تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

بودجه بانک‌ها در سال ۹۹/ رشد ۱۰.۵ درصدی درآمد بانک‌های دولتی تصویب اساسنامه «صندوق‌های سرمایه‌گذاری املاک و مستغلات» وزیر راه: آزادراه تهران – شمال قبل از زمستان افتتاح می‌شود نقش مناطق آزاد در توسعه کشور چیست؟ افزایش قیمت سکه در اولین روز کاری هفته پروازهای ایران به کدام کشورها ممنوع است؟ هدیه گیگابایتی ریسک دلار برای بازار سهام/ زنگ مالیات‌ستانی نواخته شد بررسی زمینه‌های گسترش روابط اقتصادی ارمنستان و مازندران اولتیماتوم ۶۰ روزه به استانداران، معاونان وزرا و سفرای بازنشسته ترافیک آزادراه قزوین- رشت پرحجم اما روان است ارزیابان شورای جهانی صنایع دستی به گیلان می آیند کاهش ۲۱ درصدی مرگ های حوادث رانندگی طی سه ماه اول امسال قدیری ابیانه: احمدی‌ نژاد را بستری کنید! راه آهن گیلان تا خرداد ۱۴۰۰ به بندر کاسپین می رسد افـزایش جمعیتِ «بمـب خاموش» تولید انرژی خالص نیروگاه نکا از مرز ۳ میلیارد کیلو وات ساعت گذشت داستان خطرناکِ جاده‌های شمال پایانی ندارد! آملی‌ها در تدارک برگزاری همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی قیمت روز طلا و سکه در بازار مازندارن توقیف ۲ نیسان حامل چوب قاچاق ثبات نرخ ارز ادامه دارد؛ دلار ۲۷ هزار و ۴۰۱ تومان راه اندازی تردد کشتی‌های رو_رو بین ایران و قزاقستان

کد شما در این بخش
♥0

اصلاح نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای با افزایش سهم کارخانه‌‌ها

  • کد خبر : 22460
  • 06 اردیبهشت 1398 - 23:39
اصلاح نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای با افزایش سهم کارخانه‌‌ها

استاندار گیلان با تاکید بر افزایش قیمت خرید تضمینی چای در سال جاری گفت: فرمول خرید تضمینی چای با افزایش سهم کارخانه ها می تواند به نفع چایکاران باشد.

به گزارش اقتصاد شمال، مصطفی سالاری  در سومین کمیته تخصصی چای گیلان با تاکید بر کنترل اراضی چای با محوریت کاداستر (حدنگاری) اظهار کرد: در جریان سفر رئیس جمهوری به گیلان یکی از مصوبات کاداستر بود که با توجه به اهمیت باغات چای، کاداستر کردن اراضی چای در اولویت امسال قرار خواهد گرفت.
استاندار گیلان با بیان اینکه خرید تضمینی چای به طور متوسط ۱۰ درصد افزایش پیدا می کند، گفت: برای افزایش رغبت در تولید با کیفیت تر چای کارخانجات مستقیما با در نظر گرفتن مصوبات کمیته آینده چای می توانند از کشاورزان بخرند.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اینکه صادرات چای نباید محدود شود، افزود: با مجموع پیگیری های صورت گرفته تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز برای واردات چای حذف شده و البته باید پیگیر بود تا این ارز مجددا به چای تخصیص پیدا نکند که البته قول‌های مساعدی در این خصوص گرفته‌ایم.
سالاری با اشاره به تصمیم گیری در خصوص اصلاح نرخ خرید برگ سبز چای پس از برگزاری نشست های کارشناسی و جمع بندی نظرات گفت: حمایت از چایکاران به ویژه از نوع مالی و از محل صندوق تخصصی چای از مصوبات جلسه امروز است.
وی با بیان اینکه تعیین مساحت دقیق باغات چای از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: این اقدام بر کنترل میزان تولید و پرداخت یارانه تاثیرگذار است.
نماینده عالی دولت در گیلان از اتخاذ تصمیماتی در رابطه با واردات چای به عنوان یکی از مطالبات همیشگی چایکاران خبر داد و عنوان کرد: در زمینه دغدغه های گلخانه داران نیز تصمیم گیری های موثری داشتیم.
استاندار گیلان همچنین از تصویب طرح جامع تحول صنعت چای خبر داد.
در کمیته تخصصی چای گیلان پس از بررسی مطالبه چایکاران در خصوص نرخ خرید تضمینی این محصول، بر اصلاح فرمول نحوه محاسبه نرخ از طریق افزایش سهم قدرالسهم کارخانه ها توافق شد.
استان های گیلان و مازندران ۲۵ تا ۲۸ هزار هکتار باغ چای دارند و ۹۰ درصد این باغ ها در گیلان واقع است.
سال گذشته ۱۱۲ هزار و ۷۰۰ تن برگ سبز چای از باغ های گیلان و مازندران برداشت شد که از این میزان ۲۵ هزار و ۶۰۰ تن چای خشک با کیفیت در کارخانه های چایسازی تولید شد.
برای فصل زراعی جاری، قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک ۳۲ هزار و ۷۵۰ ریال و برگ سبز درجه دو، ۱۸ هزار و ۴۹۲ ریال تعیین شده که نسبت به سال قبل، به ترتیب ۲۰ و ۲۱ درصد افزایش داشته اند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22460
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.