تاریخ : یکشنبه, ۲۲ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 13 September , 2026

اخبار ویژه

بازگشت ۴۵۴واحد راکد گیلان به چرخه تولید در دو سال گذشته عملیات ساخت کنارگذر میدان گیل لاهیجان آغاز شد بازار در انتظار بیش از ۲۶ هزار تن گوشت مرغ ۸۰ دانشجوی مازندرانی در کنکور بورسیه صنعتی می شوند بیانیه الزام مشتریان پرداخت‌یارها به دریافت جواز کسب بازدید مدیرعامل وهیأت عامل سازمان بنادرودریانوردی از بندرامیرآباد ۸ سند همکاری میان ایران و روسیه امضا شد گیلانی‌ها ۱۰ ماهه امسال ۱۲درصد بیش از پیش‌بینی مالیات دادند ۳ هزار تن ذرت فاسد به روسیه عودت داده شد اسکناس جدید در بازار اقتصاد ملی و بحران بهره‌وری پایین نیروی کار تفاهم نامه صادرات مرکبات مازندران به چین عقد بزرگترین قرارداد صادرات کاغذ ۱۰۰ فرصت سرمایه گذاری در گیلان شناسایی شد مشکل آب‌بندان «بصرا» لاله آباد بابل ۵ ساله شد اشتیاق خارجی‌ها به خرید برنج ایرانی قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲ اسفند ۱۴۰۱ یارانه حذف شده برخی مازندرانی ها برگشت کشاورزان و دامداران هشدار هواشناسی را جدی بگیرند رشد ۵ هزار واحدی شاخص کل بورس در دوم دی ماه منتظر افزایش وام اجاره نباشید جهش صادرات غیر نفتی سایه انتخابات روی میز مذاکره

کد شما در این بخش
0

میرسلیم: فساد سیاسی را به چشم می‌بینیم

  • کد خبر : 12465
  • 19 آذر 1397 - 23:45

میرسلیم با اشاره به اینکه نماینده‌ای که برای ورود به مسند وکالت مردم میلیاردها تومان هزینه کرده چگونه این هزینه‌ها را جبران می‌کند تصریح کرد: متاسفانه فساد سیاسی را به چشم می‌بینیم و این مسئله فاحش است.

 سرویس سیاسی اقتصاد شمال: سیدمصطفی میرسلیم امشب در جلسه شورای هم‌اندیشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه امام علی(ع) در باب حکومت بر مردم احادیث بسیار آموزنده‌ای دارد اظهار داشت: حضرت می‌فرماید حکومت باید بین مردم الفت برقرار کند و باعث ایجاد هماهنگی و نزدیکی دل‌ها شود.

وی با اشاره به اینکه امروز نهاد اصلی جامعه که کانون خانواده است دچار آسیب شده و باید در جهت استحکام و قداست خانواده تلاش کرد افزود: سن ازدواج بالا رفته و شاهد کاهش باروری در بین زوج‌ها هستیم که یک نابسامانی بزرگ در کشور است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه امروز کانون خانواده در غرب معنا و مفهومی ندارد گفت: غرب به دنبال ترویج فرهنگ اشتباه و غلط خود در کشور ما است.

وی با اشاره به اینکه تقریبا سالی دو و نیم میلیارد دلار در کشور صرف دخانیات می‌شود و رشد مصرف سیگار در بین جوانان و بانوان زیاد شده است بیان کرد: سلامت اجتماعی در کشور در معرض خطر است.

میرسلیم با بیان اینکه سلامت جامعه فقط شامل سلامت جسمی نمی‌شود و سلامت روحی و روانی جامعه را نیز در بر می‌گیرد گفت: امروز مردم سالاری دینی بر کشور ما حاکم است.

وی با اشاره به اینکه نماینده‌ای که برای ورود به مسند وکالت مردم میلیاردها تومان هزینه کرده چگونه این هزینه‌ها را جبران می‌کند تصریح کرد: متاسفانه فساد سیاسی را به چشم می‌بینیم و این مسئله فاحش است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اجرای برخی قوانین در کشور فقط در حد حرف است گفت: قانون هدفمندی یارانه‌ها چرا کامل اجرا نمی‌شود تا همه از آن نفع ببرند.

وی با اشاره به اینکه شکاف طبقاتی در کشور در حال افزایش است افزود: متاسفانه امروز دغدغه بعضی‌ها گرفتن مجوز یک کنسرت یا تاسیس نهاد موسیقی در دانشگاه است.

میرسلیم با بیان اینکه برخورد با فساد تعارف ندارد و برای مقابله با فساد اول باید از خودمان شروع کنیم گفت: مخالف ثروتمند شدن نیستیم اما ثروتمند شدن باید از محل مشروع بوده و در جهت مرضی خدا هزینه شود.

منبع:خبرگزاری تسنیم

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=12465
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.