تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

اختصاص ۱۴ میلیارد تومان اعتبار برای کنترل سیلاب در رودخانه‌های مازندران حل مشکل انباشت زباله شهرستان چالوس با دستور قضائی پرداخت ۳۸۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت/حداکثر سود؛۱۵۰ هزارتومان اسامی کسانی را که با هم در آن مهمانی دستگیر شدید داریم انعقاد قرارداد سرمایه گذاری۱۴۲ میلیارد ریالی در بندر امیرآباد سپرده‌گذاری۱۴۰۰میلیاردی صندوق توسعه برای پرداخت تسهیلات+تصویر از اشرافی‌گری پرهیز و به معیشت مردم و طبقات ضعیف اهتمام ویژه کنید بالاترین دستمزد ساعتی مجتبی همسرش را سلاخی کرد تصویر نخ‌نمای معیشت دولت روحانی علیه دموکراسی جزئیات افزایش مالیات‌ها در سال آینده/ مالیات بر درآمد دارای بیشترین افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد مازندران اقتصاد ایران گرفتار تورم رکودی دسته چک‌های جدید از ماه آینده توزیع می‌شوند گیلان و مازندران استانهای رانشی رشد ۱۰۰ درصدی درآمد شهرداری بهنمیر در سال ۹۹ بودجه 90 میلیارد تومانی برای آب بندان فعالیت دوباره جمعه بازار جویبار ثبت نام ۲۶۰ هزار سهامدار گیلانی سهام عدالت در سامانه سجام زندگی‎نامه حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) موفقیت های بانک صنعت و معدن حاصل کارگروهی است وضعیت بازار ارز در آستانه تابستان/ نرخ‌ها به کدام سو می‌رود؟

کد شما در این بخش
♥1

اعلام قیمت خرید تضمینی نارنگی

  • کد خبر : 68648
  • 04 آبان 1401 - 10:27
اعلام قیمت خرید تضمینی نارنگی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران قیمت خرید تضمینی نارنگی در استان را اعلام کرد.

حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از خرید تضمینی نارنگی از سایز ۸۰ گرم به بالا با قیمت ۷ هزار و ۵۰۰ تومان در سبد‌های هشت کیلوگرمی در استان خبر داد و گفت: خرید تضمینی از امروز چهارشنبه ۴ آبان از سوی تعاون روستایی در همه شهرستان‌ها انجام خواهد شد.

او افزود: مازندران دارای ۱۱۵ هزار هکتار سطح زیرکشت ارقام مرکبات است که پیش‌بینی می‌شود امسال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن مرکبات در استان تولید شود.

عنایتی گفت: ۷۰ درصد نارنگی پیش‌رس در مازندران برداشت شد و وارد فاز برداشت انشو شدیم و برداشت پرتقال هم از ۱۵ آبان ماه آغاز خواهد شد.

او افزود: سرانه مصرف مرکبات هر ایرانی ۳۱ تا ۳۲ کیلوگرم است و با توجه به میزان تولید مرکبات در مازندران این میزان بالاتر از نیاز مصرف داخل است و باید برای بازار خارج کشور و صنایع تبدیلی چاره اندیشی شود.

عنایتی گفت: میوه‌های صنعتی هر کیلوگرم ۴ هزار تومان از سوی سازمان تعاون روستایی خریداری می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=68648
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.