تاریخ : پنجشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 24 September , 2026

اخبار ویژه

صادرات ۳۵۶ محموله مرکبات و سبزیجات از میاندورود ساخت مسکن دولتی در مرکز مازندران به کجا رسید؟ پادکست خبری ۳۰شهریور ماه اقتصاد گستر شمال رکود خاکستری صنعت خرید سه هزار تن وش پنبه از کشاورزان گلستان بازتاب سخنان رهبری در رسانه‌های عربی عرضه ۳۲۲ میلیون دلار در سامانه نیما/ نرخ ارز کاهش یافت خطر طغیان آفت مگس میوه ناشی از گرمای هوا در باغ های مازندران ممنوعیت پشت‌نویسی چک از ابتدای سال ۱۴۰۰ الزامی خواهد بود درآمد سه ماهه گمرکات مازندران از مرز ۴۴۲ میلیارد ریال گذشت منطقه ای کردن دستمزد کارگران با کدام دلیل؟ قتل دو نفر به خاطر ملک مرسدس بنز با پوشش برلیان در تهران! فهرست نامزدهای هجدهمین انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت چرا رئیس جمهور اجازه انتشار آمار را نمی‌دهد؟ یک‌چهارم بیمارستان‌های دولتی کشور موقوفه هستند رکورد تازه صادرات نفت ایران کانال های تلگرامی ارزی زیر ذره بین باغداران مازندران در برداشت و فروش محصول پرتقال عجله نکنند وزیر راه و شهرسازی کمربندی شهرساحلی محمودآباد را افتتاح کرد مقام معظم رهبری:اگر مجلس ضعیف و خودباخته باشد تأثیر منفی بلندمدت دارد جانمایی پایانه حمل و نقل در ماسوله کیم جونگ اون در کودکی به چه سرگرمی هایی مشغول می شده؟

کد شما در این بخش
♥1

ارز دولتی دیگر به مسافران پرداخت نمی‌شود

  • کد خبر : 6680
  • 14 مرداد 1397 - 12:09
ارز دولتی دیگر به مسافران پرداخت نمی‌شود

نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: رییس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد که طبق تصمیم اتخاذ شده در جلسه کارگروه اقتصادی قوای سه‌گانه دیگر ارز دولتی به مسافران و گردشگران پرداخت نمی‌شود.

حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست غیرعلنی امروز مجلس گفت: در این جلسه علی لاریجانی گزارشی را از تصمیمات متخذه درباره مسائل اقتصادی کشور در کارگروه اقتصادی قوای سه‌گانه به نمایندگان ارائه کرد.

وی افزود: رییس مجلس عنوان کرد که در جلسه قوای سه‌گانه بر برخورد با مفسدان اقتصادی تاکید و بنا شد تا قوه قضاییه در این رابطه وارد عمل شود. نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: لاریجانی همچنین گفت که در جلسه قوای سه‌گانه در رابطه با پرداخت ارز دولتی به مسافرین و گردشگرانی که به خارج سفر می کنند اقدام بسیار خوبی انجام شد و بنا شد تا فورا جلوی پرداخت ارز دولتی به مسافران گرفته شود.

آزادی‌خواه خاطرنشان کرد: رییس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد که در جلسه قوای سه‌گانه راهکارهایی برای فروش نفت در صورت عدم خرید نفت از جمهوری اسلامی ایران پیش‌بینی و در نظر گرفته شده تا کشور بتواند به راحتی نفت خود را به فروش برساند و بسته اقتصادی در این رابطه آماده است.

وی در پایان گفت: لاریجانی همچنین گفت که در رابطه با خرید اقلام ضروری اقدامات لازم در حال انجام است و اقلامی مثل دارو و تجهیزاتی از این قبیل خریداری شده و در حال تهیه است و مردم نگران نباشند و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد./فارس

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=6680
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.