تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

اموال مازاد بانک‌ها وزنه‌ای به پای اقتصاد کشور سرمایه‌گذاران احداث گلخانه‌ در گلستان: حمایت نمی‌‍‌شویم افتتاح 60 پروژه اشتغالزایی و یک کارگاه تولیدی در ماسال قیمت خودرو در بازار آزاد در سوم اسفند ۱۴۰۰ بازدید استاندار گیلان از پروژه راه آهن رشت – انزلی ‎ احتمال تحویل ۳ «ای.تی.آر» دیگر/ دلیل موافقت آمریکابا تحویل هواپیماها افزایش ۴۵ درصدی قیمت تضمینی برگ سبز چای تغییرات قیمت ۱۲ گروه هزینه‌ای خانوار در بهمن ماه تیم فوتبال ملوان با برتری برابر شهرداری آستارا پیروز دربی گیلان شد حمایت از بورس؛ چرا و چگونه؟ رشد اقتصادی در بخش کشاورزی مازندران؛ به شرطها و شروطها رای دادگاه برای اختلاسگران بانک ملی چالشی به نام مجری های سیما حل مشکلات شهرک‌های صنعتی ضرورتی برای رونق اقتصادی گلستان صادرکنندگان مازندران تسهیلات چهار هزار میلیارد ریالی کشاورزی دریافت می‌کنند یک‌سوم اعتبارات عمرانی رودبار برای پروژه‌های ارتباطی هزینه شد سهامداران عدالت تسهیلات بانکی دریافت می‌کنند افتتاح ۱۴ پروژه عمرانی، اقتصادی و زیر بنایی در لاهیجان تورم خوراکی ها در نقطه جوش وقتی که سواحل مازندران رنگ زباله می‌گیرد اختصاص ۳۱۴ میلیارد تومان برای مدیریت پسماند گیلان پدری که به بچه هایش تجاوز کرد یک تیر و چند نشان طرح ملی زراعت چوب در گلستان

کد شما در این بخش
1

ارائه مدل جامع ارتقای نظام نظارت مالی کشور

  • کد خبر : 26486
  • 02 مرداد 1398 - 23:43

وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار ارائه مدلی جامع به منظور ارتقای نظام نظارت مالی کشور شد.

فرهاد دژپسند در جلسه مشترک با معاون نظارت مالی و خزانه داری کل کشور و تعدادی از اساتید دانشگاه و صاحب نظران نظام بودجه ریزی و نظارت مالی کشور با بیان این مطلب، خواستار گردآوری و نظرات اعضای جلسه به منظور تدوین مدل جامع ارتقای نظام نظارت مالی کشور توسط معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور و ارائه آن به عنوان طرح پیشنهادی برای تقدیم به رییس جمهور شد.

بنا بر این گزارش، وزیر اقتصاد با تقدیر از عملکرد معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور در راستای اجرایی نمودن زیر ساخت های بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد اظهار داشت: کار خزانه داری، صرفا دریافت و پرداخت و صدور چک نیست، بلکه این معاونت، وظایف و اختیارات متنوع و متعددی از جمله تنظیم تزارنامه مالی دولت، مدیریت دارایی ها و بدهی های دولت، نظارت مالی، مدیریت نقدینگی، گزارشگری مالی و … را دارد.

وزیر اقتصاد در ادامه به طرح سوالات با موضوعاتی چون “تعیین جایگاه نظارت مالی در نظام بودجه (بودجه ریزی، بررسی، تصویب، اجرا، و نظارت)”، “امکان یا عدم امکان تفکیک نظارت مالی از مدیریت مالی”، “ضرورت یا عدم ضرورت حضور ذیحسابان در دستگاه ها به منظور اعمال و تداوم نظارت مالی”، “محدود بودن نظارت مالی بر بودجه دستگاهی یا توسعه نظارت مالی در سطح کلان کشور ” پرداخت که به عقیده وی برای ارتقای نظام نظارت مالی کشور باید مد نظر قرار گیرند.

این گزارش حاکی است، در ابتدای این جلسه، پروژه مطالعاتی معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور با موضوع “نقش ذیحسابان در بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد” که با مشارکت و همکاری معاونت مذکور ، توسط دانشگاه تهران انجام شده است، در حضور وزیر اقتصاد ارائه و صاحب نظران حاضر در جلسه نیز ، پیرامون این پروژه و موضوعات مرتبط، به اظهار نظر پرداختند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=26486
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.