تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

انتقاد استاندار از وضعیت تامین و توزیع دارو در مازندران افتتاح ۷۰۰ میلیارد تومان طرح عمرانی در تنکابن؛ از آبرسانی تا آسفالت راه‌های روستایی انتصاب ۲رئیس اداره اوقاف در مازندران وضعیت آب و هوا در ۲۷ آبان ماه/کاهش دمای هوا به زیر صفر درجه در مناطق سردسیر آخرین ها از یارانه احزاب در سال 97 قیمت انواع ارز‌های دیجیتال امروز دوشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ +جدول تمدید وام بدون سپرده مسکن تا پایان شهریور قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ نرخ تورم تولیدکننده فصل زمستان ۱۷.۳ درصد شد هدیه ویژه شفر به محسن کریمی و شجاعیان تعمیرات دوره ای واحد یک گازی نیروگاه نکا انجام شد ثبت‌نام کارت سوخت مهیا شد روند پرداخت وام خسارت‌دیدگان کشاورزی گلستان کند است سفر روحانی به عسلویه سایه سنگین خشکسالی بر تولید گندم گلستان ۵۹۰ خانوار روستایی کلاله از آب شرب بهداشتی بهره‌مند شدند شرایط استفاده از ستاره مربع‌ها برای ارائه خدمات مالی اعلام شد اعلام آمادگی بانک‎ها برای افزایش وام ازدواج به ۱۵ میلیون تومان تغییر کاربری به نفع اشتغالزایی صنایع دستی گیلان دختری تکه تکه شد جسد مردو زن جوان شمالی در گونی/قاتل این دو نامرئی است پیشرفت فیزیکی افزون بر ۶۸ درصدی سد مخزنی پلرود ۱۰۲ هکتار از عرصه‌های ملی مازندران طی یکسال گذشته خاکستر شد

کد شما در این بخش
0

برانکو: به اندازه کافی مشکل داریم

  • کد خبر : 19066
  • 06 اسفند 1397 - 21:54

سرمربی پرسپولیس می‌گوید که کار سختی مقابل صنعت نفت‌ آبادان خواهند داشت.

سرویس ورزشی اقتصاد شمال،برانکو ایوانکوویچ، سرمربی پرسپولیس در حاشیه تمرین امروز (دوشنبه) تیمش درباره بازی با صنعت نفت آبادان اظهار کرد: با نفت آبادان همیشه بازی‌های سختی داشتیم. پارسال در جام حذفی مقابل این تیم حذف شدیم و می‌دانیم همه بازی‌ها برای‌مان سخت است و بازی آسان نداریم. تمرکز ما روی تیم خودمان است چون به اندازه کافی مشکل داریم به خاطر سید جلال، شجاع و بیرانوند. دیگر لازم نیست بگویم که ۵ بازیکن دفاعی‌مان مصدوم هستند که دلیلش فشردگی بازی‌هاست. در جدول می‌بینید که جنگ خیلی شدیدی برای قهرمانی است. من هم از این بابت خوشحالم. این رقابت برای هواداران و فوتبال ایران بسیار خوب است. البته ما به عنوان گزینه برنده مقابل صنعت نفت قرار می‌گیریم ولی می‌دانیم کار سخت است.

او درباره زمان بهبودی مصدومان پرسپولیس گفت: در این بخش مشکل داریم. امروز شجاع و سید فشار کارشان نسبت به روزهای قبل افزایش یافت و خواهیم دید که هر دوی آن‌ها به بازی صنعت نفت می‌رسند و یا یکی از آن‌ها می‌رسد. کمال هم متأسفانه در بازی با صنعت نفت نخواهد بود. بیرانوند هم مشکل دارد. مشکل زیاد داریم اما به فکر گریه کردن و اشک ریختن نیستیم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا افرادی منتظر به مشکل خوردن این تیم بودند؟ توضیح داد: من ابتدای فصل گفتم که کار خیلی سخت خواهد بود. می‌بینید که برنامه بازی‌ها فشرده است و مصدومیت منطقی است. شما اگر بازی منچستر و لیورپول را دیده باشید، سه بازیکن در نیمه اول مصدوم شدند. نمی‌خواهم خیلی مسائل را تکرار کنم. ما فعلاً در صدر جدول قرار داریم و به نیمه نهایی جام حذفی هم رسیدیم. در این چهار سال این نتایج بی‌سابقه بوده است. مشکلات حل خواهند شد. لیگ طولانی است و ما اسم ماراتن برایش می‌گذاریم.

برانکو افزود: برای ما بازی با پدیده در جام حذفی خیلی مهم بود که به نیمه‌نهایی این رقابت‌ها برسیم. انتظار می‌رود که روز به روز شرایط‌مان بهتر شود.

او در ادامه در واکنش به این صحبت که مهاجمان پرسپولیس به مانند قبل اشتیاق گل‌زنی ندارند، بیان کرد: بودیمیرو سروش بازیکنان جدید ما هستند. بشار، نوراللهی و ترابی هم در تیم ملی بودند. طبیعی است که برای بازگشت به شرایط پیشین نیاز به زمان دارند. آن‌ها یک ماه و نیم به همراه تیم‌ملی بودند و برنامه باشگاه‌ها با ملی متفاوت است. چیزی که من را شاد می‌کند، در بازی‌های اخیری که داشتیم به جز بازی با نفت مسجد سلیمان، تیم برتر بودیم. البته اسم بازی با نفت مسجد سلیمان را نمی‌توان فوتبال گذاشت، آن بازی یک ضد فوتبال بود. ما در آن بازی کمال را از دست دادیم و خوشبختانه بازیکنان دیگری مصدوم نشدند. اتفاق خوب دیگر این بود که ما آن بازی را نباختیم چون واقعاً نمی‌شد بازی کرد و به همین دلیل به بشار و بودیمیر زمان برای بازی ندادم. واقعاً در زمین مسجد سلیمان نمی‌شد فوتبال بازی کرد اما ما خودمان را با شرایط وفق می‌دهیم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا امسال هم برای قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا راهی این رقابت‌ها می‌شوند؟ گفت: در کنار تمام مشکلاتی که داریم، هدف ما همیشه یک چیز است. نباید مشکلات را به عنوان توجیه استفاده کنیم و باید آن‌ها را حل کنیم. انتظارمان این است که روز به روز بهتر و بهتر شویم.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=19066
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.