تاریخ : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 23 September , 2026

اخبار ویژه

نارضایتی توتون کاران گلستان از انحصار شرکت دخانیات و نرخ‌های تحمیلی رشد اقتصادی بخش غیرنفتی مثبت شد تمامی بانک‌ها مکلف به پرداخت وام مسکن هستند دو برآورد از رشد اقتصادی/ قیمت مسکن بعد از انتخابات افزایش نمی‌یابد درگیری مسافران ۷۰ چادر با پرسنل شهرداری محمودآباد دومین سالگرد رحلت علامه حسن زاده آملی در آمل برگزار شد قیمت روز سکه و طلا در بازار مازندران کاهش ۶۸۰ هزار تومانی سکه در هفته سیاست های اقتصادی هماهنگ تر شد ۱۴۰ واحد مسکونی خسارت دیده در جویبار به بانک معرفی شدند انتشار اسامی دریافت کنندگان تسهیلات تکاپو در گیلان دستبند پلیس بر دستان اراذل و اوباش نکا روند کاهشی سکه و طلا در بازار امروز مودیان مالیاتی مکلف به ارائه شماره حساب به سازمان مالیاتی شدند آیا صنایع‌دستی هنوز ابزار توسعه روستایی است؟ قیمت برنج ترمز بُرید یورو جایگزین دلار در تکالیف ارزی شد برانکو: سرمربی‌گری تیم ملی؟ تداوم انسداد مقطعی آزاد راه تهران – شمال و جاده چالوس پادکست خبری هفتم تیر عملیات اجرایی پارک آبی و شهربازی سرپوشیده در منطقه آزاد انزلی آغاز شد تأمین پایدار آب شرب مازندران در جنگ ۱۲ روزه قیمت خودروهای داخلی ۵ آذر ۹۷

کد شما در این بخش
2

آیت‌الله نظری خادم‌الشریعه دعوت حق را لبیک گفت+ زندگینامه

  • کد خبر : 44987
  • 12 بهمن 1399 - 23:01

آیت الله عبدالله نظری خادم الشریعه، یار صدیق امام و رهبری دقایقی قبل دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، این عالم مجاهد و پارسا که از یک شنبه چهارم بهمن ماه به دلیل بیماری در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شد دقایقی قبل در سن ۸۸ سالگی به دیدار معبود خود شتافت.

آیت الله نظری خادم الشریعه یار دیرین امام و رهبری و از مبارزان صدیق نهضت انقلاب اسلامی بود که عمر با برکت خود را در راه اعتلای دین، انقلاب، نظام اسلامی و خدمت به مردم صرف کرد. این عالم انقلابی از شاگردان برجسته حضرت آیت الله بروجردی و امام خمینی(ره) بود که دروس فقه و اصول را به مدت هشت سال از محضر این بزرگان آموخت.

آیت الله نظری خادم الشریعه که از شاگردان حلقه درس امام خمینی(ره) بود از همان روزهای اولیۀ آغاز نهضت روحانیت شیعه در سال ۴۱ – ۴۲،  جزو پیشتازان و پایه گذاران نهضت به ویژه در سطح مازندران بودند.

مسئولیت هماهنگی علما آن عصر مازندران با خیزش انقلابی حوزۀ علمیه قم به رهبری مراجع عظام تقلید آن زمان مخصوصاً حضرت امام خمینی(ره)، تنظیم و امضا اعلامیّه‌ها و بیانیّه‌ها و تلگراف اعتراض آمیز و روشنگر بر علیه دستگاه سلطنت که از طرف مدرسین و بزرگان حوزه علمیّه قم صادر می شد، جهت دادن به فضلا و طلّاب جوان و مبارز آن دوران حوزه تا پیروزی انقلاب، مشاوره و همکاری با بزرگان و زبدگان انقلاب از جمله فعالیت ها و اقدامات این عالم پارسا در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود.

آیت الله نظری خادم الشریعه در سال‌های ۴۷ – ۴۸ شمسی بنا به دعوت علما و مؤمنین شهرستان ساری و به جهت ضرورت امر تبلیغ و ارشاد و هدایت و پیگیری امر نهضت روحانیّت در ساری مستقر شد. اقامۀ جماعت و پایه گذاری جلسات مذهبی مخصوصاً دهه غدیر از اثرات ماندگار این رجل ولایی به شمار می رود.

آیت الله نظری خادم الشریعه در اوج کشتار‌ها و در بحبوحۀ انقلاب، پیام همبستگی مردم و عشایر سوادکوه را به محضر امام امّت در نوفل لوشاتوی پاریس رساندند و امام راحل طی نامه‌ای از این امر تشکر فرمودند و تقدیر خود را ابلاغ کردند.

جزییات بیشتر از زمان مراسم تشییع پیکر این عالم جلیل القدر متعاقبا اعلام می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=44987
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.