تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

ثبت وقف ۵ میلیارد ریالی در گلوگاه بنزین از سبد سوخت حذف می شود؟/ عرضه ۳۰۰ میلیون درهم برای کنترل نرخ ارز صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران روش عجیب برای شناسایی خانه های خالی نجات داماد ۸۰ ساله از زندان نحوه تایید دریافت چک از طریق پیامک صادرات ۱۲۰۰ تن محصولات کشاورزی از بندر امیرآباد ساختمان نیمه‌تمام منطقه آلوکنده نکا بعد از ۳۱ سال تعیین تکلیف شد وقف مال و جان شاخصه ولایتمداری مردم دیار علویان است اختصاص ۴۳ هزار میلیارد تومان برای اتمام طرح‌های نیمه تمام هدف گذاری ۵ هزار هکتاری کشت‌های گلخانه‌ای در مازندران کمیته سه جانبه روسیه، ایران و آذربایجان به زمان دیگری موکول می شود حجم نقدینگی از ۳۷۰۵ هزار میلیارد تومان گذشت سیب و پرتغال شب عید توزیع می‌شود کمیته ویژه جذب سرمایه‌گذاری خارجی در مازندران تشکیل می‌شود ریزش بورس کی و چگونه؟ سایه سنگین خشکسالی روی شالیزارهای گیلان تلاطم قیمتی در بازار لوازم خانگی شاخص تجارت جهانی به کمترین رقم در ۹ سال اخیر رسید خودکشی مرد جوان در رشت تایید صلاحیت ۵ نامزد مجلس خبرگان در مازندران پرسیکا چیست؟ عملکردتسهیلاتی بانک‌ها و موسسات اعتباری/افزایش سهم وام قرض‌الحسنه

کد شما در این بخش
♥2

ادامه رکود بازار خودرو

  • کد خبر : 13279
  • 29 آذر 1397 - 8:31
ادامه  رکود بازار خودرو

بازار خودرو در هفته جاری همان منوی همیشگی را داشت. رکودی که از اوسط تابستان بساط خود را در بازار پهن کرده، ظاهرا قصد رفتن ندارد.

سرویس خودرو اقتصاد شمال ،بازار خودرو در هفته جاری همان منوی همیشگی را داشت. رکودی که از اوسط تابستان بساط خود را در بازار پهن کرده، ظاهرا قصد رفتن ندارد.

این رکود با اتفاقات و اظهار نظرهای متناقص مسوولان صنعتی کشور نه تنها روند کاهشی ندارد بلکه با توجه به نزدیک شدن به ماه‌های آخر سال گسترده‌تر نیز شده است. در هر حال آنچه مشخص است بازار خودرو همواره از اتفاقاتی که در سطح کلان سیاسی و اقتصادی کشور می‌افتد، تاثیر می‌پذیرد.

به‌طور مثال در زمانی که مذاکرات پیرامون پرونده هسته‌ای با گروه ۱+۵، در جریان بود، به تدریج بازار در رکود فرو رفت و با امضای برجام حلقه این رکود کامل شد. مشتریان در آن زمان با این وعده خودروسازان و مسوولان صنعتی که توافق‌نامه برجام پای شرکت‌های خودروساز بین‌المللی را به بازار باز خواهد کرد و شاهد جایگزینی خودروهای با کیفیت با محصولات تولیدی روی پلت‌فرم‌های قدیمی، در خطوط تولید خودروسازان خواهند بود، از ورود به بازار و خرید محصولات موجود امتناع کردند. بی‌میلی مشتریان به حضور در بازار، سبب شد بازار در رکود بی‌سابقه‌ای فرو رود و فروش خودرو توسط خودروسازان با مشکلاتی همراه شود.

در همین حال طی هفته جاری شاهد اظهارنظرهای مبهم و بعضا متناقص از سوی رضا رحمانی، وزیر صمت در ارتباط با کاهش پلکانی قیمت خودروها به میزان ۵ درصد در هفته، تا رسیدن به قیمت‌های مدنظر ستاد تنظیم بازار بودیم. این سخنان در حالی از سوی مدیریت ارشد وزارت صمت مطرح می‌شود که فعالان بازار نه تنها نگاه مثبتی به اظهارات وزیر صمت ندارند بلکه آن را منجر به رکود بیشتر در بازار خودرو می‌خوانند.

مسوولان صنعتی به‌دنبال ایجاد امیدواری در ارتباط با افزایش تیراژ و همچنین کاهش قیمت خودرو هستند، این در شرایطی است که این سخنان سبب دامن زدن به رکود در بازار شده است. زیرا هنوز نتایج عملی صحبت‌های مطرح شده در ارتباط با افزایش تیراژ در بازار دیده نشده است و همچنان عرضه به بازار از سوی خودروسازان متوقف است.

دست‌اندرکاران خرید و فروش خودرو معتقدند برنامه‌های اعلامی از سوی وزارت صمت در ارتباط با بسته جامع صنعت خودرو که در آن افزایش تیراژ، کیفیت و خدمات پس‌از فروش دیده شده است، در شرایط فعلی چندان عملیاتی نیست.

اما طی هفته جاری بسیاری از دست‌اندرکاران بازار در انتظار واکنش بازار نسبت به افزایش قیمت چهار محصول ایران خودرو بودند این در شرایطی است که خودروهای یاد شده روند کاهشی کندی در قیمت داشتند.

منبع:دنیای اقتصاد

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=13279
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.