تاریخ : شنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 12 September , 2026

اخبار ویژه

آب سرد در طب سنتی و دلایل مضر بودن آن اجرای نظام مبادلات پیمانکاری فرعی در شهرک‌های صنعتی عمل نکردن به تعهد ارزی گران تمام شد ۳۰ میلیارد ریال از محل عوائد موقوفات و بقاع متبرکه لاهیجان هزینه شد ۱۰۰ هزار حلقه لاستیک از گمرکات کشور ترخیص می‌شود حمله آفت به درختان سوزنی برگ در برخی جنگل های غرب مازندران سکه ۱۵ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان شد بارش های اخیر موجب کندی برداشت شالیزاهای گیلان شد دولت و حداقل های کارگری کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ رد شد روند نزولی سکه و طلا ادامه دارد؛ سکه ۱۳ میلیون تومان کشف ۹۱۴ هزار قلم کالای احتکار شده پزشکی و بهداشتی در گیلان بیش از ۸۱۱ میلیون سهم در بورس گیلان معامله شد کشف ۴ هزار و ۲۰۰ عدد قوطی روغن موتور تقلبی آخرین خبرها از ضارب آیت الله سلیمانی انتصاب دادستان جدید شهرستان میاندورود نقشه پرستار قلابی چه بود؟ استقبال زودهنگام «اکونومیست» از بایدن! بساط این آقازاده ها را جمع کنید زنان رهبر آخرین جزئیات پرونده تخلفات شهرداری ساری ضرورت اختصاص ۲۵ میلیارد تومان برای طرح‌های آبخیزداری مازندران قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۷ اسفند ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
0

بررسی تفریغ بودجه ۹۶ در نشست کمیسیون برنامه

  • کد خبر : 23573
  • 30 اردیبهشت 1398 - 23:57
بررسی تفریغ بودجه ۹۶ در نشست کمیسیون برنامه

رئیس و دادستان دیوان محاسبات کشور با حضور در نشست کمیسیون برنامه و بودجه گزارش تفریغ بودجه سال ۹۶ را به نمایندگان ارائه کردند.

محمدرضا تابش در خصوص جلسه امروز کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: در جلسه امروز که با حضور رئیس و دادستان دیوان محاسبات کشور برگزار شد، توضیحاتی در ارتباط با گزارش تفریغ بودجه سال ۱۳۹۶ کل کشور ارائه شد و نمایندگان سوالات و نقدها و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

وی افزود: از نکات قابل توجه در این گزارش، رعایت احکام قانون بودجه در سال ۱۳۹۶ است که به میزان ۳۸ درصد است و عدم رعایت تمام و یا بخشی از احکام نیز ۴۶ درصد و فاقد عملکرد هم ۱۶ درصد است.

وی با بیان اینکه ورود دیوان برای اولین بار به رسیدگی بودجه شرکتهای دولتی از نکات قابل توجه دیگر است اظهار داشت: در این گزارش به واگذاری ۸۳۵ شرکت دارای سهام دولتی توسط سازمان خصوصی سازی از سال ۸۰ تا ۹۶ به مبلغ ۱۴۴ هزار و ۷۳۱ میلیارد تومان اشاره شده، که ایرادات وارده نیز قید شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: در حوزه بانک‌ها، از تکلیف سه ساله شورای پول و اعتبار مبنی بر واگذاری اموال مازاد و سهام غیربانکی بانک‌ها به میزان ۶۵ هزار تومان، تنها ۳۵ درصد آن محقق شده است.

تابش اضافه کرد: همچنین طی بررسی انجام شده در سه ماهه اول سال ۹۶، از مجموع حدود ۳۰ میلیارد دلار ارز تخصیصی، ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون آن تعیین تکلیف نشده است.

نماینده مردم اردکان تاکید کرد: البته این گزارش قطعی نیست و ممکن است در مراحل بررسی دادستانی و هیأت‌های مستشاری، دفاعیات دستگاه‌ها، موجه تشخیص داده شود و منتهی به رأی قطعی احراز تخلف نشود.

تابش در پایان اظهار داشت: اعضای کمیسیون همچنین از مجموعه اقدامات وتلاش های دیوان محاسبات نسبت به تهیه گزارش تفریغ بودجه در موعد قانونی و کیفی‌تر از گذشته، تقدیر کردند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=23573
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.