تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

تامین ۱۵ درصد فاینانس از محل منابع صندوق توسعه ملی احتمال وصل شدن گاز برخی جایگاه های سی ان جی‌ در هفته آینده رکورد شکنی نیروگاه شهید سلیمی نکا ۵۷ درصد از واحدهای مسکونی روستایی مازندران مقاوم‌سازی شد نجات‌بخشی باغ ۳۳ هکتاری رامسر در اولویت متولیان مربوطه قرار گیرد انجمن میراث‌ فرهنگی در مازندران راه‌اندازی می‌شود ماجرای ناآرامی در زندان قائم شهر چه بود؟ ادعاهای جدید “محمود احمدی‌نژاد” هر ایرانی صاحب کد اقتصادی می‌شود فرهخیتگان: خاتمی پشت دولت را کیسه کشید! اولتیماتوم ۶۰ روزه به استانداران، معاونان وزرا و سفرای بازنشسته قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۲۰ مهر ابلاغ بخشنامه سپرده گیری ارزی به بانک‌ها هشدار سرمایی به باغداران مازندران بانک ملی ایران به حدود ۱۰۰ هزار نفر تسهیلات ازدواج پرداخت کرد افزایش ۵۵ هزار تومانی قیمت سکه در بازار+جدول گلستان به روزانه ۱۰۰ مگاوات کاهش مصرف برق احتیاج دارد آغازپرداخت تا یک میلیارد تومان به سپرده‌گذاران موسسات از هفته آتی بیشتر از آنچه که فکر کنید ایرانی هستم نتایج هشتمین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی اعلام شد چگونه از یونیسف وام بگیریم؟ تولید ۱۴۰۰ تن چای خشک در سیاهکل گیلان دلار بهانه است، هیچ نظارتی بر قیمت‌ها نیست

کد شما در این بخش
♥3

بانک پارسیان ۱۶ بهمن ماه به مجمع می رود

  • کد خبر : 3340
  • 07 بهمن 1396 - 11:41

بانک پارسیان که نماد معاملاتی آن از آبان ماه سال ۹۵ متوقف شده است، صاحبان سهام خود را به مجمع عمومی عادی سالیانه فراخواند.

با انتشار یک اطلاعیه در سامانه کدال، زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه نوبت دوم برای سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۵ صاحبان شرکت بانک پارسیان که با نماد «وپارس» در بازار سهام حضور دارد، اعلام شد تا بعد از ۱۵ ماه بازگشایی نماد معاملاتی این شرکت وارد فاز تازه تری شود.

بر اساس این گزارش، شرکت بانک پارسیان مجمع عمومی عادی سالیانه خود را روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه ۹۶ برگزار می کند.

این گزارش می افزاید :تمام سهامداران، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و یا نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی می توانند برای شرکت در جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده بانک پارسیان ساعت ۹ صبح روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه ۹۶ به نشانی شهرک غرب، انتهای بلوار شهید دادمان، پژوهشگاه نیرو سالن خلیج فارس مراجعه کنند.

دستور جلسه  مجمع

لازم به ذکر است، استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۹۵، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی وسایر مواردی که قابل طرح در مجمع باشد، دستور جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه بانک پارسیان اعلام شده است.

آخرین اطلاعات مالی

این گزارش می افزاید: بر اساس اطلاعات تارنمای TSETMC در حال حاضر نماد معاملاتی شرکت بانک پارسیان که با نماد «وپارس» در بازار اول (تابلوی اصلی) بورس فعالیت دارد، از ۱۵ آبان ماه ۹۵ متوقف است و سهامداران آن بیش از ۱۵ ماه است که منتظر بازگشایی نماد آن هستند.

همچنین آخرین وضعیت این شرکت در بازار سهام نیز نشان می دهد «P/E» سهام این شرکت بانکی، ۶۳.۶۱ مرتبه و «EPS» آن نیز ۱۸ ریال در آخرین صورت های مالی درج شده است.

سهامداران عمده

افزون بر این بر اساس گزارش ایبِنا، پنج سهامدار عمده بانک پارسیان، شامل «سرمایه گذاری تدبیر با ۸.۱۰۰ درصد، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو با ۵.۹۷۰ درصد، سرمایه گذاری سمند با ۵.۷۴۰ درصد، مهرآفرینان دوران با ۴.۹۹۰ درصد و توسعه اقتصادآینده سازان با ۴.۹۹۰ درصد» است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=3340
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.