تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

هیات تجاری روسی به امیرآباد می آید مدرس وکیل شهید/ اهمیت خدمتگزاری مردم چشم‌انداز اقتصاد ایران در نیمه دوم سال ایجاد کانال های فروش وام بانکی در شبکه های اجتماعی! طولانی شدن پروژه عمرانی علت تاخیر پرواز ساری ـ مشهد صید ماهیان استخوانی از خزر در مازندران تا ۲۰ فروردین تمدید شد ثبت‌نام دریافت وام ودیعه مسکن از امروز نرخ تورم کالاهای صادراتی اعلام شد مرگ دلخراش جوان ۲۰ ساله زیر چرخ های قطار اجرای حکم محکومیت مدیر سابق گمرک بندر امیرآباد درد نان یا فرهنگ؟ افت ۹ واحدی آیفکس حساب هایی که منجر به قطع یارانه می شوند! خیز بورس با پایان رانت ارزی اصلاح نظام بانکی در مراحل تکمیلی قرار گرفت افزایش ۵ درصدی سقط جنین در مازندران عادت‌های جالب میلیونر‌ها کمبود کالا‌ی اساسی در مازندران وجود ندارد دستور آملی لاریجانی به روسای دادگستری‌ها تشدید نظارت‌ها بر فرآیند صدور مجوزهای معادن شن و ماسه فواید درختکاری چگونگی دریافت وام با استفاده از تسهیلات بدون سپرده مسکن کشف ۳۵ دستگاه تولید ارز دیجیتال در تنکابن

کد شما در این بخش
1

تشکیل پرونده تخلف برای ۲۰ شرکت تامین نهاده های دامی در گیلان

  • کد خبر : 38326
  • 21 تیر 1399 - 22:28

معاون نظارت و بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: برای ۲۰ شرکت به دلیل تخلف و گرانفروشی در موضوع تامین و عرضه انواع نهاده های دامی تشکیل پرونده شد.

محمد درویش کردار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:طی بررسی های انجام شده و انجام گشت های مشترک بازرسی با کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی مشخص شد که مغایرت بسیاری درباره عرضه و قیمت فروش انواع نهاده‌ها و خوراک دام از سوی شرکت‌های واردکننده وجود دارد.

وی برآورد ارزش ریالی تخلفات را برای این شرکت ها بیش از هفت میلیارد و ۲۰۶ میلیون ریال ذکر و بیان کرد: مستندات لازم به منظور اعمال قانون متخلفان به تعزیرات استان ارسال شده است.

وی با تاکید بر اینکه در طرح پایش نهاده‌های دامی، نظارت بر عملکرد واحدهای توزیع کننده نهاده در دستور کار است، اظهار داشت : برای مهار گران‌فروشی و جلوگیری از اخلال در بازار و در نهایت کاهش قیمت مرغ و گوشت در گیلان نظارت بر عملکرد واحدهای توزیع کننده نهاده هم به صورت مستمر انجام می شود.
 وی با اشاره به اینکه با متخلفان عرضه عمده نهاده های دامی مماشات نخواهد شد، خاطر نشان کرد: با دستگاه قضایی نیز هماهنگی لازم در این ارتباط انجام شده است.

 معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از مرغداران و تشکل های مربوطه خواست تا برای پیگیری و برخورد با تخلفات موجود از طریق ارائه مستندات و اطلاعات صحیح با سازمان صنعت، معدن و تجارت همکاری کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=38326
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.