تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

آمریکا در حال گرفتن انتقام نابودی داعش از حشدالشعبی است/مردم منطقه از آمریکا متنفرند ۲ هزار و ۴۷۰ ماموریت اورژانس بابل در آذر زیرساخت پرداخت سود سهام از سجام آماده است به آب اندازی بزرگترین قفس متحرک دریایی خاورمیانه در بندر امیرآباد کلاردشت یتیم مانده است/به داد این منطقه برسید ماهواره‌های آمریکا را چه کسی منهدم کرد؟ توزیع ۲۸ هزار بسته معیشتی بین عزاداران حسینی در مازندران نهاده‌های دامی دولتی به دست مرغداران نمی‌رسد سهام عدالت به زودی آزاد می شود اتصال ۱۱۵۸ خانوار سوادکوه شمالی به شبکه ملی اطلاعات دعوای خونین پسرخاله ها مفهوم انگشتر در هر انگشت چیست؟ قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ مرسدس بنز با پوشش برلیان در تهران! روش ثبت‌نام تسهیلات کرونایی برای ۱۴ گروه شغلی اهداف چهارگانه بانک توسعه‌ای مسکن امتیاز اعتباری چیست و چگونه محاسبه می‌شود؟ رئیس جمهوری جمعه به چین سفر می کند قیمت خودرو در بازار آزاد در ۷ شهریور ۱۴۰۱ ۱۴ دستگاه ویلای غیرمجاز در آمل تخریب شد نخبه دهه هشتادی، موفق به دریافت مجوز کارخانه تولید قطعات خودرو در مازندران شد لزوم تجمیع کارت‌های بانکی/ حذف پرداخت با کارت یکباره نباشد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۱ تیر ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
♥8

بزرگترین پُل شمال کشور در ساری توسط اقشار مردم افتتاح شد

  • کد خبر : 93446
  • 14 دی 1404 - 12:10
بزرگترین پُل شمال کشور در ساری توسط اقشار مردم افتتاح شد

پل سه‌راه جویبار ساری به عنوان بزرگ‌ترین پل شمال کشور با ۷۰۰ متر عرصه و ۱۱۰۰ متر طول افتتاح شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،اشکان جهان آرای:پس از سال‌ها انتظار و تأخیرهای پیاپی، پروژه پل سه‌راه جویبار ساری که به یکی از گره‌های اصلی ترافیکی مرکز استان تبدیل شده بود، به سرانجام رسید. این پروژه که بیش از یک دهه در پیچ‌وخم وعده‌ها و بی‌عملی‌ها گرفتار مانده بود، در هشت ماه اخیر با پیگیری‌های مستمر و تلاش‌های شبانه‌روزی مسوولان امر به ویژه استاندار مازندران سرعت گرفت و به مرحله بهره‌برداری رسید.

امروز یکشنبه این پل که به نام امام علی(ع) مزین شده است، یک روز پس از میلاد آن حضرت با حضور مردم ساری و به دستور استاندار مازندران افتتاح شد و زیر بار ترافیک رفت.

با بهره‌برداری از پل امام علی(ع)، امید می‌رود بخش مهمی از مشکلات ترافیکی ورودی و خروجی ساری کاهش یابد و مسیر توسعه شهری استان شتاب بیشتری بگیرد.

مدیر حوزه طرح های ساخت و توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور در استان مازندران با اشاره به اینکه پل سه راه جویبار مرکز مازندران از جمله طرح های حوزه زیرساختی راه استان به شمار می رود، ‌گفت:‌ با صرف اعتبار ملی هفت هزار میلیارد ریالی این طرح به اتمام رسید و امروز یکشنبه زیربار ترافیک رفته است.

میثم کوهکن  محل تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرا، ‌ ساخت و تکمیل این طرح که مدت زمان اجرای آن ۱۷ سال به طول انجامید را شرکت ساخت و توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور وزارت راه عنوان کرد.

وی ادامه داد:‌ این پُل واقع در کمربندی شهر ساری به نوعی راهی برای تردد آسان و جلوگیری از ترافیک طولانی مدت در مسیر مازندران به استان خراسان رضوی نیز به شمار می رود یکی از گره های کور به شمار می رود.

مدیر حوزه طرح های ساخت و توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور در استان مازندران گفت: در چند ماه اخیر و تاکید دولت چهاردهم بر اتمام طرح های نیمه تمام، ‌ پل سه راه جویبار نیز در صدر اولویت های کاری مسوولان استانی به ویژه استاندار قرار گرفت تا روند عملیات اجرایی آن تسریع یابد.

وی با اشاره به تاخیر چند ساله ساخت این پُل راهبردی برا یحل مشکل ترافیک مرکز استان مازندران توضیح داد : هشت ماه اخیر و به ویژه ۷۲ ساعت گذشته با پیگیری های استاندار مازندران اجرای این طرح تسریع یافته و اکنون به زیر بار ترافیک رفته است.

کوهکن گفت: پل سه راه جویبار که یکی از طولانی ترین پل های روگذر کشور همچون پل صدر در تهران به شمار می رود، ‌اظهار داشت: این پیگیری ها برای تسریع در روند کار و تزریق اعتبار نتیجه داد به طوریکه پیشرفت فیزیکی این پل از ۲۰ درصد در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه اکنون به مراحل تکمیل و بهره برداری رسیده است.

بزرگترین پُل شمال کشور در ساری توسط اقشار مردم افتتاح شد

وی در خصوص برنامه های آتی این مسیر اضافه کرد: قرارداد انجام این مسیر شامل سه قسمت سه راه سمسکنده، ‌پُل سه راه جویبار و عبور آب منطقه ای است که اکنون یکی از این طرح ها به اجرا و بهره برداری رسیده است.

مدیر حوزه طرح های ساخت و توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور در استان مازندران گفت:‌براساس طرح تهیه شده پُل سه راه جویبار شامل مسیر رفت و برگشت در قالب دو پُل است که اکنون یک پُل آن احداث و به بهره برداری رسیده است و تصمیم برای پُل دیگر هنوز اتخاذ نشده است و پس از بررسی روند ترافیکی مسیر تصمیم گیری می شود.

وی اظهارداشت:‌ براساس صورتجلسه ترافیکی شهرستان ساری این پُل از ساعت ۸ امروز یکشنبه زیر بار ترافیک رفته است تا بخش عمده ای از مشکل تردد و ترافیکی منطقه برطرف شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=93446
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.