تاریخ : سه‌شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 15 September , 2026

اخبار ویژه

ابلاغ بخشنامه نحوه صدور برگ مالیات قطعی سال ۹۶ دولت با اصلاحات و تغییرات تقسیماتی در ۱۳ استان موافقت کرد چک‌های صیادی باید در سامانه صیاد ثبت شود دستگاه‌های اجرایی باید به صورت شهرستانی فرصت های سرمایه گذاری را پیگیری کنند چرا نحوه ارسال پیام‌های تراکنش‌های خرد در بانک ملی تغییر کرد؟ خانم معلم پس از مرگ زنده شد رشد ۳۰ درصدی صادرات غیرنفتی توافق مالی کی‌روش با فدراسیون فوتبال کلمبیا مرکز ملی رتبه‎بندی مسئول اجرای تجدید ارزیابی تشکل‌های اقتصادی شد تخلیه و بارگیری کالا در بندرامیرآباد امسال از مرز یک میلیون تن گذشت توزیع اسکناس نو از ۲۱ اسفند در ۷۰ شعبه منتخب یارانه نقدی آذر چهارشنبه واریز می‌شود ابلاغ قانون ایجاد مناطق جدید آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی افزایش قیمت طلا، سکه و ارز در بازار آستارا قهرمان مسابقات تکواندو گیلان شد کشف انبار احتکار لوازم خانگی در مازندران پیگیری جدی برای حل مشکلات واحد‌های صنعتی پادکست خبری ۲۹ شهریور ماه اقتصادگستر شمال افزایش حقوق بدون رشد بودجه/ ۱۰ هزار میلیاردتومان برای بازنشستگان گاز ویلاهای پر مصرف قطع می شود مصالح ساختمانی گرفتار گرداب تورم/ تلنگر دارا دوم به بازار سرمایه انسداد شبانه محور هراز تا ۲۰ مرداد ادامه دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی از فردا در جاده‌های مازندران

کد شما در این بخش
0

هیچ بانک اطلاعاتی دقیقی از معادن و صنایع معدنی ‌کشور ‌نداریم

  • کد خبر : 25526
  • 06 تیر 1398 - 20:27
هیچ بانک اطلاعاتی دقیقی از معادن و صنایع معدنی ‌کشور ‌نداریم

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن با اشاره به اینکه تا پایان سال دنبال هوشمند سازی برخی از فعالیت‌های مرتبط با معادن هستیم گفت: هیچ بانک اطلاعاتی دقیقی در ارتباط با معدن و صنایع معدنی در کشور وجود ندارد.

به گزارش اقتصادشمال ،داریوش اسماعیلی در پنجمین همایش ملی نقش معادن در توسعه کشور که در هتل صفائیه یزد برگزار شد با اشاره به برگزاری ۶۰۰ دوره آموزشی ویژه بخش خصوصی و فعالان بخش معدنی در سطح کشور اظهار داشت: برای اینکه ایمنی معادن را در سطح کشور افزایش دهیم توجه ویژه‌ای به بحث آموزشی داریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن با ابراز تاسف از اینکه هیچ بانک اطلاعاتی در ارتباط با معدن و صنایع معدنی در کشور وجود ندارد که بتوانیم به آن استناد کنیم گفت: آمارهای متفاوت و متناقض در کشور می‌بینیم که بعضاً توقعاتی را نیز به وجود می‌آورد.

وی خاطرنشان کرد: ما در سازمان نظام مهندسی معدن بنا داریم به شکلی عمل کنیم که آمار و ارقام دقیق ارائه شود که بشود به آن استناد کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه آمار و ارقامی که در خصوص معادن عنوان می‌شود قابل دفاع نیست تصریح کرد: ما در سازمان نظام مهندسی توجه ویژه‌ای به بحث آمارها داریم که بتوانیم برخی از مباحث را برطرف سازیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن با تاکید بر اینکه نگاه این سازمان توجه ویژه به بخش خصوصی است اضافه کرد: ما در فعالیت‌هایمان نگاه ویژه‌ای به بخش خصوصی داریم چون این بخش در تمام عرصه‌ها به خوبی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه دنبال هوشمندسازی فعالیت‌ها در سازمان نظام مهندسی معدن هستیم گفت: در تلاش هستیم که تا پایان سال حداقل سه یا چهار موضوع مهم در خصوص معادن را به صورت هوشمند اجرا کنیم.

اسماعیلی در پایان خاطرنشان کرد: تا پایان امسال سه موضوع «ارجاع کار، صدور پروانه‌ها و مسئولیت فنی» به شکل کامل هوشمند سازی کنیم که دیگر نیازی به حضور فرد نباشد بلکه به صورت الکترونیکی کارهایشان را پیگیری کنند.

تسنیم

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25526
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.