تاریخ : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 23 September , 2026

اخبار ویژه

ثبت بیش از ۱۰ میلیون تردد در محور‌های مواصلاتی مازندران باز هم افزایش،این بار در عوارض آزادراه یک واحد تولید پروفیل ساختمانی در عباس آباد به بهره‌برداری رسید فال روزانه پنجشنبه 25 بهمن 1397 خسارت کشتی غرق شده شباهنگ قابل رسیدگی نیست بازگشت متفاوت دلالان به بازار مسکن دستگیری ۲۵ صیاد غیرمجاز در آب‌های ساحلی مازندران به‌روزرسانی سامانه‌های خدماتی بانک پاسارگاد مجمع مهم موسسه اعتباری ثامن برگزار شد/ جزئیات پیام مدیرعامل ثامن به کارمندان: استعفا نداده‌ام احتمال واریز سود سهام عدالت همزمان با شب یلدا نحوه واریز سود سهام عدالت سهامداران غیر مستقیم مشخص شد تمدید مهلت پرداخت وام ودیعه مسکن و کسب‌وکارهای آسیب دیده از کرونا لزوم تسریع در احداث پروژه راه دسترسی بندر نوشهر ششم آذر تعطیل رسمی است کشت کلزا در یک هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان بهشهر بانک قوامین در بانک سپه ادغام شد جن در اصفهان دستگیر شد قیمت خودرو در بازار آزاد ششم دی ۱۴۰۰ کاهش ۲۴ درصدی تعداد چک‌های برگشتی رئیس جدید اینستکس کیست؟ تقویت ۵ هزار واحدی شاخص کل بورس در آخرین روز هفته کشف ۱۵ تن مرغ فاسد در بهشهر سلامت؛ گروگان معیشت

کد شما در این بخش
2

متوسط صادرات ماهانه کالا از مازندران ۲۱ میلیون دلار است

  • کد خبر : 70573
  • 21 آذر 1401 - 22:20
متوسط صادرات ماهانه کالا از مازندران ۲۱ میلیون دلار است

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری مازندران گفت: ارزش ارزی صادرات ماهانه کالاهای مازندران به کشورهای مختلف جهان از ابتدای فروردین سال جاری تاکنون ۲۱ میلیون و ۱۱۱ هزار دلار برآورد می شود.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،سید رحیم بخشی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای فروردین تا ۲۰ آذر امسال ارزش ارزی صادرات کالا از استان به نقاط مختلف جهان با ۵۰ درصد افزایش در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ۱۹۰ میلیون دلار رسید.

وی با بیان این که در این مدت کالاهای غیرنفتی مازندران شامل لبنیات، مرکبات، محصولات دانش بنیان و ظروف یکبار مصرف از مبدا استان به کشورهای عراق، روسیه، قزاقستان، ترکمنستان، آذربایجان، ترکیه، امارات متحده عربی، ازبکستان، رومانی، افغانستان و هند صادر شده است، ادامه داد: از ابتدای فررودین تا ۲۰ آذر ماه سال گذشته ارزش کالاهای صادراتی استان ۱۰۵ میلیون دلار بود.

وی با بیان این که، در سال ۱۳۹۹ میزان صادرات کالا از مبدا مازندران به نقاط مختلف جهان ۱۷۹ میلیون دلار بود، گفت: با تسهیل روابط تجاری و تعامل با کشورهای منطقه در سال ۱۴۰۰ میزان تبالادت تجاری استان به ۲۷۸ میلیون دلار افزایش یافت.

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری مازندران با بیان این که، هدف مسوولان در استان تحقق رشد ارزی نرخ صادرات از مازندران تا یک میلیارد دلار تا سه سال آینده است، ادامه داد: جهش در صادرات کالا از این استان به نقاط مختلف جهان در ۲ سال گذشته با وجود فشارهای خارجی، تحریم و همچنین شرایط کرونایی حاصل شد و دولت با حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان روند تولید و صادرات کالا را در استان هموار کرد.

بخشی تصریح کرد: برای افزایش صادرات از مازندران فرهنگ صادراتی و تجارت محور شدن تولیدکنندگان و بنگاه‌های اقتصادی اجتناب ناپذیر است و به طور حتم با آموزش به کشاورزان و نوسازی ماشین آلات خط تولید، علاوه بر کاهش هزینه تولید، با تولید کالاهای با کیفیت می‌توان بازار های صادراتی نقاط مختلف کشور و جهان را تصاحب کنند.

وی تاکید کرد: دیگر دوره تولید فله‌ای محصولات کشاورزی و تولیدی به اتمام رسیده و تولیدکنندگان باید چارچوب‌های حرفه‌ای تولید و عرضه محصولات را رعایت کنند.

مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری مازندران از جمله مسائل تاثیرگذار در بازاریابی محصولات مازندران را تغییر رویه کشت عنوان کرد و گفت: باید صادرکنندگان و تولیدکنندگان برای رونق کسب و کار ذائقه بازار هدف را مورد توجه قرار دهند و براساس استانداردها بین المللی کالا تولید کنند.

به گزارش ایرنا، مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد. حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند و از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند. بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است که حدود ۴۰۰ واحد صنعتی فعال دارد. ۲۶ درصد صنایع فعال استان نیز در شهرستان‌های ساری، بابل و سوادکوه مستقر هستند.
مازندران در حوزه اشتغال واحدهای صنعتی با استقرار چهار درصد واحدهای صنعتی کشور در این استان یازدهمین استان کشور است و ۳.۸ درصد اشتغال صنعتی را در اختیار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=70573
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.