مصوبات جدید ترخیص کالاهای اساسی/تخصیص ارزدولتی به خریدهای اعتباری پاسکاری قیمت خودرو خوش آمد  سیاسی نیازآذری به احمد حسین زادگان تداوم مبارزه با مگس مدیترانه‌ای پس از بارش‌های اخیر در مازندران قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ آذر ۱۴۰۲ تسطیح ۳۷ درصد شالیزار‌های استان گیلان پیروزی یک طرفه والیبال ایران مقابل چین قیمت طلا و سکه در بازار مازندران تغییرات قیمت کالاهای خوراکی در مهر ۱۴۰۰ بررسی عملکرد بخش های مختلف بندرامیرآباد قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ وزارت جهاد کشاورزی برای پرداخت پاداش کارکنان خود ملک می‌فروشد + سند رشد ۳۸ درصدی خرید تضمینی گندم ۵۰ هزار فقره ثبت نام وام ازدواج از ابتدای سال بایدها و نبایدهای بازار ارز تولید ناخالص داخلی کشور ۲۰۰۱ هزار میلیارد تومان شد روند نزولی نرخ ارز در بازار؛ دلار ۲۷ هزار و ۸۶۱ تومان است یارانه گاز مشترکان پرمصرف حذف می‌شود در آرزوی دولت کارآمد سود سنواتی ۳۰ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۲۸۷ سهامدار واریز شد

کد شما در این بخش
1

راه‌آهن محور شمال به زودی بازگشایی می‌شود

  • کد خبر : 22894
  • 15 اردیبهشت 1398 - 23:55
راه‌آهن محور شمال به زودی بازگشایی می‌شود

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آخرین وضعیت محور ریلی شمال به ویژه‌ در قسمت گرگان به اینچه برون در منطقه آق قلا را که دچار آب گرفتگی شده بود تشریح کرد.

 به گزارش اقتصاد شمال سعید رسولی  در رابطه با آخرین وضعیت راه‌آهن محور شمال پس از سیلاب اخیر به ویژه در مسیر ریلی گرگان اینچه برون در منطقه آق قلا، اظهار کرد: پس از وقوع سیل اخیر با نظر ستاد مدیریت بحران این خط در چند نقطه تخریب شد تا شاهد خروج آب باشیم و با توجه به اینکه هنوز بخشی از منطقه زیر آب قرار دارد، فرایند بازگشایی مسیر در دستور کار است.

وی ادامه داد: به دلیل هدایت سیل هفت نقطه تخریب شده که از این تعداد چهار نقطه آن بازسازی شده است و بازسازی سه نقطه دیگر در دست اقدام است و در عین حال باکس گذاری بتنی زیر ریل در دستور کار قرار دارد تا اگر مجدداً شاهد جاری شدن سیل بودیم مسیر آب از طریق این باکس‌ها هدایت شود.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه در خاک ترکمنستان نیز خط ریلی به دلیل وقوع سیل تخریب شده و هنوز بازسازی نشده است، گفت‌: به طرف ترکمنستانی نیز اعلام کرده‌ایم تا در رابطه با بازسازی مسیر اقدام کنند تا با اتصال محور مربوطه شاهد آغاز تردد ترانزیتی در این مسیر باشیم.

رسولی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه به زودی مسیر مربوطه بازگشایی خواهد شد و همکاران ما با جدیت مشغول به مرمت نقاط تخریب شده هستند، گفت‌: متأسفانه در نقاط مختلفی در استان‌های خوزستان، لرستان، مازندران و گلستان شاهد آب شستگی، ریزش و رانش بودیم که به سرعت این مشکل بر طرف شد و تنها در بخشی از نقاط که همچنان زیر آب قرار دارد، منتظر فرو نشست آن هستیم.

وی در مورد میزان خسارات وارده به شبکه ریلی نیز، خاطر نشان کرد: همچنان مشغول برآورد خسارات هستیم تا زمان اتمام فعالیت‌ها نمی‌توانیم رقم دقیقی را اعلام کنیم. مسأله‌ای که مورد نظر ما است، خدمت رسانی هر چه سریع‌تر راه‌آهن به مردم است تا آنها بتوانند از شبکه ریلی به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران همچنین با اشاره به اینکه در ارتباط با سیر واگن‌های ایران در منطقه CIS به توافق رسیدیم، گفت‌: منطقه مشترک با ترکمنستان، منطقه‌ای استراتژیک برای ما به شمار می‌رود که توسعه ترانزیت در این محور در دستور کار قرار دارد و جزو مهم‌ترین اولویت‌های ما در بند ۲۵ سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه است که به سرعت انجام آن مدنظر قرار گرفته است.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22894
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.