تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

قیمت مرغ از ۱۰ هزار تومان عبور کرد تعیین تکلیف سپرده‌های بیش‌ از ۲ میلیارد ریال فرشتگان کسب و کارهایی که مشمول امهال حق بیمه شدند+ اسامی واریز نخستین بسته حمایتی به کارت یارانه ۱۱ میلیون نفر مازندران میزبان اجلاس ملی نظام مهندسی معدن کشور رونق تولید و اشتغال در گیلان با حمایت دولت و همت بخش خصوصی کاهش قیمت پوند/ بازگشت یورو به کانال ۵۰ هزار ریال نرخ بلیت هواپیما در نوروز تغییر نمی‎کند انسداد محور سوادکوه لغو شد ماجرای شارژ نشدن گازوئیل در کارت سوخت مشتری محوری با بانکداری دیجیتال، مفهوم پیدا می کند فقر پژوهش در اقتصاد سیاسی ورود ۱۴۰۰ تن روغن به بازار مازندران موافقت با صدور ۵ پروانه پیشخوان دولت در مازندران بیست‌ و چهارمین نمایشگاه قرآن و عترت مازندران آغاز به‌کار کرد گام بعدی اوپک خوب جایی را گرفته‌اید محکم نگه‌دارید چرایی حمایت فراکسیون امید از ظریف متن کامل لایحه بودجه ۹۸ منتشر شد ادامه رکود بازار خودرو فعالیت ۶۳ هزار و ۲۰۸ دستگاه کارتخوان شعبه‌ای تا پایان سال ۱۳۹۸ تصادف مرگبار خودرو آزادراه تهران-شمال؛ فرصت توسعه یا تهدید زیست محیطی برای مازندران؟

کد شما در این بخش
♥1

اقتصاد کشور نیازمند جراحی های بزرگ

  • کد خبر : 54240
  • 23 مهر 1400 - 23:07
اقتصاد کشور نیازمند جراحی های بزرگ

معاون اقتصادی رئیس جمهوری گفت: وضعیت فعلی کشور نیازمند انجام جراحی های بزرگ اقتصادی است.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محسن رضایی میرقائد جمعه در بدو ورود به فرودگاه اهواز در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه امروز ۲ سیاست مهم را همزمان پیگیری خواهیم کرد اظهارداشت: در حال حاضر جراحی در اقتصاد کشور به عنوان یک اصل دنبال می شود.

وی با اشاره به اینکه به واسطه مشکلات اقتصادی، مسائل مختلفی دامنگیر مردم شده است افزود: امروز کمتر صحبت می کنیم و از شعار دادن پرهیز خواهیم کرد و بیشتر به دنبال اقدام و عمل خواهیم بود.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری گفت: از بابت مشکلات پیش آمده برای مردم شرمنده هستیم اما همواره تلاش خواهیم کرد که با تکیه بر همت بلند جوانان کشورمان و همچنین تحمل مردم، وضعیت بهتری را رقم بزنیم.

رضائی میرقائد با اشاره به اهداف سفر خود به خوزستان  تصریح کرد: برای چند هدف مهم به خوزستان سفر شده است که یکی از آنها مسئله صادرات و واردات کالا است.

وی ادامه داد: بخش مهمی از واردات کشور از طریق بندر امام خمینی (ره) انجام می شود که روند ترخیص کالاها برای مصرف داخلی با گره هایی روبه رو است؛ لذا  در این سفر تلاش می شود که این گره ها بررسی شوند تا مشکلات پیش آمده حل و فصل شوند.

رضایی به سفر رئیس جمهوری به استان خوزستان اشاره کرد و افزود: در این سفر، دستورات مقام ریاست جمهوری در سفر به خوزستان نیز بررسی خواهد شد تا روند اجرای مصوبات با جدیت دنبال و پیگیری شود.

وی همچنین به زلزله اخیر استان خوزستان اشاره کرد و گفت: قصد داریم امروز در میان مردم اندیکا و همچنین شهرهای خسارت دیده در شمال خوزستان برویم تا از نزدیک وضعیت آنها بررسی شود.

معاون اقتصادی رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: شرایط استان خوزستان در بخش های مختلف بخصوص مسائل مربوط به خسارات زلزله زدگان را در تهران مورد پیگیری قرار خواهیم داد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=54240
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.