تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

نرخ تورم آذرماه ۱۸ درصد شد/ تورم نقطه‌ای ۳۷.۴ درصد فرجام عیش و نوش با پول معلمان پیگیری حادثه دانیال سلمانشهر با تامین حقوق مردم رکورد شکنی مصرف در مازندران امنیت سرمایه‌گذاری استان های شمالی در سال ۹۸ طلا بخریم یا سهام؟ عملکرد شعب بانک کشاورزی استان بوشهر جایگاه قرض‌الحسنه در بانکداری اسلامی جزییات برگزاری مجامع الکترونیک سهام عدالت کوچ دلالان و سرمایه گذاران از بازار/ افزایش پلکانی حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۰ کشف احتکار ۱۰ میلیارد ریالی سیمان در مازندران خطر قطعی برق در سیستم بانکداری و مالی کشور افزون بر ۲۹۰ میلیارد ریال تسهیلات کرونا در لاهیجان پرداخت شد  گرانی کار خودش را می‌کند ردپای سلطان شکر در معاملات خارجی ها مشتری نارنگی های پیش رس مازندران خصوصی سازی های مشکوک کیفرخواست متهمان پرونده گندم‌های آلوده گلستان صادر شد مسدود شدن حدود ۶ میلیون حساب بانکی غیرمجاز ممیزی از فرایندهای حفاظت و ایمنی دریانوردی در بندرامیرآباد نحوه فروش سهام عدالت اعلام شد حجم تجارت خارجی ایران به ۶۳.۱ میلیارد دلار رسید کشف ۳۵ هزار و ۷۰۰ عدد ماسک احتکار شده در آستارا

کد شما در این بخش
♥0

استاندار؛ برای توقف خام فروشی محصولات گلستان در کنار تولیدکنندگان هستیم

  • کد خبر : 29746
  • 07 شهریور 1398 - 2:23
استاندار؛ برای توقف خام فروشی محصولات گلستان در کنار تولیدکنندگان هستیم

استاندار گلستان با یادآوری رتبه بالای تولید استان در اغلب محصولات کشاورزی و دامی بر توقف خام فروشی این تولیدات تاکید کرد و گفت: با تمام توان از هر طرحی که باعث فراوری کالا و ارزش افزوده برای مردم شود، حمایت می کنیم.

هادی حق شناس چهارشنبه شب پس از نشست با مدیرعامل بانک صنعت و معدن ایران در استانداری گلستان به خبرنگار ایرنا و سیمای مرکز گرگان اظهار داشت: ایجاد صنایع مرتبط و تکمیل زنجیره تولید برای فرآوری محصولات استان، اشتغال پایدار و افزایش درآمد سرانه برای مردم را به دنبال دارد.

وی با تاکید بر اینکه تبدیل و فراوری محصولات کشاورزی باید در نزدیکترین نقاط به مزارع گلستان انجام شود، اضافه کرد: کمک به تولیدکنندگان و پرداخت تسهیلات به بنگاه های اقتصادی و تامین سرمایه در گردش از جمله سیاست های تشویقی برای رونق تولید استان بویژه در بخش صنایع تبدیلی است.
استاندار، سفر مدیر عامل بانک صنعت و معدن به گلستان و بازدید از واحدهای تولیدی و شنیدن مشکلات تولیدکنندگان را مورد اشاره قرار داد و گفت: برخی از واحدها مشکلاتشان در محل با صدور دستور ویژه حل شد و از سوی دیگر تولیدکنندگان امیدوار به حضور مسوولان و متولیان در کنار خود شدند.
حق شناس اضافه کرد: برخی از تولیدکنندگان گلستان هم‌ با حضور در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان از نزدیک مشکلات خود را با مدیر عامل بانک صنعت و معدن مطرح کردند و مقدمات پرداخت تسهیلات به ۱۰ بنگاه جدید فراهم شد.
وی یادآور شد: طی سه سال گذشته بانک صنعت و معدن‌ ۵۱۷۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان گلستان پرداخت کرد و با مصوبات جدید این رقم به ۵۸۵۰ میلیارد ریال می رسد.
حق شناس تاکید کرد: تسهیلات به طرح هایی که مجری آن اهلیت داشته یا درخواست کننده آورده ریالی مناسب داشته باشد، پرداخت می شود.

استان گلستان با نزدیک به ۱.۹ میلیون نفر جمعیت در سطح ۱۴ شهرستان اقتصاد روستامحور بر پایه کشاورزی و دامداری داشته و در حوزه گردشگری هم مزیت نسبی دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29746
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.