تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

“بازار باز” تورم را مهار می‌کند؟ گوشه چشم دولت به بازار دلالی خودرو واریز قطره‌چکانی پول برای مسکن ملی ۳۵ پروژه عمرانی در رضوانشهر به بهره برداری رسید آشوب مرفهان بی‌درد علیه انقلاب مستضعفان آقای رئیس جمهور! فحش‌های مردم به خودتان را به جان بخرید اعتبار سه سال از دسته چک‌های جدید حذف شد افزایش ۵۶ هزار تومانی قیمت سکه/ نرخ دلار از یورو پیشی گرفت واحد ۴ بخار نیروگاه شهید سلیمی نکا مجددا وارد مدار تولید شد سکه ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شد قبل از اینکه گرفتار فیشینگ شویم، چه کار کنیم؟ دستگیری کلاهبرداران فراری سامانه ثنا در مازندران مشوق‌های مشروط برای صادرات معاون استاندار مازندران: طرح‌های عمرانی مازندران اولویت بندی می‌شود بیش از ۳۰۰میلیون سهم در بورس مازندران دادو ستد شد کاهش نرخ رسمی ۲۲ارز خروجی‌ جلسات میلیاردی مجلس: «مردم تحمل کنند» خرید ۲ هزار و ۴۷۸ تن کلزا در مازندران اختصاص ۱۴ میلیارد تومان اعتبار برای کنترل سیلاب در رودخانه‌های مازندران حاکمیت شرکتی چارچوب قدرتمند اطمینان دهی و تقویت سلامت بانک ها سود سهام عدالت همه افراد یکسان نیست کرونای جهش یافته انگلیسی به گیلان رسید خانم بازیگر محجبه شد

کد شما در این بخش
♥0

تغییرات قیمت ۱۲ گروه هزینه‌ای خانوار در آذر ماه

  • کد خبر : 33583
  • 07 دی 1398 - 14:30
تغییرات قیمت ۱۲ گروه هزینه‌ای خانوار در آذر ماه

مرکز آمار ایران جزییات تغییرات قیمت ۱۲ گروه اصلی کالایی و مصرفی خانوار در آذر ماه ۹۸ را اعلام کرد.

 براساس گزارش مرکز آمار، شاخص کل قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور در آذر ماه سال جاری ۱۹۳.۸ درصد گزارش شده که در دوازده ماه منتهی به آذر ۹۸ نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۴۰ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۲۷.۸ درصد افزایش داشته است.

همچنین طبق گزارش تهیه شده شاخص قیمت کالاها در ۱۲ ردیف به تفکیک اعلام شده که بر این اساس، شاخص قیمتی خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها در آذر ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل ۲۸.۷ درصد و در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل ۵۵.۷ درصد رشد داشته است.

دخانیات نیز در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۵۳.۴ درصد رشد داشته و در مقایسه با ماه مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش نشان می‌دهد. در بخش پوشاک و کفش نیز رشد قیمت کالاها را شاهد بودیم به گونه‌ای که در مقایسه آذر ماه سال جاری با آذر ماه سال ۹۷، شاخص قیمت پوشاک و کفش رشد ۳۴.۵ درصدی و در دوازده ماه منتهی به آذر ۹۸ نسبت به دوره مشابه سال قبل نیز افزایش ۴۹.۵ درصدی داشته است.

بخش مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوخت‌ها نیز در دوازده ماه منتهی به آذر نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۲۴.۱ درصد رشد داشته و در مقایسه آذرماه امسال با ماه مشابه سال قبل ۲۲.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد. لازم به ذکر است گروه‌های «مبلمان و لوازم خانگی»، «بهداشت و درمان»، «حمل و نقل»، «ارتباطات»، «تفریح و فرهنگ»، «آموزش»، «هتل و رستوران» و «کالاها و خدمات متفرقه» نیز نسبت به ماه مشابه سال قبل و ۱۲ ماهه منتهی به آذرماه رشد قیمت داشته‌اند.

در گروه عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات» بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه «سبزیجات » (گوجه‌فرنگی، کدوسبز، پیاز، لوبیا سبز) و گروه «میوه و خشکبار» (هندوانه، توت فرنگی) است. در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» گروه «حمل ونقل شخصی» (بنزین، انواع اتومبیل سواری) و گروه «پوشاک و کفش» بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

همچنین گروه «گوشت قرمز، سفید و فرآورده آنها» (گوشت گاو، گوشت گوسفند، مرغ ماشینی) و گروه «ادویه و خوراکی‌های طبقه‌بندی نشده در جای دیگر» (رب گوجه فرنگی) نسبت به ماه قبل، کاهش قیمت داشته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33583
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.