تاریخ : چهارشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۵ Wednesday, 28 October , 2026

اخبار ویژه

تشکیل پرونده تخلف برای ۱۲۰ واحد صنفی بین راهی تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل جاده‌ قزوین-الموت-تنکابن چشم‌انداز روشن سامانه سککوک در مناطق آزاد توسعه انرژی خورشیدی اولویت اصلی برق منطقه ای مازندران است ۴۶ درصد منابع بانک‌های کشور مربوط به شعب تهران است بودجه تمام شد مدیرکل اوقاف مازندران در سمت خود ابقا شد مجوز‌های صنفی چگونه در درگاه ملی مجوزها اعطا می‌شود؟ خودروهای بی‎کیفیت و باکیفیت+ جدول قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۶ بهمن ۱۴۰۱ فال روزانه چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷ مصوبات اشتغالزایی سفر استانی رئیس جمهور به مازندران محقق شد؟ اقامت گردشگران در گیلان به صفر رسید تولید ۱۹۰ هزار تن کیوی در گیلان فرصت تسویه بدهی بانکی پس از حذف سود مرکب تا پایان آذر ۹۹ بازداشت حفاران غیرمجاز در نوشهر حکم شلاق برای عضو شورای شهر صادر شد اُفت ۵ هزار واحدی شاخص بورس در سوم خرداد ماه احصای بیش از یک هزار فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران بازگشت تورم ۵۰‌درصدی مصدق برای چه کسانی خوشایند نیست؟ افزایش نرخ ارز تحت تاثیر جو روانی/ احتمال تداوم خاموشی‌ها در تابستان شناسایی ۱۱۷۲ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران

کد شما در این بخش
♥0

۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی تا پایان بهمن‌ماه بخشوده می‌شود

  • کد خبر : 83160
  • 14 بهمن 1402 - 18:45
۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی تا پایان بهمن‌ماه بخشوده می‌شود

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، از ابلاغ بخشنامه بخشودگی جرایم مالیاتی ، عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف تا سقف صددرصدی به مدیران کل امور مالیاتی خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،سیدمحمدهادی سبحانیان، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، گفت: بخشنامه بخشودگی جرایم مالیاتی و عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف تا سقف صددرصدی به مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور ابلاغ شد و هم اکنون بخشودگی صددرصدی جرایم قابل‌بخشش به همکاران سراسر کشور اعلام می‌شود.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، برپایی و استقرار میز خدمت و تقویت حضور میدانی برای رفع مشکلات اصناف و اتحادیه‌ها در دوره تحولی نظام مالیاتی را به عنوان الگوی مصداقی در چهارچوب رویکرد تکریم مؤدیان و در راستای تسریع و تسهیل امور فعالان اقتصادی دانست که با استقبال بسیار خوب اتحادیه‌ها و صنوف و مودیان مالیاتی روبه‌رو شده است.

سبحانیان تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های فعالان صنفی افزایش میزان معافیت اصناف و مشاغل بود که با همراهی و همکاری مجلس شورای اسلامی رشد قابل توجهی کرده است، به طوری که از ۴۷ میلیون تومان سال جاری به ۱۴۴میلیون تومان برای سال آینده افزایش یافته است.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی اظهار کرد: بسیاری از اصناف و مشاغل، اسناد و مدارک نداشتند و موقعی که ماموران سازمان امور مالیاتی به آنها مراجعه می‌کردند، صورتحسابی برای خرید نداشتند که برایشان اعتبار لحاظ شود، با پیشنهاد سازمان امور مالیاتی و موافقت مجلس در لایحه بودجه با لحاظ ضریب ارزش افزوده کاهشی برای پرونده‌هایی که در سنوات گذشته باز بوده، این پرونده‌ها جمع‌بندی و دغدغه بسیاری از اصناف و مشاغل حل می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=83160
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.