تاریخ : دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026

اخبار ویژه

مهلت انتخاب مدیریت مستقیم سهام عدالت تمدید شد اما و اگر‌های اصلاح ساختار بودجه ۱۴۰۰ چگونه چاق نشویم؟ قیمت خودرو در بازار آزاد مازندران پدران ابوالمشاغل؛ پسران ابوالمشاغل دارند حجم قاچاق کالا به ۱۱.۵ میلیارد دلار رسید نرخ رسمی ۱۷ ارز کاهش یافت شکست پروژه «خبر درمانی» پسر کشی در ساری نماز جمعه ۲۴ بهمن در ۹ شهرستان مازندران برگزار می‌شود شگرد تکراری افزایش قیمت جریمه برای دریافت کنندگان مالیات از کالاهای معاف بیش از ۹۰ میلیون سهم در بورس مازندران دادو ستد شد افزایش17 درصدی مصرف بنزین در آستارا ارائه لایحه بودجه ۹۸ به صحن مجلس شهردار: بافت تاریخی گرگان فرسوده تر می شود رشد ۲۰ درصدی حقوق کارمندان دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۲ تکلیف جاماندگان ثبت نام در سامانه املاک و اسکان چه می‌شود؟ مجوز سردفتری و تاسیس داروخانه رفع انحصار شد غدیر و امامت دریافت عوارض بر صادرات در برخی گمرک‌های کشور! پیش‌فروش ۷۰ هزار میلیارد تومان نفت/ سوداگری بانک‌ها و بنگاه‌ها عامل اصلی گرانی مسکن کشف ۴۰۰ تن برنج احتکاری در جویبار

کد شما در این بخش
0

سرمایه گذاری 400میلیارد تومانی بخش خصوصی در صنعت مازندران

  • کد خبر : 18272
  • 21 فوریه 2019 - 22:29
سرمایه گذاری  400میلیارد تومانی بخش خصوصی در صنعت مازندران

معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران از سرمایه گذاری بیش از 400 میلیارد تومان بخش خصوصی درحوزه صنعت مازندران در سال جاری خبر داد.

به گزارش اقتصاد شمال، جهانگیر بائی لاشکی  در نوشهر افزود:‌ جذب این میزان سرمایه گذاری در مازندران در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: با توجه به تاکید استاندار مازندران در زمینه جذب و حمایت از سرمایه گذاری و به استناد پرونده های متقاضیان که تا پایان سال محقق می شود میزان جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان به رقم 600 میلیارد تومان می رسد.
بائی لاشکی افزود: براساس این پرونده ها فاز دوم توسعه کشتارگاه پارس طیور گلوگاه و واحد تولیدی تخته فیبرخام HDF نکا و خط تولید جدید موادغذایی و فرآوری شده شرکت کاله از جمله این طرح ها است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج در آمل با 70 میلیارد تومان با اشتغالزایی 563 نفر در زمینی به مساحت 170 هزار متر مربع، یکی از پروژه های سرمایه گذاری بخش خصوصی است که فاز نخست آن شامل غرفه ها، انبارها و زیرساخت ها آماده بهره برداری است.
وی ادامه داد: در فاز بعدی این طرح با دریافت تسهیلات بانکی 50 میلیاردی، سالن بورس، سالن نمایشگاهی، هتل و سایر موارد نیاز برای تکمیل این پروژه ملی در سال آینده تکمیل خواهد شد.
بائی لاشکی به واحد تولیدی تخته فیبرخام HDF نکا اشاره کرد و اظهار داشت: این کارخانه نیز با سرمایه گذاری 70 میلیارد تومانی با ظرفیت تولید 86 هزار متر مکعب تخته فیبر و اشتغالزایی 60 نفر یکی دیگر از طرحهای سرمایه گذاری بخش خصوصی است که قبلا به بهره برداری رسید.
وی شرکت تولیدی پارس طیور گلوگاه شامل کشتارگاه صنعتی، فرآوری و بسته بندی مرغ با 90 میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی 200 نفر و مجتمع بنکداران تغذیه سبزآمل با 40 میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی 300 نفر که در حوزه صنایع غذایی فعالیت می کند را از دیگر موارد طرحهای بخش خصوصی دانست که مورد بهره برداری قرار گرفت.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری اداره کل صنعت ،معدن و تجارت مازندران افزود: در راستای افزایش تولید در مازندران از ابتدای امسال تاکنون به 22 طرح مبلغ 56 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است.
وی همچنین به درخواست تسهیلات 318 واحد تولیدی استان اشاره کرد و گفت: پس از بررسی پرونده ای این تعداد متقاضی دریافت تسهیلات 184 واحد برای دریافت 500 میلیارد تومان به بانک های عامل استان معرفی شده اند.
بائی لاشکی گفت: حدود 45 طرح دیگر نیز با اعتبار 170 میلیارد تومان در این واحد به تصویب رسید که پرونده انان در مراحل پایانی برای دریافت تسهیلات قرار دارد.
مازندران با بیش از سه هزار و 150 واحد تولیدی و صنعتی و حدود 80 هزار نفر شاغل در این واحدها، رتبه نهم کشور را به لحاظ تعداد واحد تولیدی به خود اختصاص داده است که بیشترین آنها در بخش صنعت کانی غیر فلزی با 1217 فقره و صنعت غذایی با 532 فقره فعالیت دارند.
ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=18272
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.