تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

استانهای پرمصرف و خوش مصرف برق کشور در روز جاری زندگی ۲۷ درصد مازندرانی‌ها در بافت‌های فرسوده صادرات ۱۷۰تن سیب دماوند از بندرامیرآباد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۰ دی ۱۴۰۰ اختصاص ۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل سالن ورزشی طبقاتی لاهیجان پادکست خبری چهارم تیر استقبال غیر منتظره از احمدی نژاد در گیلان توقیف ۲ نیسان حامل چوب قاچاق جزییات تشییع و خاکسپاری هشت شهید گمنام دفاع مقدس حذف یارانه نقدی تکذیب شد گلستان محدودیتی برای ارتباط تجاری با کشورهای حاشیه دریای خزر ندارد شناسایی ۱۷۵۰ تخلف اضافه تناژ در جاده‌های مازندران رشد ۳ درصدی صید در گلستان استاندار: طرح‌های توسعه‌ای بنادر مازندران عملیاتی شود کشف ۳۵ دستگاه تولید ارز دیجیتال در تنکابن نبود منابع مالی مشکل اصلی خط ریلی رشت-آستارا تغییر ساعات کاری ادارات مازندران ابلاغ دستورالعمل محاسبه مالیات خانه‌های خالی بازار رشت، در آغوش خطر دولت سیزدهم مازندران را دروازه تجاری کشور برای ورود اوراسیا انتخاب کرد ایستگاه آخر سفته بازی خودرو/ پیش بینی بورس تا انتخابات ریاست جمهوری جایگاه قدرت سیاسی کارگران در برابررفاه و برابری سرنوشت مرموز شیما

کد شما در این بخش
2

روند پرداخت وام خسارت‌دیدگان کشاورزی گلستان کند است

  • کد خبر : 33424
  • 02 دی 1398 - 15:20
روند پرداخت وام خسارت‌دیدگان کشاورزی گلستان کند است

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهادکشاورزی گلستان با اشاره به خسارت ۲۰ هزار و ۵۰۰ بهره‌بردار حوزه کشاورزی استان در سیل ابتدای سال گفت: روند پرداخت وام برای جبران این خسارت‌ها کند است.

آمنه جمشیدی رودباری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۹ هزار کشاورز گلستانی فرم خسارت ناشی از سیل پر کرده و در انتظار دریافت تسهیلات هستند که از این تعداد تاکنون یک هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال وام به پنج هزار و ۵۰۰ پرونده پرداخت شد.

وی نداشتن ضامن بانکی و نبود شرایط استفاده از زنجیره ای کردن ضامن، تعیین زمان بازگشت کوتاه مدت تسهیلات توسط بانک ها، اولویت قرار گرفتن دریافت وام مسکن از سوی خسارت دیدگان و رغبت نداشتن اهل سنت به استفاده از تسهیلات دارای سود بانکی را از مهم ترین موانع خسارت دیدگان بخش کشاورزی گلستان برای دریافت تسهیلات بانکی برشمرد.

وی گفت: وجود این گونه موانع باعث شده تا ۶ هزار پرونده از مجموع ۱۸ هزار پرونده معرفی شده به بانک های عامل برگشت داده شود.

به گفته وی جهادکشاورزی گلستان از یازدهم فروردین ماه امسال و با ابلاغ اولین مصوبه دولت، حمایت از بهره برداران خسارت دیده کشاورزی را در دستور کار خود قرار داد.

جمشیدی رودباری بیان کرد: در پرداخت تسهیلات بهره برداران خسارت دیده از سیل گلستان مشکل تامین اعتبار وجود ندارد.

بارش شدید، طوفان و جاری شدن سیلاب در روزهای پایانی سال قبل و ابتدای امسال موجب آبگرفتگی بخشی وسیعی از گلستان شد و خسارت‌های زیادی به بخش‌های گوناگون وارد کرد که خسارت وارده به بخش کشاورزی شامل بخش زراعی، باغی، دام و طیور، آبزیان و تاسیسات زیربنایی ۱۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد شد.

در گلستان طبق گزارش مسوولان جهادکشاورزی ۲۴۰ هزار بهره بردار برای پرورش و تولید محصولات زراعی، باغی، دامی و آبزیان فعالیت دارند و نقش عمده ای در تامین نیاز کشور به این محصولات ایفا می کنند.

سیل ابتدای امسال علاوه بر خسارت مالی وارده به بخش مختلف استان گلستان، موجب جان باختن ۱۱ تن شد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33424
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.