تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

پررنگ‌ترین ویژگی نسخه جدید اندروید چیست؟ رشد ۲۵ درصد جابه جایی کالا از انزلی به سایر نقاط کشور ماجرای فحشا در پاتایا تشدید نظارت بر آرد و نان در ماه رمضان کاهش فاصله تورمی دهک‌های هزینه‌ای احتساب یکپارچه سوابق بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی ابلاغ شد زراعت پنبه در لیست محصولات اقتصاد مقاومتی امام جمعه جدید شهر هچیرود چالوس معرفی شد گزارش تصویری از مراسم تشیع مرحوم نوربخش در گلستان نرخ ارز تسهیلات ارزی براساس ارزنیمایی محاسبه می‌شود افزایش ۱۷درصدی قیمت سیب زمینی آخرین وضعیت تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان تراز مثبت منابع بانکی مازندران احداث سد لاستیکی رودبار ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد کلاهبردار اسکیمری مازندران در پایتخت زمینگیر شد از بودجه استان های شمالی تا سفر رئیس جمهور بارندگی یکصد میلیارد ریال به شهرستان رامسر خسارت زد روزهای خوش تجارت در مازندران با صادرات ۲۷۰ میلیون دلاری کالا افزایش ۱۵۸ درصدی قیمت فروش سکه نسبت به سال قبل مسمومیت ۱۷ نفر با گاز منوکسید کربن در مازندران تامین مالی دولت به روش فروش اوراق/ هزینه‌ها باید کم شود چنگال کرونا بر گلوی تولید طیور بومی گیلان خودکفایی برنج چه زمانی محقق می شود؟

کد شما در این بخش
1

پشتوانه رمز ریال چیست؟

  • کد خبر : 69683
  • 28 آبان 1401 - 22:10
پشتوانه رمز ریال چیست؟

کارشناس امور بانکی گفت: رمز ریال اساسا یک رمز ارز به معنی متعارف نیست، بلکه یک ابزار پرداختی است که جایگزین اسکناس می‌شود.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،اصغر بالسینی گفت: بانک‌های مرکزی در دنیا اقدام به انتشار رمز ارز‌ها می‌کنند که به اصطلاح به آن‌ها ارز‌های دیجیتال بانک مرکزی می‌گویند.

او می‌گوید: تفاوت عمده و مهم رمز ارز‌هایی که بانک‌های مرکزی صادر می‌کنند با ارز‌های دیجیتال حاضر در دنیا این است که ناشر ارز‌های دیجیتال بانک مرکزی بوده و به صورت متمرکز اقدام به انتشار و پشتیبانی می‌کنند، ولی رمز ارز‌های دیگر کاملا غیر متمرکز هستند. رمز ریال اساسا یک رمز ارز به معنی متعارف نیست، بلکه یک ابزار پرداختی است که جایگزین اسکناس می‌شود. به تعبیری این اقدام هوشمند کردن ریال اسکناسی است.

مابرای پیگیری از پشتوانه رمز ریال به سراغ بانک مرکزی رفتیم که اعلام شد: پشتوانه رمز ریال بانک مرکزی همچون اسکناس ریال است.

پیش از این معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی آقای محرمیان گفته بود: ریال دیجیتال و فرآیند‌های انتشار آن طبق چیزی که در قانون دیده شده کاملا مشابه اسکناس است، یعنی هر آن چیزی که برای انتشار اسکناس استفاده می‌شود شامل اینکه پشتوانه داشته باشد، هیات نظارت بر اندوخته اسکناس بررسی‌های لازم را انجام دهد و سایر موارد مشابه اسکناس است.

او گفت: به عبارت دیگر تمامی آنچه اسکناس دارد، در ریال دیجیتال هم داریم به جز اینکه در این پروژه فیزیک اسکناس وجود ندارد، برای تبادلش لازم نیست دو نفر کنار هم باشند و مهم‌تر از همه این قابلیت وجود دارد که قرارداد‌های هوشمند در داخل این نوع پول تعبیه شود و بین گیرنده و فرستنده که به صورت همتا به همتا این پول را مبادله می‌کنند به صورت هوشمند اجرا می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=69683
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.