تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

سود ماه شمار گام مثبت به شرط احتیاط “تمساح خلیج‌فارس” اعدام شد واگذاری سهمیه‌بندی کالا به تعاونی‌های مصرف لات‌بازی فرهنگی بهره برداری از چند زیرگذر در کمربندی جنوبی بابل چقدر از مالیات خودروهای لوکس به دولت می‌رسد؟ برنامه ریزی توسعه به مثابه بختک قیمت‌گذاری رانتی در صنایع اتصال بندر نوشهر به کمربندی توضیحات مرتبط در پی طرح مجدد رویه واردات بدون انتقال ارز برقراری مجدد پرواز رامسر – مشهد در مازندران هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال در شهرک‌های صنعتی گلستان سرمایه‌گذاری شد کوچک اما کارآمد تولید شکر سرخ در قائم شهر گام جدید تحکیم روابط اقتصادی بین ایران و روسیه ظریف : سندی ندارم که بفرستم! اما و اگر‌های قرارداد ۲۵ ساله با چین حداقل دستمزد پاسخگوی یک پنجم هزینه زندگی کارگری صید ماهی در خزر ممنوع شد جنگ رمضان در آینه افکار عمومی بی‌میلی ۸۰ درصد مالکان بافت فرسوده گنبد برای نوسازی معرفی گروه توسعه اقتصاد ملل جزو ۱۰ شرکت پیشرو «رجل سیاسی» یا «سلبریتی سیاسی»؟

کد شما در این بخش
1

انتشار فیلم غیراخلاقی از یک کودک جنجالی شد

  • کد خبر : 50917
  • 05 مرداد 1400 - 8:09
انتشار فیلم غیراخلاقی از یک کودک جنجالی شد

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان از شناسایی و دستگیری عاملان انتشار کلیپ غیراخلاقی در فضای مجازی خبر داد.

رکنا نوشت:سرهنگ “حمید محمدی‌نسب” در گفت‌وگویی عدم آگاهی از قوانین رایانه‌ای را یکی از دلایل اصلی وقوع جرایم سایبری عنوان کرد و اظهار داشت: ضرورت دارد افراد آگاهی کافی از این نوع فضاها را کسب کنند زیرا برخی از آسیب‌های فضای مجازی غیرقابل جبران است.

به گزارش رکنا، وی با بیان اینکه در پی انتشار کلیپی از فحاشی و حرکات غیراخلاقی یک پسر خردسال در فضای مجازی، شناسایی عاملان انتشار این ویدئو در دستور کار پلیس قرار گرفت افزود: کارشناسان پلیس فتا لاهیجان پس از اقدامات تخصصی و فنی، ۲ متهم را در این رابطه شناسایی و با هماهنگی قضائی دستگیر کردند.

دستگیری عاملان انتشار کلیپ غیراخلاقی در لاهیجان

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان با اشاره به اینکه متهمان ۴۱ و ۴۷ ساله پس از مشاهده مستندات و ادله جرم به بزه انتسابی اعتراف کردند ادامه داد: متهمان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به مردم و کاربران است و افراد می‌توانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی از طریق سایتwww.cyberpolice.ir ، مراجعه حضوری و یا تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریت‌های سایبری با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=50917
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.